2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ggamze yolladım hocam mailinize bi bakın
-
@freeboy banada yolalrmısınzı mesaj olarak mayilimi etiklik açısından burdan paylaşamam
-
@hukukcuatakan etiklik açısından mesaj atamam bende hocam ver mail al not bizde:)
-
ileti kaldırılmıştır.
-
ileti kaldırılmıştır.
-
@freeboy aldım hocam çok teşekkür ederim
-
Kaymakamlık Kampı ve kas almak gibi nasil hataya düşerim anlamıyorum
-
@can-mavi neden hocam kampı bilmiyorum da kas o kadar da kötü değil sanki.
-
@aday-adayı kas hakkında detaylı bir eleştiri suan için yapmayacağım ancak kampta çok aşırı yanlış var
-
Arkadaşlar bir konuda yardıma ihtiyacım var. Geçen sınavı 1-1.5 soruya tekabül eden puanla kaçırmıştım. İktisata dair pek bir şey bilmediğim için 1 doğrum vardı sınavda. O da zaten basit matematik ile çıkıyordu. Şimdi yine iktisattan sorun yaşayacağım. Bunun önüne geçmek adına 15 gün içinde en azından 3 4 doğru yapabilecek duruma gelebilir miyim? bu konuda ne önerebilirsiniz? 15 gün müsaitim konu çalışma açısından.
-
@can-mavi hocam bende bu ikisinden çalıştım ve kanunlara bakamadığım için doğruluğunu yanlışlığını bilmiyorum ama kas kitabı fena değil evet tekrar eden çok soru var ama anca diye düşündüm şu kaos ortamında.
-
@larendeli Hocam Makro ya da mikro ağırlıklı gidin bence 15 günde ikisini halletmeniz biraz zor.Bana kalırsa makroyu daha rahat halledebilirsiniz güzel bir notunuz varsa soru ile destekleyerek.Mikrodan esneklik tüketici teorisine bakın 1 2 soru yaptırır mutlaka.
-
@larendeli Çalışmanıza bağlı olarak 4 5 doğruyu rahat görürsünüz bence.
-
@economist-04692 inşaallah öyledir kardeşim , inşallah kampın eksikliğini yanlışlığını giderici niteliktedir , soru tekrarı konusunda da ben çoğu kişiden farklı olarak iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum
-
@can-mavi dediğim gibi hocam ne yazıyorsa şu aşamada doğru kabul ediyorum çok az kısıtlı zamanda çalıştığım için kanun irdelemesi yapıp olayın hakimi olamadım.Umarım hakkımızda hayırlısı olur iyi geceler iyi çalışmalar.
-
Tam bir kaos ortamı var baliklama dalicaz sınava :))
-
@ggamze bana da gönderir misiniz makro ve mikro iktisat bu konuda çok zayifim,
istanbulandistanbull@gmail.com -
@freeboy hocam bana mail atabilir misiniz? tekinonuk@gmail.com
-
Kimler konulari bitirdi gençler ben hala bitiremedim
-
@onuktekin 2 dakikaya atıyorum