2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@aslan-reyiz eyvallah cansın
-
-
@bertuğ kasta soruların cevap anahtarlarında hata var bazı bölümlerde
-
Arkadaslar merhaba.
Kaymakamlık sınavına kaç kişinin başvurduğuna dair bir açıklama var mı bir yerlerde? Banka, ptt sınavlarına başvuru sayıları hep yayınladığı için sordum. -
@orion üç defa ÖSYM yı aradım soylemiyorlar
-
@orion hangi bölümler
-
@memurist 3 defamı aradın yanlış anlama da kardeşim niye bu kadar merak ettin
-
@bf24 kaç kişiyle yarisacagiz diye
-
Gecen sene başvuran sayisi 20 bin civariydi.
Bu sene de pek farklı olmaz diye düşünüyorum. -
Sizde çalışmalar nasıl gidiyor bende çalışmaya takat kalmadı
-
@rootofallevil Devam et hocam, hayali olanlar yorulmazlar. Yılmayacağız.
-
@rootofallevil normal hocam aslında böyle olması. Şu son 15 gün yorucuydu. Şu ağırlığı atıp vites yükseltmek lazım. Bayram da geldi düşmemek gerek.
-
KAS kitabı geçen hafta aldım bu hafta yarın itibariyle bitecek. Bir kaç soru da hata var onları da güncel kanunları takip eden farkeder ki kendisi de ayni sorunun güncelini sorup doğru cevabı verip ardından hatalısını sordu. Ne kadar eleştirsek de ben kaynaktan memnun kaldım. Şimdi tekrar mevzuattan çıkarttığım kanunlara donup baştan okuyacağım. Kas la ilgili sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
-
@tyr61 Hocam kanunları takip edecek fazla fırsatım olmadı, gözden kaçırmamak namına hatalı soruların numarasını alsam, incelemek için yeterli olabilir. Tabi işaretlediyseniz soruları.
-
@orion, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaslar merhaba.
Kaymakamlık sınavına kaç kişinin başvurduğuna dair bir açıklama var mı bir yerlerde? Banka, ptt sınavlarına başvuru sayıları hep yayınladığı için sordum.CİMERE sordum .Sınav sonrası sayısal bilgiler açıklanır dedi BİMER hiç böyle yapmazdı
-
@idealistbiri kas ta çok hata var mı ? eğer çok yoksa nerelerde oldugunu belirtebilirmisin
-
@bertuğ numaralarını işaretlemedim ama söyle kısa geceyim akılda kalsın görünce hatırlarsınız. Kik itirazen şikayette kaç gün içinde karar alır cevap 10 demiş 20 olacak. Birde en son kurulan ddk hangisidir demiş kvkk cevap demiş ama nükleer denetim kurumu olacak. Bu tarz bir elin parmağını geçmez hata var benim gördüğüm.
-
Themis Kaymakamlık kitabındaki hatalar yeni yayınlanan pdf ye göre değiştirilmiştir.(Belirlediğim 15 soru hatalıdır kitabı alanlar aşağıdaki şekilde düzeltsin tekrar çıktı almasın).KISIMLARA DİKKAT!
"İDARE HUKUKU GENEL ESASLAR KISMI"
-1.sorunun açıklaması komple yanlıştır.Şu şekilde kitapta düzeltilmelidir.Yanıt: Bakanlıklar, merkez teşkilatı ile ihtiyaca göre kurulan taşra ve yurt dışı teşkilatından ve bağlı ve ilgili kuruluşlardan oluşur. Bağlı ortaklıklar, sermayesinin yüzde ellisinden fazlası bir iktisadi devlet teşekkülüne ya da kamu iktisadi kuruluşuna ait kuruluşlar olup, bakanlıkların temel kuruluşları arasında yer almaz. Yanıt, C seçeneği.
-245.SORU ,tüzük ifadesini cb kararnamesi olarak değiştir.(Yeni pdf de 244.soru)
"İDARİ TEŞKİLAT KISMI(kitapda 286.sorudan başlıyor.)"
-296 .sorunun B şıkkı Kültür ve Turizm bakanlığı olarak değiştir.(Yenide 11.soru)
-297.sorunun A şıkkı Vali ilde,kaymakam ilçede cb nin temsilcisi ve yürütme vasitasidir şeklinde değiştir.(Yeni pdf 12.soru)
-298.sorunun açıklamasındaki bk ifadesini cb olarak değiştir.(Yeni pdf 13.soru)
-307.sorunun 2.öncülündeki bk ifadesi cb kararı olarak değiştir.(Yeni pdf 22.soru)
-401.sorunun cevabını A 18 olarak değiştir.(Yeni pdf 116.soru)
-413.sorunun 3.öncülü tüzük yerine cb kararnamesi,hükümet yerine devlet yazarak değiştir.(Yeni pdf 128.soru)
-438.sorunun D şıkkını bk yerine belediye encümeni olarak değiştir.(Yeni pdf 153.soru)
-440.sorunun E şıkkını valiliğe ifadesi ile değiştir.(yeni pdf 155.soru)
-Yenideki 167,173,174 .soruları kitaba ekle.
-Yenideki 180.soruyu 453 ve 465.soruyla değiştir.(YAŞ soruları)
-454.sorudaki B şıkkını valiliğe E şıkkını hazine ve maliye bakanı olarak değiştir.(Yeni pdf 169.soru)
ÖZEL MEVZUAT KISMI(kitapta 486.sorudan başlıyor)
-504.sorudaki bk yerine bakanlar olacak.CEVAP A olarak değiştir.(Yenide 19.soru)
-507.sorudaki bk üyeleri ifadesini cb yrdler ve bakanlar olarak değiştir.(Yenide 22.soru)
-536.sorudaki C şıkkı cb kararıyla D şıkkı hazine ve maliye bakanı olarak değiştir.CEVAP E (yenide 53.soru)
-Yenideki 81 ve 82.soruyu kitaba ekle.
-
An itibarıyla Zeynel Dinler hocanın KPSS İktisat 1. cilt bitti.
Emeğine bilgine sağlık sayın Hocam.
Bundan daha iyi bir kaynak varedilemezdi ! -
uygunsuz üslup sebebiyle silinmiştir.