12 Tem 2018 01:21

Görüyorum ki bu ülkede adaletsizliğin olmadığını , adaletsizliğin başına gelmesiyle anlayanlar var.Neyse ki 1 kişi 1 kişidir.
Gerçekten kibirle veya kötü niyetle sötlemiyorum; ben Ankara SBF(Mülkiye)’ye bu meslek için gelen ve Türkiye’deki çoğu Hukuk Fakültesi puan olarak kendisi yazabilecekken bu tarihi okulu yazdık. Okulun önemi yok.Herkes Öss’de başarı sağlayamamış olabilir belki imkansızlık belki başka sıkıntılar olabilir.
Ama sınavı kaldırmak nedir yahu, böyle şey olur mu?
Garibanın çocuğunu zaten tek tük alıyosunuz bırakın 3-5 kişilik kontenjan için bari sınava girelim, hayalimizin içine etmeyin kardeşim.
Yazık günah..
22 yaşında milletvekili oluyosun, 5 yıl çalışmadan kaymakam olamıyosun.
Son sınavın yapılması önemli değil bu zulümdür.

Arkadaşlar en güzel örnek şudur :
Birileri imamhatipliler üniversite sınavında puanı kesiliyo diye mağdur edildi adamlardan zaten 3-5 kazanan vardı onlar engellendi , yazık günah o insanlara da. Ama o insanlar geldiler şimdi zulmün beterini yapıyorlar.
Kardeşim bırakın kim giriyosa girsin sınava, kazanabiliyosa herkesin hakkıdır.

İdari hakimlik sınavına neden bize kota konuluyor,anayasa, idare hukuku ve idari yargı değil mi mesele. Bırakın kardeşim ben hukukçudan daha iyi biliyosam ben olayım. Niye korkuyosunuz... Yahu boşanma hukuku, roma hukuku, ticaret hukuku bilmiyoeum diye mi idari hakim olamıyorum? Anlamadım ki ben bu işi.

Bakın Fetö de zulmediyodu hali ortada , olan kime oldu 2005-2015 arası sınavlara girip fetöcüler tarafınsan elenenlere oldu. Şimdi bunları hapse atsan nolacak?

Velhasıl yazık...