2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@taromisaki9 blok satış
-
Elinde KAS olanlar, Anayasa 808. sorunun şıkkı C olacak değil mi?
-
@bertuğ, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Elinde KAS olanlar, Anayasa 808. sorunun şıkkı C olacak değil mi?
Ek olarak 815. soruda evlenme hakkı için anayasa mahkemesine gidilemez demiş, 816'nın cevabında ise gidilebilir demiş. Ben gidileceğini düşünüyorum.
-
@bertuğ hocam 808 e olacak. Veya değil ve den 1 de teminat dışına çıkıyor. 815 de ise bizde evlenme hakkı yok. O yüzden müracadat edilmez demiş. 816 da d olacak oda aynı şekilde 3. Olan bizde yok.
-
@mulkihakim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@bertuğ hocam 808 e olacak. Veya değil ve den 1 de teminat dışına çıkıyor. 815 de ise bizde evlenme hakkı yok. O yüzden müracadat edilmez demiş. 816 da d olacak oda aynı şekilde 3. Olan bizde yok.
Evet 808'de kini gördüm, 815 ile 816'nın açıklamalırına baktığımız zaman ikisi çelişiyor hocam.
816. sorunun açıklamasında taraf olduğumuz protokollerdeki haklardan dolayı bireysel başvuru hakkı tanınmış diyor. Bu protoköllerin içinde md.12'de evlenme hakkı da bulunuyor.
Çok detay bir soru, irdelemeye değmez herhalde. -
@bertuğ hocam açıkcası bende hiç irdelemedim artık düz mantık düşünüp işaretliyorum fazla irdeleyince insan hataya gidiyor. Bizde var mı yok mu diye düşündüm.
-
@mulkihakim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@bertuğ hocam açıkcası bende hiç irdelemedim artık düz mantık düşünüp işaretliyorum fazla irdeleyince insan hataya gidiyor. Bizde var mı yok mu diye düşündüm.
Ben artık konuları unuttuğumu düşünmeye başladım hocam, soruyu görünce yapıyorum fakat sanki bilgim yokmuş gibi geliyor. :))
-
Elinde YSK sınavı kapsamında olan kanunların özeti olan var mı? Sınavlara çalışmaktan, kanunları okuyup önemli yerleri işaretleyecek fırsatım kalmadı, daha fazla kitaba yatıracak para da kalmadı. Sadece kanunların özetine ihtiyacım var.
Bu konuda destek olursanız sevinirim. -
@bertuğ YSK sınavı için A kadro'nun notları. Linkten indirebilirsiniz.
http:// dosya. co/ v64nc7xjiw3g /secimmevzuati.pdf.html
-
@kaimmakam1, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İndirmede sıkıntı var hocam, yine de sağol.
-
@bertuğ indiremediysen mail atayım indirip
-
Cb görev dışı suçlarından dolayı Yüce Divan'da mı yargılanır? Yargılanmasına karar verilmesi görev içi suçlarla aynı usullerle mi yapılır? Ben anlayamadım.
-
@onuktekin görev ayrımı göremedim anayasada her halükarda yüce divanda yargılanır cb seçilmesine mani bir suçsa cb lık düşer.
-
@onuktekin "bir suç işlediği iddiasıyla" diyor anayasa. Göreviyle ilgili olsun olmasın aynı yöntemle yargılanır. Cumhurbaşkanı yardımcıları ve bakanlar için "göreviyle ilgili bir suç işlediği iddiasıyla" ...
-
@hoyratbeg @captain teşekkür ederim. Ben de acaba görmediğim bir şey mi var diye düşünmüştüm. Çok ayrıntılı düşünmüşüm demek ki.
-
@kaimmakam1 @FreeBoY Tamamdır hocam indirdim şimdi, fark edemedim ben o alttakini. Sağ olun.
-
@freeboy hocam ben indiremedim size zahmet mail atar mısınız? ggamze.0589@gmail.com
-
Gönderi Kaldırılmıştır.
-
ileti kaldırılmıştır.
-
@ggamze gamze hanım isterseniz hazır olan kitabımın kısmını whatsaptan atabilirimç.