@angarali bu kadar emek verip sabrettikten sonra olumsuz hicbirşeye tahammül edemiyorum gerçekten...işallah kimsenin emekleri ziyan olmaz
burjuvazi tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
RE: ARŞİV VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI
Mülakattan önce yapılan resmi olmadAn yapılan bişey galiba...onu zaten ögrenemezsiniz. Kurumlar listeler belli olduktan sonra resmi yazısmalarla soruşturmayı başlatıyor sonra Size tebligat geliyor güvenlik soruşturmaniz olumsuzdur yada olumludur atandiniz diye. Tebligattan sonra mahkeme yoluyla öğreniliyor sebebi diye biliyorm
burjuvazi tarafından gönderilen son iletiler
-
@stat91 elinize ulaştıktan sonra 15 gün içinde diye biliyorum
-
@ebruuu hocam mülakattan önce yapılan işi sağlama almak adına yapilAn bişey artik. Kazananlar belli olduktan sonra güvenlik ve arşiv araştırma formu doldurup veriyorsun sonra kurum bunu emniyete yolluyor resmi ve detaylı araştırma ondan sonra yapılıyor diye biliyorum. Güvenlik soruşturmasiyla ilgili bilgi almak çok zor.Size bişey demezler bu konuda.
-
Mülakattan önce yapılan resmi olmadAn yapılan bişey galiba...onu zaten ögrenemezsiniz. Kurumlar listeler belli olduktan sonra resmi yazısmalarla soruşturmayı başlatıyor sonra Size tebligat geliyor güvenlik soruşturmaniz olumsuzdur yada olumludur atandiniz diye. Tebligattan sonra mahkeme yoluyla öğreniliyor sebebi diye biliyorm
-
@reckless sanırım dava yoluyla öğreniliyor.
-
@iüiktisat hocam sizin duyumunuz varmı acaba bekletilen evraklarla ilgili? Başlamayan kaç kişi var
-
@angarali bu kadar emek verip sabrettikten sonra olumsuz hicbirşeye tahammül edemiyorum gerçekten...işallah kimsenin emekleri ziyan olmaz
-
Arkadaşlar daha önceki yazişmalarda 30 kişinin olumsuz sonuçlandigiyla ilgili duyum aldık diyen arkadaşlar var.bunun doğruluk derecesi nedir acaba
-
benimki olumsuzmu bilmiyorum...daHa başlamadım demek istedim.beklemedeyim
-
@stat91 teşekkürler hocam biraz daha bekleyelim bakalım...daha önceki yorumlarda 30 kişinin sonucu olumsuz oldu falan denmiş umarım öyle bişey yoktur bize zaten daha önceden soruşturma yapılıp listelerin belli olduğu söylemedimi.