2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
o dediğin olursa forum o eski forumlara dönüp asli görevini ifa etmiş olur umarım destek görürürüz.
-
Arkadaslar tartisma ya da demoralize etme gibi bir amacim yok dusuncem ve ortak hareket edilecekse de uzerime duseni yapacagimi belirttim temennim olmasi Allah yardimcimiz olsun baska da diyecek bir seyim yok
-
@paretowilfredo
@Agor
Durumu haber yapar misiniz hocam? -
-
Arkadaşlar az önce bakan beyin danışmanı ile görüştüm. Bu uygulamaya bakanlık fazla önem göstermemiş. Osym nin takdirine bırakmış. Toplu halde hareket edip bir şeyler yaparsanız sonuç alabilirsiniz dedi. Osym puanları yeniden hesaplayabilir. Ancak bu iş zahmetli olduğu için barajı aşağı çekebilir dedi. Elinizi çabuk tutmanız gerekiyor dedi.
-
Benim önerim oncelokle bakanlikta veya Osym de yetkili kisilere ulaşıp istekte bulunmamiz gerekiyor.
-
@mgg bakanlık neden ösym de imiş iş dediğine göre
-
@mgg arkadaşım seni çok iyi anlıyorum geçen yıl bende sınırda kalmıştım iptal edilen sorunun puanlaması için uğraşmıştım açık sözlü olmak gerekirse bu konuda forumdan ciddi destek göreceğini düşünmüyorum kazanan kişiler anında otomatik diğer başlığa gider ve uzaktan izler virgül farkıyla burada olmadığını hemencecik unutur 272 kişinin tekrar elenip seneye tekrar başlıklarda buluşup aynı yola çılacaklarını unutur. Benim size naçizane tavsiyem öncelikle sakin olun henüz optikler açıklanmadı hafta sonu geldi bu arada enerjinizi boşa harcamayın öncelikle aranızda Wp grubu kurun ortak hareket edin pazartrsi için tüm gücünüzü saklayın ve mesai başlayınca gerekse twitterdan İlgili herkesi etikeyleyip sorununuzu iletin dikkate almadılar diye düşünmeyin muhakkak ilgili kişiler iletir iletmek zorunda yarın birgün böyle birşey vardı da benim niye haberim yok dedirtmemek için ilgililere ulaşır onlar bilinçli olarak yapmak isterse ölü taklidi yapar. Daha sonra birçok kanalın haber wp numarasına sorunu yazın artı haber sitelerine yazın ufak bir yaprak kıpırdatırsanız yapmak istiyorlarsa yaparlar zaten işiniz rast gitsin kolay gele
-
Su osym kaymakamlik sinavini deneme tahtasi yapti zaten seneye de boyle bir durum olur da sapma uygularsa sasmam
-
Aydınlatıcı bilgileri için arkadaşlara teşekkür ediyorum arkadaşlar biz 372 den sonra kalan 28 li olarak şu andan itibaren siyasi ,bürokrat ,ulusal basın kanalların whatsap numaraları mail adresleri telefonları ve pazartesiden itibarende özellikle ösym ve bakanlık nezdinde sesimizi duyurmalıyız bakın gerçekten çok zor birşey deil hatta yapabilirsek cumhurbaşkanlığına ulaşsak olumsuz karsilanmayacagimiz kanaatindeyim.
