2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@kd6 Tebessüm Ettirdin Dostum
-
@sucuklu_oralet zamanla duzelecektir... devir kulhan beyliği devri. Bu devir de geçecek.
-
@sucuklu_oralet yıllar önce dedem sevdiği bir devlet adamı için aynı bizim gibi yemesi içmesi tesbih sallaması bile demişti, sizin ziyaret amacınız belli vatandaş olarak ilçenizin sorunu için gitmiyorsunuz vs. aynı tavırları bana yapsaydı ben böyle düşünmezdim, kardeş kelimesi bazen kardeşimden daha samimi gelebilir. hiçbir kaymakam veya kamu görevlisi asla bir vatandaşı geri çeviremez. sekreterlerine iletin mağdem müfettiş deyince çağırmışlar.
-
hepiniz bir ben tekim
-
Kaymakamlık sınavını derece ile kazanan kendini yetiştirmiş adamları zamanında hiç ettiler son dönemler de de bu mesleği hakkı ile yapacak adamları hiç ediyorlar yazık. Üstad eski bir vmy olarak vdk kadar bu olayların yaşandığı başka bir yerde yok ego tavan sanırsın hesap uzmanı. biraz insanda bitiyor heryerde bu insanlar dan var
-
@kd6 yaptığınız imayı anlıyorum hatta güldüm, fakat burdaki dialogu sedece bu arkadaştan dinledik, nezaket devlet adamlığı tabiki önemli ama hiç bir kaymakamın ne külhanbeyi ne barzo ne de başka bir şey olarak yakıştıramıyorum, sıkıntılı bir tip varsa gereği yapılır. öyle değil mi?
-
Foruma çok nadir yazıyorum. Ama son günler yaklaşmışken bende bir tahminde bulunayım. 67-68 net aralığında kapatacağını düşünüyorum. Üstüne ihtimal vermemekle birlikte 66’ya kadar düşme ihtimalinin de olduğunu düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah. Yukarıda arkadaşımızın verdiği örneği de göz önünde bulundurarak sınav sonucundan ziyade mesleğe girildiğinde gösterilecek tavır ve tutumlar daha önemli. Bu mesleği yakışır bir şekilde yapmadıktan yada yapamadıktan sonra hiç kazanmamayı tercih ederim.
-
Soru iptali hakkında herhangi bir duyum yok galiba hiç konusu açılmıyor
-
@mavkav bu olayın nesini savunduğunu anlayamadım nerden tutarsan tut elinde kalıyor. Makam kimsenin makamı değil. Devletin kapısı herkese açık olmalı. Derdi tasası olan gelip söylemeli ki idare eden neyi idare edeceğini bilsin halkın nabzını tutsun. Olayda sucuklu oralete randevu yok. Ama müfettiş sucuklu oralete randevu var. 93-94 lü adam 30 küsur yaşındaki adama nezaket gereği siz diyerek hitap etmesi icabeder. Samimiyetse samimiyet. Sıfatı devlet vermiş insanlığı kaybetmeye engel mi bu? Ve dahi mülakat sürecinde isim vermeden hangi yollardan geçtiğimi de iletirdim. Muhtemelen kendisini üst mertebeden sayan ,sucuklu oralet abimizi de yolun başında çömez olarak gören bi havaya girmiş. :)) böyle adamlar mahiyetine de zarar ziyan.
-
@Sucuklu_Oralet tek suçun yüksek netin ben yazsam bu tepkiyi almazdım.
-
@mia_1071 aynı konu uzerıne randevu ıstenıyor mufettıs olunca randevu verılıyor ve denıldıgı gıbı davranıs sergılenıyor.burda bır tezatlık yok mu? Zaten denıldıgı gıbı kulhanbeylı barzo olsa sızın"mufettıs" etıketınden etkılenıp randevu vermezkı.bundan etılenıp randevu verse boyle davranmaz kı. Muhakkak herkes nezaketı guzellıgı bırakmamalı sergılemelı.fakat belkı adam halkın ıcınde belkı gunlerı y ılcesının kahvesınde koyunde ordakı mıllet gıbı kı ole olmak zorundadır.nezaket mezaket mesele degıl gıbı geldı bana.93 94 luye cok takılmayın hocam sımdı 25 26 yasındalar.Turk gelenegınde buyuge saygı esastır lakın mıllet ıcın makamlar ve onu temsıle layık gorulenlere saygı daha evvelıyetlıdır.
-
@hasbayburtlu ınan netını bılmıyorum.forumdakı yazısmalarınıda bılmıyorum.hakkeden herkese nasıp olsun.
-
Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir diyerekten Çarşamba sürpriz olur mu
-
@sucuklu_oralet randevü başvurusunu e-içileri veya e-devlet üzerinden etti iseniz işleyişte sıkıntı olabiliyor ve içine girerseniz bir çoğundan kaymakamın haberi bile olmuyor... katip kısmında dönüyor o kısım.. ama fiziki gitti iseniz kesinlikle hiç bir yerden geri dönmezsiniz, eğer toplantıda değilse ve makamında ise dilediğiniz şekilde dilediğiniz konuda tanışma edebilirsiniz, ve konu hakkında da samimi dille görüşlerini alırsınız... makamında nelerin olduğu konusu kişisel tercihidir, ve rahatsızlık duyduğunuzda kendisine iletmenizi önerebilirim sadece, (bir vatandaşımızın hediye etmediğini, anısının olmadığını vs bilemeyiz, diğerleri de aynı...) kravat kısmı ise uygulamada emvcuttur... özellikle cuma günü ise gittiğiniz gün öğleden sonrası için bu konu pek sorun teşkil etmiyor, makama talip olduğunuz ve sürece hakim olduğunuzu düşündüğü için belli bir dil seviyesi üst perdesinden konuşmadığını da bilmiyorum.... ama ne olursa olsun sizi rahatsız eden bir iletişim oldu ise gerçekten üzüldüm..:(
-
@mavkav kesin yapılır
-
@sucuklu_oralet şuan kaymakam olmak guy olmaktan daha kolay katılıyor musun?
-
@refik-soydam üstad tanışma edebilirsiniz nedir ya valla tanimiyorum ama baya sevdim ben sizi
-
@ese03 eyvah eyvahhhh.....:) dil alışkınlığı gerçekten başa bela:)
-
@refik-soydam yo yo olsun ilk basta degisik geliyodu da alistik artik , İNAN EDİN hosumuza bile gidiyo
-
@ese03 yok hocam, özelinizde danışabilirsiniz:) diye revize ediyorum hemen:)