2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arkadaşlar Nohutçu'nun bir sorusunda aynı anda birden çok sendikaya üye olma hakkı 2010 da tanınmıştır diyor bu hak hala kendini koruyor mu? ve kimler için geçerli çünkü mesela 667 de memurlar aynı anda birden fazla sendikaya üye olamaz diyordu
-
Şuan güncel olmayan tek kanun Milletvekili seçilme kanunu değil mi? Diğer kanunlara gönül rahatlığı ile bakılabilir yani. @Aslan-Reyiz @MülkiAmir007
YSK sınavı için soruyorum. -
SAYfada yorum yapanların yarısı Yayın evi , yarısı kitap yazarı , yarısı pazarlamacı, 3-5 kişi disinda sınava yönelik düzgün tavsiye verenler Yok. O kadar belli Ki kitap satışları için yazdıklarınız, ya kitap övüyorsunuz ya da kitap karalıyorsunuz.
-
@emre2106, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
SAYfada yorum yapanların yarısı Yayın evi , yarısı kitap yazarı , yarısı pazarlamacı, 3-5 kişi disinda sınava yönelik düzgün tavsiye verenler Yok. O kadar belli Ki kitap satışları için yazdıklarınız, ya kitap övüyorsunuz ya da kitap karalıyorsunuz.
emin olmadan böyle bir genelleme yapmanız çok yanlış. Burası bilgilendirme amaçlı kuruldu. Herkes yardım etmeye çalışıyor. Sizi bu düşünceye ne itti çok merak ettim
-
Elimde dershane tarafından özenle sorulmuş Türkiye ekonomisi soruları var hocadan izin yada helallik alabilirsem paylaşacağım.Yaklaşık 600 güncel soru.
-
Arkadaşlar TARİH konusunda hangi konular önemli ? Sadece Atatürk ilke ve inkilapları mı ? Ya da şöyle sorayım. Tarih'ten nerden nereye kadar sorumluyuz?
-
@idealistbiri heyecanla bekliyorum inşallah
-
@kocer, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar TARİH konusunda hangi konular önemli ? Sadece Atatürk ilke ve inkilapları mı ? Ya da şöyle sorayım. Tarih'ten nerden nereye kadar sorumluyuz?
Trablusgarptan Atatürkün ölümüne kadar.
-
@aslan-reyiz çok teşekkür ederim. Soru bankası olarak , bayagi yorum yapılmış çok kararsız kaldım. Themis mi , KAS mi , Artivizyon mu ? Bu konuda ne önerirsiniz ?
-
@kocer, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz çok teşekkür ederim. Soru bankası olarak , bayagi yorum yapılmış çok kararsız kaldım. Themis mi , KAS mi , Artivizyon mu ? Bu konuda ne önerirsiniz ?
Themis ve yasin hocanın kaymakamlık soru bankalarını kullanıyorum gayet iyi Diğerleri hakkında bilgim yok.
-
Themis düzeltme eki yayınlamış
https://www.kuramkitap.com/u/kuramkitap/wysiwyg/idare_hukuku_aciklama_ve_duzeltme_eki.pdf
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
https://www.kuramkitap.com/u/kuramkitap/wysiwyg/idare_hukuku_aciklama_ve_duzeltme_eki.pdf
Geçen gün Yayınladıkları PDF ile bir alakası yok değil mi hocam? Kitabın düzeltmesi herhalde ?
-
@bertuğ, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Geçen gün Yayınladıkları PDF ile bir alakası yok değil mi hocam? Kitabın düzeltmesi herhalde ?
Gecen tüm soruları yayınlamışlardı .Bu sefer hatalı olanları yayınlamışlar ama bunun haricinde gündüz grupta paylaştığım hatalarda mevcut.İkisine beraber bakmakta fayda var.
-
Yargı yayınlarının denemesi için ne düşünüyorsunuz?
-
@idealistbiri çok dua alırsınız
-
yargı çöp , bosuna almayın
-
@istihbarat_mia her denemesinde 4 5 tane idari yargı sorusu var. Önsözünde soru dağılımını yazmış tek tek fakat denemelere bol bol idari yargılama sorusu koymuş. O yüzden ciddiyetle hazırlandığını düşünmüyorum. Aynı şekilde 4t nin denemeleri hukuk kısımları berbat. 10 20 öncüllü sorular var. Soru bankası değil bu kardeşim deneme demesi lazım birinin çıkıp bu adama. Pelikan yayınları ise birkaç ufak açıklama ve cevap şıkkı uyuşmazlığı dışında çok iyi çok başarılı.
-
Özelleştirme uygulamaları en çok hangi yöntemle yapılıyor ?
-
arkadaşlar türkiye ekonomisinden;gereksiz bilgilerin olmadığı,güncel notu olan var mı acaba?
piyasadaki kaynaklar pek tat vermedi doğrusu. -
Ulusal insan hakları kanunları (6701-6328-4982-6698-5176-3071-Bireysel başvuru)