2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@kuzeyinkızı çankaya lisesi
-
@idealistbiri hımm olmadi tutmadi hemşo gazi üni deyim
-
Arkadaslar yarin sabah bi aksilik olmazsa 8gibi istanbul beylikduzunden aracimla cikip ankara gidecegim gelmek isteyen olursa bana katilabilir aracda yer var ucret onemli degil olsada olir olmasada hepinize simdiden sinavda basarilar umarim emeklerimizin karsiligini aliriz
-
@kuzeyinkızı sağlık olsun mülakata artik
-
@idealistbiri hıı Görürüz inşallah o günleri bu sene rizeye iki tane rizeli kaymakam atandı şans mı diyelim artık bilemedim
-
Tren garından aşağı öveçler tarafına nasıl gelebilirim?
-
@rootofallevil Dostum Gar'dan Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nin sırt kısmına geçersen yürüyerek Ankaray'a ulaşabilirsin.
Ankaray'a Kızılay yönünde binip, Kızılay Güvenpark çıkışından çıkarak dolmuş duraklarına git.
Oradan Öveçler yönündeki dolmuşlara binerek ulaşabilirsin. Okul adını ya da adresini oradaki değnekçilere sorarsan doğru dolmuşa yönlendirirler. -
@paretowilfredo çok başarılı bir açıklama olmuş. Bu adam kazanır.
-
Arkadaşlar misafirhane arıyorsanız Maliye Bakanlığı maliye kursu misafirhanesi var. Boş yer olabilir. Bu gün ayırttım ben. http://www.pergen.gov.tr/ameku/irtibat.html
-
@paretowilfredo eyvallah üstad sağ ol
-
@rootofallevil gardan sıhhiyeye yürü, köprünün altından balgat tarafına giden 263 nolu halkotobusune bin
-
Elinde 5018 in özeti olan var mı?
-
@genclerbirlikli sen de sağ ol hocam
-
Yeni dönemdeki ilk atamalar yapılmış. Gördüğüm kadarıyla bir çok daire başkanı, şube müdürü kaymakam olarak takdir görmüş, hayırlısı olsun.
-
Arkadaşlar son dakika doldur boşaltlara başlayalım aklımızda kalsın belki soru yakalarız Bi kaç tane bırakıyorum buraya:
1- Nüfusu ..... geçik yerleşmelerin İmar Planı zorunludur.
2- İmar Planları ..... ve ........ olarak hazırlanır.
3- İl Özel İdaresinde haklarında tutanak düzenlenenler 15 gün içinde ..... itiraz edebilir. 15 gün içinde de ..... tarafından karara bağlanır.
4- Yapısı mühürlenen kişi en çok ..... içinde yapısını ruhsata uygun hale getirmelidir.
5- İl Genel Meclisi bilgi edinme yolu .... tanedir.
6- İl Genel Meclisi MÜT ile toplanamazsa başkan en geç ..... gün içinde toplanmak üzere meclisi tatil eder. -
1- 10.000
2- nazım ve uygulama imar planı
3- il özel idaresi- il encümeni
4- 1 ay
5- 3 tane
6- 3 gün içinde -
@circassian hocam 5018'den soru çıkmaz kafanıza takmayın.
-
28bin kişi nedir ya. Yani şu sınava 20bin kişinin "anaa, kaymakamlık açılmış, belli mi olur be bakarsın kaymakam oluruz." diyerek başvurup girdiğine o kadar eminim ki. Yazık üzülüyorum o kadar verilen paraya, duruma vakıf olmayan ailelerin bir umut bekleyişlerine.
Makam, mevkii, maaş, imkanlar hepsini bir kenara koymuş görevini yalnızca sevda ile yapacaklara nasip olsun inşallah bu meslek. Ben hazırım, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şimdiden herkese başarılar dilerim.
-
Arkadaşlar Şimdiden herkese başarılar Allah yar ve yardımcınız olsun
-
İnsan haklarından elinde kısa bilgi olan var mı sınava yönelik madde madde vesaire