2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@genclerbirlikli Şaka bir yana oradan ulaşımı nasil saglarim hocam pek yakın gibi durmuyor.
-
5393/57 Belediye veya bağlı idarelerde; hizmetlerin aksatılmasının terör veya şiddet olaylarıyla mücadeleyi olumsuz etkilediğinin veya etkileyeceğinin valilik tarafından belirlenmesi halinde, valilik söz konusu hizmeti Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, il özel idaresi veya kamu kurum ve kuruluşları aracılığıyla yapar veya yaptırır.
-
@genclerbirlikli Eyvallah hocam, sağolasın.
-
Yeni mahalle de giren varmı
-
@genclerbirlikli dolmuş nereden kalkıyor ?
-
G.ü iktisadi ve idari bilimler fakültesi gazi üniversitesi mi oluyor acaba
-
Ysk ile Kaymakamlık sınavlarının ikisini de ayni yere veren ÖSYM beni şaşırttı. Oh dedim dedim sayelerinde. Sağolsunlar varolsunlar.
-
@onuktekin senin bu şansın gözümden kaçmıyor değil
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
G.Ü mühendislik fakültesi, hakimlik sınavını ilk kez kazandığım yer, kat bile aynı :)))
Hocam merhaba. Sizinle aynı yerde giriyoruz. Umarım tanışma fırsatımız olur. Tren ile gelmeyi düşünüyorum. Ankara Tren Garı ile G.Ü mühendislik fakültesi arası mesafe yakın mıdır, ulaşım nasıl olur acaba? Teşekkürler
-
@relax hızlı tren ile geliyorsan hızlı trn garına çok yakın, eğer normal tren ile geliyorsan o da yakın sayılır, otobüse binip sonra yürürsün toplam 20 dakika sürer, eğer direk taksiye binersen 10 dakika sürer en fazla da 20 tl verirsin, tanışırız neden olmasın
-
Sincan dan başkentray ile etimesgut a gidebilir miyim arkadaslar ?
-
@rorschach159 aman dur maşallah diyelim :)) ilk defa ÖSYM bana istediğim yeri verdi. Güzel bir final olsun inşallah :))
-
@can-mavi Normal trenle gelicem hocam. Biliyorsanız trenden sonra hangi otobüs ile gidebilirim.
-
Mamak Çağrıbey Anadolu Lisesi
-
Balgat Anadolu mesleki ve teknik lisesine nasıl gidebilirim ? @genclerbirlikli
-
Ankarada ne kadar sıkıntılı semt varsa her zaman ki gibi bende varım iskitlerdeyim hayırlı olsun.
-
@relax gar ın çıkışında hemen metro var, ona binip kızılayda inin tahmini 5 dakika sürer, oradan da okula 15 dakika yürüyüş mesafasesi (15 dakika bile sürmez)
-
@onuktekin gönlüne göre inşallah kardeşim
-
İki Sınav yerim de Keçiören'de ama okullar farklı.
-
Ben hala makro iktisata çalışıyorum yarın da mikro iktisata başlayacağım son çalışmadığım ders mikro iktisat kaldi