2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@vuralkara kardeşim orada 66 yapan ilk 400 değil de 66-67 arası yapan 400 kişi vardır denilmek istenmiş gibi
-
@y-oguz90 Öyle Hocam
-
@sbui61 Hayır Hocam açıklama yapmışlar ordaki kişi sayısı değil ilk 400 olarak belirtilmiş.
-
@rhadamanthus Hocam eğer sizin dediğiniz gibiyse daha iyi ama biraz ütopik gibi geldi bana ama benim dediğim gibi sanki biraz daha rasyonel lakin herkesin düşüncesine saygıımız sonsuz evvela
-
@sbui61 spru iptal olur ve 70,83 le kapatir. Benim rüya gerçek olur.
-
@modesteptt, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sbui61 spru iptal olur ve 70,83 le kapatir. Benim rüya gerçek olur.
Öyle bi şey olursa bırak bu işleri , tarikat kur hocam. ️ Bir de harry potter teyze vardı onu da es geçmeyelim.
-
@serdaristanbullu tmm ilk mur idim olursan kabul.
-
@vuralkara ilk 400 66-67
-
Sınavda olduğu gibi sonuçlarda da ters köşe olmayız inşallah.
-
@bozkırlı1 bana da öyle geliyor. 72-73 gibi sanki.
-
@dlkaptan inşallah yanılırız da söylendiği gibi 70 altına düşer.
-
tam kendimi kazanamayacağıma alıştırmıştım ki bu duyumlar üst üste gelince umutlanmaya başladım umarım bizi boşa umutlandırmamışlardır.
-
Arkadaşlar nasipse olacak buna inanalım artı tecrübeli hocaların dediğini de göz önünde bulunduralım onların yorumları tecrübelerinden dolayı daha sağlıklı ve pozitif yönde sınavın iyi geçmediğinden herkes hem fikir eski sınavlara nazaran başarı oranının daha düşük olacağından ( net olarak 67-68 kapatır )herkes hemfikir( yorumlardan alametleri var) ilk 400 ü dolduracak olanların sınava en iyi derece de çalışanlardan oluşacağından herkes hemfikir ama öle ama böyle bu 400 dolacak.Sınavın az sayıda aday arasında geçtiği de belli.eski sınavların da durumu ortada.emin olalım ki çalışanların hepsi hakediyor mülakata kalmayı.Allah yar ve yardımcımız olsun Allah'a emanet olun
-
Geçen Hafta X İlinin Y İlçesinde "Genç Bir Kaymakam'dan" randevu almak istedim. Mesleği tanıtan, Zorluklarını ve keyifli yanlarını öğrenmek istediğim, ve yakın zamanda mülakat sürecinde olduğumu iletip. Ancak, Red edildim. Belki öğrenci sanıldım, Belki Gariban biri. 1. Seçenek Öğrenci değildim, 2. Seçenekte evet Gariban Bir Aile Çocuğu. Daha Sonra, Vergi müfettişimi olduğumu iletip, bir randevu daha talep ettim. Bu sefer, Randevum Kabul Edildi. Görüşmeye gittim, Kendisine Kahve Söyleyip, Bana Çay Söyleyecek Kadar Ukala. Masasında Tesbih Olacak kadar Küstah. Odasında Nargile olacak kadar "Seri Köz getirci" Kravatsız ve Gömlek üst düğmesi açık, Göğsü ve Bağrı "Ankara Bağları" Kendisine ..... Bey Diye hitap etmeme rağmen, sende olursun inş. Kardeş diyecek kadar Kaba.
Güzelim Ülkemiz, Güzelim Makamlar Kimlere Emanet. Her zaman Rabbime Dua ederim, Benden daha çok hakeden varsa, daha çok ihtiyacı olan Rabbim önceliği onlara versin. Umarım, Önceliklerin böyle kaymakmalar olmadığı bir Süreç yaşarız.
Saygılarımla,
-
@sucuklu_oralet Kardeşim sen Kaymakam demişsin ama bu bildiğin barzo.
-
@mülki Herşeye Rağmen, Vatanı Milleti Temsil etti için yine de "Kaymakam" diyorum. Sadece o makama, Koltuğa Saygımdan. İktidar partisi üyesi gelince, Herkes gerçekten kaymakam oluyor ilçede. Önemli olan o ilçede Bürokrat yokken, Gariban halk varken Kaymakam Olabilmek. İnancımı Kaybetmek istemiyorum, Güneşli Günlere, Aydınlık yarınlara diyorum.
-
@sucuklu_oralet 1) ne içersiniz diye sormadan mı direk çay dedi?
2) saat kaçta ziyaret ettiniz?
3) masadaki tesbih niye rahatsız etti sizi?
4) kaymakam olmak niyetiniz ve bu niyetinizi inşallah olursun kardeş diye temenni edilmesi mi kaba geldi anlayamadım.
acaba tüm bu tepkinizi çeken durum "müfettiş" kimliğinizden sıyrılamamanız olabilir kardeşim pardon kardeşim dedim yanlış anlamadınız değil mi? -
-
Ne içersiniz demedi, İçeri giren Bayan görevliye bize "İki tane Çay Dedi" daha sonra Benimki kahve olsun dedi. (Ben bişey içmesem de olur)
-
Makul bir saatti ziyaret saati, randevu saatini kendileri belirliyorlar.
-
Masadaki tesbih beni Şöyle rahatsız etti. Bir kaymakam Vatandaşla konuşurken tesbih sallamalı. (Bende severim tesbih, Arabamda var evimde var, Ancak dışarıda kullanmıyorum maalesef)
-
Öncelikle yaşım 32, Kaymakam 93-94 doğumlu. Ayrıca yaşımı gösteriyorum. İnşallah sende olursun Kardeşim deseydi biraz samimiyet var. Ancak olursun Kardeş demesi biraz sorun değil mi ? Kardeş ve Kardeşim aynı şeyler değil.
-
Müfettişliğimi etiket yapmadım, Buradaki bir çok kişi Müfettiş olduğumu biliyor. Orada kaçırdığın nokta, Normal randevu almak istiyorsun vermiyor, Müfettişim dediğinde randevu alabiliyorsun. İlla Statü mü gerekli Eleştirisi Yapıyorum.
-
-
@sucuklu_oralet bana da çok kaba geldi davranışları bence söylediklerinde %100 haklısın sen milletin efendisi değilsin birkere bunu kavrayamamış fakat öyle davranmış . Oyüzden alçak gönüllü olmayı herkes beceremez
-
@mavkav, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sucuklu_oralet 1) ne içersiniz diye sormadan mı direk çay dedi?
2) saat kaçta ziyaret ettiniz?
3) masadaki tesbih niye rahatsız etti sizi?
4) kaymakam olmak niyetiniz ve bu niyetinizi inşallah olursun kardeş diye temenni edilmesi mi kaba geldi anlayamadım.
acaba tüm bu tepkinizi çeken durum "müfettiş" kimliğinizden sıyrılamamanız olabilir kardeşim pardon kardeşim dedim yanlış anlamadınız değil mi?Kaymakam da geldi...