2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Yüksel Bilgili Türkiye Ekonomisi Soruları'nı aldım. Göz ucuyla incelediğimde fena değil gibi. Hem özgün sorular var her konunun ayrıntılı açıklamalarıyla hem de çıkmış sorular.
Bir de İnsan Hakları için Soysal Aygün ve Safa Sazak'ın kitabını düşünüyorum. Hep tablo şeklindeydi galiba. Tavsiye eder misiniz?
-
@mminervaa yarın gelirse bilgi veririm
-
Ben pazartesi sabah sipariş verdim bugün öğleden ulaştı
-
@aslan-reyiz iyiymis bu kitap fiyati da 55 lira.
Bazi firsatçilarinki gibi 105 degil mesela.
Emekse bu adamlarinki de emek. Bazilari işin apaçık tüccari olmuş ! Öyle değil mi reyiz -
@shady1, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz iyiymis bu kitap fiyati da 55 lira.
Bazi firsatçilarinki gibi 105 degil mesela.
Emekse bu adamlarinki de emek. Bazilari işin apaçık tüccari olmuş ! Öyle değil mi reyizThemiscileri bizzat tanırım ticari kaygı ile iş yapmazlar örneğin idare kitabını çıkarmadı ümit hoca
-
@aslan-reyiz baskan 2 yıldır maliye kitabi basmıyorlar baskaları olsa yılda 2 defa basarlar themis her zaman ayrı hocam
-
@aslan-reyiz Soru bankası olarak themis yetermi ki ? Yoksa kas ile ikisini de mi almak lazım. Pek nohutçu kitabı almak istemiyorum artık ama piyasada da kaynak yok.
-
Themis Anayasa için soru bankası çıktı mı?
-
@aslan-reyiz idare için themisi beklemeli mi o zaman?
-
@mminervaa themis idare ay sonu çıkacakmış yetişmiyor kaymakamlık icin
-
@mminervaa, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Themis anayasa bugün çıktı idari kaymakamlıktan sonra çıkacakmış.
-
@öğrenci, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz Soru bankası olarak themis yetermi ki ? Yoksa kas ile ikisini de mi almak lazım. Pek nohutçu kitabı almak istemiyorum artık ama piyasada da kaynak yok.
Soru sayısı biraz az geldi ben de karar veremedim themisi alıcam ama nohutçuyu da alsam mı almasam mı bilmiyorum.
-
Ben metin kaya hocayı sipariş ettim hocam şuan piyasada güncel o var bildiğim hoca olarak daha önce de son viraj konu kitaplarını kullanmıştım iyiydi zaman kısıtlı.
-
bende monopol idari hakimlik icin olan idare kitabini aldım o da guzel soru konu mevzuat var
-
@fenerbahceli hocam ben kaymakamlığa girmiyorum zaten, yalnız güncel kitaba ihtiyacım var.
-
@aslan-reyiz Nohutçunun kitabı henüz kitapçılara gelmemiş, themis ay sonu çıkıyor, metin hoca hakkında da hiçbir bir fikrim yok nohutçu ve themise kıyasla nasıl? Kaymakamlığa girmiyorum zaman açısından sıkıntı yok o yüzden.
-
4t kaymakamlık denemelerini alan var mı ? yuksel bilgili ve kutluay karar lı nın tavsiye ediyor musunuz ?
-
@morand kutluay alma hocam testlerde hata yapıyor en son çıkardığı kitapta da (2018 anayasa mevzuatı ) 2 tane sorusu hatalıydı kendisine bildirdim özürdiledi Sonra kamu ihale sorularını çözeyim dedim baktım onda da hata var sinir oldum . Adam testte pek iyi değil ama açık uçlu sorularda başarılı idi nacizane fikrim bu ! Kendisine söyleyemdim yani cesaret edemedim sen mümkünse test kitabı çıkarma diye ama işte cesaret edemedim
-
@kuzeyinkızı çok mu hata var ? tek tukse eger o hatalar sorun degıl. her kaynakta oluyor
-
@aslan-reyiz Nohutçunun kitabı henüz kitapçılara gelmemiş, themis ay sonu çıkıyor, metin hoca hakkında da hiçbir bir fikrim yok nohutçu ve themise kıyasla nasıl? Kaymakamlığa girmiyorum zaman açısından sıkıntı yok o yüzden.
Themisi bekleyin derim .