ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
-
Dostlar ceza ve suçta şahsilik ilkesi gereği, amca, dayı, hala, teyze vs. 3. dereceden kan hısımlarının yaptıklarından dolayı kişi sorumlu tutulamaz. Elbette ailesinden 2-3 kişinin bu darbr teşebbüsüne katılması söz konusu ise o kişinin güvenlik soruşturması daha ciddi yapılır ancak sırf böyle diye kamu personellerinden meslek ihracı veya kamuya yeni atama kararı iptal edilmez.
Kişi bylock kullanmış olmayacak
Kişinin bank asya hesabı olmayacak
Kişi zaman gazetesi, sızıntı dergisi vs. abonesi olmayacak
Kişinin hakkında birden fazla kişi fethullah gülen kasetleri dinliyordu, arabasında hep bu örgütün kanalları açıktı şeklinde ifade de bulunmayacak
15 Temmuz sonrası yaptığı beyanlarda darbeyi savunucu hal, hareket, söz ve tavırlarda bulunmayacak
Fetö evlerinden kalma, sohbete katılma, imamlık yapma, para toplayıp çeşitli yerlere pay etme gibi faaliyetler içinde olmayacakBu ve benzeri sebeplerden dolayı kişiyi elerler veya meslekten ihraç ederler.
-
Bu ileti silindi! -
@goksel hesabı 17-25 Aralıktan sonra kapattıysanız problem olmaz ama açık kaldıysa sıkıntı.
-
@Antimülakat anladım saolun
-
@totti evli ise eşine dediniz bu kapsamda neye bakılıyor eşinde? örgüt vs olarak mı
-
kardeşimin 2013den sonra dershanelerine gitmesi benim güvenlik soruşturmamı etkiler mi herhangi bir bağlantım bulunmamakta
-
@sanseyn bence etkilemez.
-
@sanseyn kardeşi 2016 yılında kapatılana kadar feto nun üniversitesine devam eden ve ataması yapılan birini biliyorum. hatta eşi fetodan ihraç edilip görevine devam edenler var. bir sorun olmaz rahat olun.
-
@raskolnikov ben de esi fetodan atilip kendi de bundan dolayi gorevden atilan birini duymustum. Tabi olayin icerigini bilmedigim icin cok aciklama yapamayacagim. Es anne baba kardes onemli sorusturmada
-
Banka hesaplarina falan onem veriyorlar sanirim. Adli tipin mulakatina girmistim cocugun birinin bank asya da hesabi varmis yarim saat falan mulakati surmus bayagi soru yagmuruna tutmuslar diye duyum almistim bundan dolayi.
-
Detayli bir sekilde anlatilsa.
-
@sanseyn olmaz hocam ama elemek için de bahane arayana bahane mi yok
-
@ebruuu hocam başbakan açıklama yaptı bank asya da 17 25 ten sonra örgüte yardım amaçlı hesap açık para yatıranlar problem
-
@maid valla kalbur üstü gidiyoz kim nasıl alınıyo liyakat var mı yok mu torpil işi nasıl dönüyo 3 günlük dünya neler dönüyo gel de biraz sen oyalan
-
Her turlu torpil var bu acik zaten engel olunamiyor. Mulakat oluyo da nasil oluyo. Adli tipta Mulakati yapan kisiyi aciga aldiklarini duydum. Valla emek veriyoruz iste de bosa gidiyor kimi zaman da
-
@ebruuu torpil de Tr dünya hatırı sayılır bır yerde bunu bakanlar kurulundan tut da güvenlik görevlisine kadar
-
Kardeş ihraç olması guy ve sgk da etkiler mi güvenlik soruşturmasında?
-
Arkadaşlar Allah rızası için bilen biri beni bilgilendirsin. Şu an öğretmen olarak atandım soruşturma sonucunu bekliyorum. Haftalardır korkuyorum elenir miyim diye çünkü abim Feto davasında tutuklu. Şahsen hiçbir olumsuz tarafım yok. Selam dahi vermiş değilim feto ya. Hayatımda ilgim olmadı. Ama bundan dolayı beni elerler mi. Bilgisi olan varsa yazsın kanser olacağım düşünmekten. Kafayı yedim bitirdim kendimi lütfen cevap verin
-
@Soldado99 bağlantınız yoksa problem yok ama sizin gvs daha kapsamlı yapılır. Bir kaç farklı yerden bilgi istenebilir.
-
Guy mulakatini gectik diyelim guvenlik sorusturmasi asamaasinda evinin cevresinde ki esnaflara gelip onlardan bilgi aliyorlar mi