ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
-
@kaldorhicks emniyet bakmıyor ama kurumda mülakat komisyonundakiler bakıyor heralde sosyal medya hesaplarına. Ya mülakat sırasında bakıyolardır ya da alınacak liste belli olduktan sonra diye düşünüyorum. Bu konuda kesin bilgisi olan biri cevaplarsa iyi olur
-
@beveridge-eğrisi anladım hocam evet arkadaşlar bilgisi olanlar yardımcı olabilirler mi ?
-
arkadaşlar bir kurumu kazandım ve gvs istediler. gvs devam ederken başka bir ile taşınırsam sorun olur mu ? aynı kpss hazırlanır gibi yüksek lisans için ielts ve ales hazırlanacağım o yüzden de bi kurs bulmam gerek ielts için. daha önce 4 5 kuruma gvs vermiştim ve sonuç için gvs bekleyen bir kurumda da 1. yedek oldum. kazananlara 1 hafta sonra başla dediler. bugüne kadar evime de kimse gelmedi bu gvs'leri verdikten sonra. ek olarak ben taşındığımda da ailem aynı ikamet adresinde kalmaya devam edecek bir telefonla eski evime de dönebilirim sizce sakıncalı bir durum oluşur mu ? kesin gitmemelisin yorumunda bulunabilir misiniz ?
-
@snickers Yok kardeşim ne sorun olacak allasen. Sacmasapan örgütlerle bağın var mı sakıncalı yasaklı sitelere giriyor musun ona bakıyorlar sakin. Her şey belli zaten. Muhtarına falan haber yolluyorlar.
-
@mülayim-sert eyvallah hocam sağolun bir arkadas kafamı utuledi sen ankara'ya atanmadan oturursan yanlış beyanda bulundun diye işlem baslatirlar diye ben de işin ehlilerine sorayım dedim eyvallah
-
Buralar neden sessiz? Gvs kalkmış olabilir ama değiştirilip yeniden getirilecek gibi görünüyor. Ve KİTler için kaldırılmadıgından hala yapılıyor.
Ben gvs yüzünden oldukça paranoyak oldum. Cimere yazdığım öneri bile (şikayet değil) huzursuz ediyor. Ya da biri tarafından iftiraya uğradım mı gibi. Yani insan temiz olsa da saçma sapan her şeyi düşünüyor. Bazen ders çalışmamı bile engelliyor bu durum. Çok şükür sülalemde terörün tsine karışmış bir kişi bile olmamasına rağmen... Benim gibi paranoyak olan var mı? -
@ank3435 ben de bu konuda oldukça gerginim. Mesela bir ilçe başkanı şey demişti: adayın biri, bir grup örgüt üyesinin takıldığı cafede yemek yedi diye ki muhtemelen polis orayı denetliyormuş, memurluktan elenmiş.
Bu denli bir araştırma ve kişinin insiyatifine asla bırakılmayan bir gerekçe bu işin doğasında var mıdır? Bilenler yeşillendirirse sevinirim. -
@cemalicoşan yok artık hocam, o adayın bir olayı vardır ya da birlikte yemekte olabilirler o zaman ben hepten kpssyi unutayım. Okulda her Allahın günü sendika / öğrenci eylemi olurdu, Kızılay keza öyle, hepsinin kaç defa dibinden geçmek zorunda kaldım
-
@ank3435 samimi söylüyorum öyle dedi. İnş değildir ama bu konuda bilgilendirilmemiz lazım. Bilen birileri anlatsa keşke. Zaten muhalif yazılarım görülür diye vpn ile girecek kadar çekiniyorum, bu işi tam öğrenmek lazım; askerlik yapıldı, su ve elektrik kaynakları korunduğu için takdir belgesi alındı, arşiv kayıtlı adli sicil temiz, vergi borcu yok, dernek, parti, sendika üyeliği yok.
Daha belki bir şeyler gerekiyordur makul vatandaş olabilmek için. Öğrenmek lazım. -
@cemalicoşan muhalif ve memur olan insanlar var tabii ki. Yani şahsi fikrim cok cok abartılmadıgı yönünde. A kadrolarda sonuç da bildirilmiyor, ona biraz takılıyorum.
-
@Mülayim-Sert yasaklı siteden kasıt ne mesela? Bunun kapsamı çok geniş değil mi burdan tutsalar çoğu kişiyi elerler.
-
dostlar tam takip edemedim il göc mulakatina girenler icin suan guvenlil sorusturmasi yapiliyor mu ?