2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Gerekli tüm kanunları çıkardım alt yapı olarak konu anlatımlı kitap almaya gerek yok yıllardır işin içindeyim. Nohutcunun KAS i aldım(mecbur) themisin soru Bankasi çıkarsa idare anayasa falan alınır. Bahsettiğiniz themis kitapları konu mu soru mu arkadaslar ?
-
Keşke klasik olaydı
-
Mahalli İdareler ile ilgili son düzenlemelerde yapılan değişiklikle kafa karıştıran noktalardan birisi Çevre Şehircilik Bakanlığı'na verilen yeni görevlerdi.
Burada güzel anlatılmış. Aşağılarda tablo var orada Çevre Şehircilik ve İçişleri Bakanlığının yeni görevleri daha iyi anlatılmış.
-
@mminervaa kargo elime ulaştı hocam
-
İdari işlemler 50 soru cevap
-
İhale hukuku soruları 91 soru cevap
-
bilgi edinme ve değerlendirme kurulunun kamu tüzel kişiliği yok mu?
-
@Aslan-Reyiz nickiyle müsemma adam
-
Arkadaşlar İdari Yargı yok değil mi? Klasik sınav öncesinde çıkan sorular var da..
-
AİHM nin zorunlu yargı yetkisini kabul etmemiz, 1989 mu 1990 mı ? Nohutçu sürekli farklı vermiş
-
@taromisaki9 90 diye biliyorum
-
@kuzeyinkızı teşekkür ederim geri dönüş için, iyi çalışmalar o halde
-
@taromisaki9 1987 Bireysel Başvuru Hakkı, 1989 Zorunlu yargı kabulü.
-
@taromisaki9, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
AİHM nin zorunlu yargı yetkisini kabul etmemiz, 1989 mu 1990 mı ? Nohutçu sürekli farklı vermiş
Dışişleri bak .sitesinde 1990 yazıyor.
-
@taromisaki9 Bireysel başvuru 1987 , Zorunlu yargı yetkisi 1990 yılı
-
@aslan-reyiz @economist-04692 @taromisaki9
12.12.1989 tarihinde zorunlu yargı yetkisini kabul etmiştir. (22 Ocak 1990 tarihinde geçerli olmak üzere) Yani yürürlülük tarihi 1990'mış -
arkadaşlar soru bankası nohutçu mu mehmet kablama mı themis çalışma kitabı mı çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim
-
@aslan-reyizS.A kardeş ben foruma dün gece kayıt oldum.nereye ve kime mesaj yazacağımı bilemedim açıkçası.ilk defa bir foruma katılıyorum.genelde aday arkadaşlar sana sormuşlar bende o yüzden yazıyorum.mikro ve makro iktisatta sınava dahil olmayan konular var mı? Mesela mikroda faktör piyasasi dahil mi?birde insan hakları için reşit gürbüz hocanın kitabi ve yasin çobanın türkiye ekonomisi bu sınav için yeterli olur mu?kusura bakma değerli zamaninı alacam cevap vermezsende gücenmem şimdiden teşekkürler...
-
@7numara @Aslan-Reyiz şimdi görür
-
@7numara Ben bildiğimi söyleyeyim, faktör piyasasındaki çıkmış soruların çoğu Sayıştay ve Kaymakamlıkta çıkmış. Her sene olmasa da çıkıyor yani. Genel dengeden az geliyor fakat müfredata dahil haberiniz olsun. Çıkmaz diye bir şey yok.