2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@circassian ben de oyle yaptım
-
@salieri yok be o kadarda düşmez he istemem mi çok isterim ama bu kdar düşecegini sanmıyorum.
-
@hll vallahi forumlarda yazilanlarin %90 nına inanmiyorum ortalarda fulleyen cok
-
kaçla kapatır var mı tahmin?
-
@hll sınav ciddi anlamda zordu. Kolay bi sınav değildi. Belki 59 a inmez ama 63-65 netler büyük ihtimalle kalır mülakata.
-
@harun-resid onlarda kendini öyle kandırsın demek öyle mutlular:)
hep derim bir insan en kolay kendini kandırır en çok yalanı kendine söyler. he bu arada unutmadan bu dahil TÜM GENELLEMELER YANLIŞTIR.(büyük yazdıgım yeri anlayan anladı)
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
kaçla kapatır var mı tahmin?
Ben iyi çalışan bir kaç arkadaşımla konuştum 70-75 arası bir net bekliyorlar, tahminim 72 net üstü rahat kazanır.
-
Atom enerjisi kurumu ve Yurtdışı Akrabalar topluluğu sorulari ne olacaktı??
-
benden size tavsiye soruları tartışmayın gidin dinlenin büyük bir maraton sona erdi 25 eylülde herkes sonucunu görür. cevapları tartısarak dahada strese girmeyin
-
80 netle mülakata kalır mıyım :((
bu ne lan! :)) herkes 80 üstü.
-
@epikür aynen. aldım birkaç içecek bir şey keyfime bakıyorum. hiç çalışmasam da hala umudum varsa demek ki öyle aman Allah bir sınav değil. çok değil 1 ay çalışan bu sınavı halleder.
-
Arkadaşlar 65-75 arası neti olanlar stresli olabilir sınır muhtemelen bu aralıkta olacak. 75 üzeri ve 65 üzeri olanlara diycek bişey yok rahat olun
-
@popescu iyi çalışan 70 - 75 arası bekliyorsa nasıl 72 kapıyor. mantıken bu sayının 65 olması lazım değil mi? ayrıca iyi çalışıp da hiç çalışmayanla aynı potaya girmek nedir yahu
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Siyasi polis mit değil miydi ya bunca zaman yanlış mı biliyorduk
@rootofallevil suan mit olmadıgı yorumlarını okudukça bende buna benzer hale geldim halaymı çeksek ne
-
@jasisss aynen keyfine bak bu sinav öyle abartılacak boyutta değildi 10 civarında seçici soru vardı şansın yanında ise mülakattasın deģilse yoluna bakarsın
-
@hll o soruyu tartışan varsa kaykamam oldum diyebilirzi bence. bundan sonra bana kaymakam bey diyeceksiniz :dldsnfdlsf
-
Türkçe deki o soru neydi genellemelerle ilgili olan ? Her iyi de kötü vardır gibi bi şık vardı onu işaretledim ben ?
-
@circassian bütün genellemeler yanlıştır dedim hocam. Çünkü bu denen de genelleme oluyor bir paradoks çıkıyor ortaya
-
MİT sorusunu tartışan var. ne diyim ki...
-
@republic, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
malum zatın ajanları kol geziyor kitap övmek için , dikkat edelim
Kitap pazarlamada seviye atlamis adamlar , veya cakallikta mi demeliydim