-
öncelikle optiği görmek ve maddi hata kısmında sorunsal varsa düzeltilmesini bekleme koşulu ile, kazanmış biri olarak elimden bir şey gelirse yapabileceğim her şeyi yapmada, bu işleyişi adil görmediğim için yapmaya hazır olduğumu sorunsal yaşayan arkadaşlara içtenlikle iletmek isterim. 70 puan barajının varlığını kesin dille istiyorum lakin bu baraj böyle bir uygulama ile sorgulanmamalıydı. Bu süreçlerden geçen diğer dönem arkadaşlarımız gibi şuan ki arkadaşlarımız da aynı değerlendirme haklarından en azından birine sahip olması gerekiyordu, (diğer arkadaşlar nasıl düşünür bilemem, ama şahsi düşüncem gelen arkadaş beni geçse bile adil olduğunu düşündüğüm bu. Ve gelip geçerse de şimdiden rahatlıkla yazabilirim ki Allah'ım yar ve yardımcısı olsun ve milletimize kim daha iyi hizmet verecekse, bakanlık mevcut yetkilileri kimi uygun görürse onun hizmete gitmesinde herhangi bir sorun görmem.) geçmiş yıllarda daha düşük netlerle, başarı oranları ile girildiği yerde şuan ki uygulama gerçekten adil değil bence....Allah'ım bu yolda olan herkese yardımcı olsun...
-
@refik-soydam hocam keşke herkes senin gibi ince fikirli olsa mülakata kalan diğer arkadaşlardan 272 kişi elendiğinde ne olacak biliyorum şu an birçok kişi içten ice mülakatı geçeceğini dusunuyo ama o iş öle olmuyo herkes kendini 100 'de goruyo kimse 272 ye gireceğini düşünmüyo taki nihai listeyi görene kadar.
-
@y-oguz90 @paretowilfredo hocam ilgilenecektir. Elimizden ne gelirse yapalım.
-
ÖSYM bir an önce optik formlu cevap anahtarlarını yayınlamalıdır. Kafamızdaki soru işaretleri bu şekilde dağılacaktır. Çünkü sınavdan sonraki cevap anahtarını ve bu sonuçları karşılaştırınca yanlış sayımın ciddi oranda arttığını görmem beni şaşırttı. Ancak şu an elimden de bir şey gelmiyor. 1 sorunun bile sıralamayı etkilediği bu tür katılım sayısı fazla sınavların değerlendirilmesi gerçekten titizlikle ve dikkatle yapılmalıdır. Oluşabilecek olası mağduriyetler kurum olarak ÖSYM’nin imajına ciddi şekilde zarar verebilir.
-
Arkadaşlar mağdur olan arkadaşları bekliyoruz.
-
@agor tesekkurler hocam
-
@agor arkadaşın paylaştığı whatsup linki kaldırılmış lim neden kaldırıyor sakıncası nedir
-
Bu ülkede malesef birşey değişmiyor hiçbir şey net değil ÖSYM başkanı değişti belki güzel bir şeyler olacak diyorsun malesef bırak güzel birşey olmasını herşey daha da kötüye gidiyor. Mulakata kalan kardeşlerimi tebrik ediyorum gerçekten bu sorulara rağmen 70 neti aşabildiler. Benim gibi aşamayan ve emek veren kardeşlerimi de ayrıca tebrik ediyorum verdikleri emeklerinin karşılığını malesef parmakla sayılacak kişilerin verdiği yanlış kararlar sayesinde bilgilerini ortaya çıkaramadılar ve hak ettikleri puanları alamadılar. Bence ÖSYM artık ilga edilmelidir. Amacı sınav yaparak emek veren insanları seçmenin çok ötesine gitmiş olup, tamamiyle kâr elde etmeye çalışan bir kurum hâline gelmiştir. Çok yazık.....
-
373lu bir kişide benim. Cimere yazdım dün olayın sıcaklığıyla bugün sonucuma da ÖSYM de itiraz ettim. Sonuç alınır mi bilmem. Haber kanallarının WhatsApp numaralarına msj atılıp haber yaptırılabilir. Bu ülke de her zaman bir mağduriyetler silsilesi vardır ve bu da bize denk geldi. Biri öncülük yapsın zira çalışanım ben gerekli zamanı ayıramam bir metin yazılsın haber kanallarına atalım. Ve görsel olarak da desteklensin olay sonuçlarımızla
-
@mgg hocam birşey çıkmaz keşke 2019 da yapilacak sınavla ilgili bir şeyler sorsaydın onunla ilgili bir bilgisi var mi diye