2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@aday hocam yanlış anlamada sen bu soruyu 1 ay önce sorsan sorun değildi de sınava saatler kalmışken bunu bilmiyor olman yeteri kadar hazırlığının olmadığını gösteriyor. Bu soru çerez bir soru.
-
@böğürtlen üyesimi değilmi
-
@aday Yaş üyesi değil hocam JGK
-
@conmaynard ınsallah 1.olursun
-
@aday Ne güzel dua ettin dostum Allah razı olsun.İlk 400 olsun yeter.
-
@conmaynard sayıştayin denetimine tabi olmayanlarin hepsini topluca yazabilirmisn
-
@conmaynard son soru olarak para kredi kordinasyon kurulu yüksek planlama kuruluyla ilgili üyeleri baskanlari toplantilari hakkinda bilgin varmi
-
@aday, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@conmaynard sayıştayin denetimine tabi olmayanlarin hepsini topluca yazabilirmisn
Vakıf üniversiteleri, Köy, KKNMK
-
@bertuğ tmsf varlik fonu bunlari denetleyebiliyormu yani
-
@aday meslek kuruluşları (kknm)
Tbmm
Kendisi
Vakıf üniversiteleri
Türkiye futbol federasyonu
Köyler
Varlık fonu
Mahalli idare birlikleri -
@mia_1071, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aday meslek kuruluşları (kknm)
Tbmm
Kendisi
Vakıf üniversiteleri
Türkiye futbol federasyonu
Köyler
Varlık fonu
Mahalli idare birlikleriBunları sayıştay denetleyemez
-
@mia_1071 bu yanlis iste degisti bunlar ama neler degisti onu hatrlamyrm mahalli idarelerin mali denetimini sayistayn yapacagi anayasada yaziyo
-
@aday pardon mahalli idare birlikleri yazilmis
-
Bende bazen arkadaşlarım müsait olmayınca emekliler misafirhanesinde kalıyorum kamu kimliğimi gösterip 60tl ödüyorum temizlik muazzam herşey tek kullanımlık dışardan kalmak isterseniz 80tl galiba. Yer Kızılayda
-
@aday, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
JGK yaş üyesimi
jgk ve sahil güvenlik yaş da yok.
askeriyeden milli savunma bakanı, genel kurmay başkanı,hava deniz kara komutanları var.
ama bence dikkat edilmesi gereken yaş da milli eğitim bakanıda var
diğerler iç,dış,adalet, haz ve mal bakanları. hatırladıgım bunlar eksik kalmış olan olabilir.
ama net eminim jgk yok -
@enea evet ben çalısıyorum soru gelme olasılıgı yüksek bir kanun.
-
@kuzeyinkızı benim yaşadıgım mahallede 80 bin nufusu benim demek istedigim kanuna göre şehir kurulması için gereken nufus 20.000
-
arkadaşlar kamu kurumlarının ve üniversitelerin misafirhanelerinin doluluk durumları ne durumdadır özellikle çankayada bulunan misafirhaneler ve öğretmenevleri?
-
Sınavın bana Açık maliyeti 700 TL + Örtük maliyeti 4000 TL. Toplam Maliyeti 4700 TL. Buradan soru gelir, yazın bir kenara :))
-
Kalkınma ajanslarının ulusal düzeyde koordinasyonundan Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı sorumludur unutmayalım.