2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@kamikaze, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
orda girdim de
Metrodan mı aktarma hocam, nasıl?
-
@cevatcobanli444 : ETİMESGUT SATI KADIN MES. VE TEK. AND. LİSESİ.
Yani sincan yht duragindan gidebilinir oyle mi cobanli ?
-
@kuzeyinkızı başkent öğretmenevi mi hocam ?
-
Ösymde yazan adresi yazınca bahçelievler metro durağının orda bi yerde Gazi Anadolu lisesi çıkıyor ama gazi anadolu lisesinin asıl adresi söğütözü caddesi TOBB'un yanındaki yazıyor google'da. 2 tane Gazi Anadolu yoktur sanırım? Oraları bilen var mı?
-
28 bin küsür gibi bir sayı dolaşıyor kaymakamlık başvurusu için inşallah 3 numara olan gözlerim yanlış görüyordur
-
@circassian ınsallah
-
@circassian hay maşallah;)
-
@circassian ben de şimdi facede gördüm , bilgi edinmeden ogrenmisler 28.217 basvuru
-
@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ösymde yazan adresi yazınca bahçelievler metro durağının orda bi yerde Gazi Anadolu lisesi çıkıyor ama gazi anadolu lisesinin asıl adresi söğütözü caddesi TOBB'un yanındaki yazıyor google'da. 2 tane Gazi Anadolu yoktur sanırım? Oraları bilen var mı?
Sayistay sinavina gittiğimde Bahçelievler de kalmistim. Sokak isimleri muhtemelen yeni değiştirilmiş. Tabelalarda hem eski hem yeni isim yazıyordu. Bunlari dikkate alarak görmenizi tavsiye ederim
-
@can-mavi aslında çalışanlar için bir avantaj olmaz mı çok kişinin girmesi. Katsayısı artabilir soruların. Ayrıca sınav test diye de girenler var. YSK sınavıyla aynı gün olduğu için girenler de vardır. Katılanların sayısı hiç ama hiç önemli değil. Geçen sene de böyle deniyordu. Önümüze bakalım son hafta sıkalım kendimizi listede nasipse yerimizi alalım.
-
Ulus atatürk heykelinden yildirim beyazit bati kampüsüne nasil gidebilirim?
Oradan da ysk sinavina Ankara Atatürk lisesine nazil gidebilirim? (Ankara Ataturk lisesi: KORKUTREİS MAH. SEZENLER CADDE NO:11 CANKAYA)
-
@salieri aynen , nasip ten ötesi yok , standart sapma dan fazla puan gelir
-
@tiebout arkadaşım bakacak bana net bilgi verecek ama %99 ihtimal tobbun yanımda olan okul
-
Başvuru 28 bin doğruymuş
-
@möözun aynı yerde giriyorum sizinle vakit olursa bi çay ısmarlarım.
-
Sınavı iyi zorlarlar gibime geliyor.
-
10 bini sınava girmez bence
-
Buyuksehir belediye meclisleri, ilce belediye meclislerinin butcelerinde yapilan degisikliklere karsi nekadar sure icinde danistaya itiraz basvurusu yapabilir ve danistay ne kadar surede bunu karara baglamasi gerekir?
A)60-60
B)10-60
C)7-60
D)10-30
E)3-7 -
@hll 10-30 /D şıkkı
-
@hll D 10-30 sanırım