ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
-
Güvenlik soruşturmasının sonucunu öğrenmenin yolu nedir arkadaşlar.
-
@eeengineer55 yaşadığınız ilçenin emniyet müdürlüğünden birini tanımak.
-
@burcuburcu hocam öyle bir tanıdık yok birde bu resmi olmayan bir yöntem benim bunu biryerlere başvurup öğrenme hakkım yok mu.
-
@eeengineer55 yok diyebiliyorum.
-
Arkadaşlar merhaba bir şey danışmak istiyorum; Üniversitedeyken bir siyasi partinin topluluğunun etkinliğine katılmıştım ve katılırken telefon numaramı istemişlerdi ben de vermiştim. Akabinde o siyasi partinin özel zamanlarda mesajları gelmeye başladı ve mesajın başı" sayın üyemiz" ile başlamakta, e-devletten siyasi parti üyeliğimi de sorguladığımda da herhangi bir siyasi partiye üyeliğiminin bulunmadığı yazıyor ama bu tarz mesajlar da belirttiğim gibi geliyor. Bu tarz bir şey yaşayan arkadaş oldu mu acaba? Soruşturmada bu problem yaratır mı? @paretowilffredo @aliveli
-
@sofuoglu valla partisine göre değişmekle birlikte ben ne durumlar gördüm demek istiyorum. Bir partinin sandık müşahidi gayet geçti güvenlik soruşturmasını.
-
@aliveli hocam benim o toplulukla veyahut partiyle alakalı herhangi bir temasım ve ilişkim yok, sadece o topluluğun düzenlediği 31 mart vakasıyla alakalı konferansa katıldım ve orada üniversiteden de çeşitli profesörler vardı, konferansa girerken de telefon numaralarını istiyorlardı ben de iyi niyetli olduğunu düşünerek vermiştim Dediğiniz de doğrudur hocam yakınen gördüyseniz bir şey diyemeyeceğim. Genel anlamda E-devlet'deki siyasi parti üyeliğiniz bulunmadığı ibaresi soruşturma için yeterlidir diye zannediyorum artık hayırlısı.
-
@sofuoglu sizin bilgilerinizi almışlar üye değilsiniz sanmam sorun olmaz.
-
Güvenlik sorusturmasinin sonucunu resmi yoldan ogrenmenin yolu nedir kimse bilmiyo mu arkadaşlar ?
-
@reckless sanırım dava yoluyla öğreniliyor.
-
@burjuvazi hocam öncelikle sorusturma sonrasinda mulakat yapiyo kurumlar. Yani bize kimse demiyo ki sorusturman olumsuz. Bu durumda napcaz yani ?
-
@reckless mülakat sonrası yapılmıyor mu güvenlik sorusturmasi
-
@jamiryoo kuruma gore degisiyor hocam
-
Mülakattan önce yapılan resmi olmadAn yapılan bişey galiba...onu zaten ögrenemezsiniz. Kurumlar listeler belli olduktan sonra resmi yazısmalarla soruşturmayı başlatıyor sonra Size tebligat geliyor güvenlik soruşturmaniz olumsuzdur yada olumludur atandiniz diye. Tebligattan sonra mahkeme yoluyla öğreniliyor sebebi diye biliyorm
-
@burjuvazi hocam ornegin spk mulakattan once yapiyor sorusturmayi resmiyetle alakali oldugunu sanmam 5 aydir bekliyorum cunku
-
Bu güvenlik soruşturması olayını nasıl öğrenecez ya malum içinden geçtiğimiz süreçte kurumlar çok hassas ve bu konuda hatalar yapıldığınıda internette okuyoruz. Bende bddk nın mülakatına girdim ve sonuç açıklamadan soruşturma yaptılar ve bunun sonucunu öğrenemiyorum. Atamanın bundan dolayı olmamış olma ihtimalide uykularımı kaçırıyor.
-
Öğrenmenin bir yolu olmalı hata ihtimali düşük de olsa var. Girdiğimiz sınavlar verdiğimiz emekler çocuk oyuncağı değil ki..
-
Hakkaten bu benim de canimi sıkıyor. Kimse bilmiyo mu bu isin yolunu arkadaşlar ya
-
@aliveli @Antimülakat üstatlar buraya bi bakin
-
@reckless emniyet genel müdürlüğünden bir tanıdığınız varsa öğrenmeniz mümkündür. GVS'leri büyük oranda EGM yürütüyor. Bunun dışında EGM'ye bir dilekçe ile başvurabilirsiniz. Son çare olarak da BİMER'e yazabilirsiniz.