2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Kaymakamın ilçede çalışan memura başarı belgesi vermesi sorusunu ne yaptınız?
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@idealistbiri alanda toplam kaç yanlışın var hocam tahminen?
Hocam anayasa ful yaptım baktıklarımızdan şimdilik 4 yanlıs var açıkçası ben iktisati bu kadar kolay bekleniyordm şuan çok mutluyum kızılay avmnin önünde bağıran bendim bu arada
-
Merhaba dostlar. Geçmiş olsun hepinize, inşallah sınavınız iyi geçmiştir ve emeğinizin karşılığını derebilmişsinizdir hepiniz. Genel itibariyle sınav nasıldı? Zor/orta/kolay ? Nasıl değerlendiriyorsunuz?
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Merhaba dostlar. Geçmiş olsun hepinize, inşallah sınavınız iyi geçmiştir ve emeğinizin karşılığını derebilmişsinizdir hepiniz. Genel itibariyle sınav nasıldı? Zor/orta/kolay ? Nasıl değerlendiriyorsunuz?
Alan kolay
Gygk çok çok zor -
@rootofallevil kültürlü bi şık vardı o yaptım ben
-
İLLER BANKASI ile ilgili soru hakkında iller bankası sayfasından alınmıştır.
1944 yılında TBMM’ye sunulan bir kanun tasarısı hazırlandı. Bu tasarı Bütçe Komisyonu ile görüşülürken Bankanın adı İller Bankası olarak değiştirildi. İller Bankası, 1945’te Resmi Gazete’de yayınlanan 4759 sayılı kanunun yürürlüğe girmesi ile resmen kurulmuş oldu. -
@idealistbiri sana zahmet iktisat sorularının cevaplarını yazabilir misin? Yazılanlara göre 4-5 yanlışım var 3 de boşum vardı
-
İktisat ta paranın miktar teorisiyle ilgili soru ? Ödemeler bilançosuyla alakalı bi soru yanlış hatırlamıyosam? Milli hasılayla ilgili soru vardı zincirleme falan
-
Kadın haklarıyla ilgili soru soykırımlı soru
-
Salt bilgi isteyen bi sınava nasıl kolay diyorlar? Sınav gayet zordu bence bilmeyip tahmini yapılacak soru yoktu. Türkçede ben zorlanmadım tarih ve insan hakları saçmalık
-
İdare de enformasyon falan bi garip soru vardı? Rüşvetle ilgili kanun ? Bilgi edinmeyle ilgili soru?
-
@paretowilfredo üstad bence orta-zor arasinda biseydi orta zor
-
2017 yılı kaymakamlık sınavına girmiş biri olarak yorum yapacağım. Geçen yılki sınav ile kıyasla bu sınav daha zordu. Bu sınava gelecek olursak , Genel kültür Genel yetenek kısmında Türkçe sorularını okumaya dayanabilseydiniz aşırı kolay bir 14 net alırdınız.
Ayrıca Genel olarak Ekonomi konusunda Son 25 yıl ve güncel ekonomi bilgisine sahip olan biri için kolay sorulardı. Kafa karıştırıcı ve 2 şık arasında kalınmalı sorular vardı.
Bir kaymakamlık sınavına yakışır TARİH soruları yoktu.
Benim şahsi fikrim 60-70 arası kapatır. -
Başarı belgesi nedir?
Görevli oldukları kurumlarda olağanüstü gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre başarılı görev yapmak suretiyle; kamu kaynağında önemli ölçüde tasarruf sağlanmasında, kamu zararının oluşmasının önlenmesinde ve önlenemez kamu zararlarının önemli ölçüde azaltılmasında, kamusal fayda ve gelirlerin beklenenin üzerinde artırılmasında veya sunulan hizmetlerin etkinlik ve kalitesinin yükseltilmesinde somut olaylara ve verilere dayalı olarak katkı sağladıkları tespit edilen memurlara “başarı belgesi” verilebilmektedir.
Off off mal kafam doğru yaptığım şıkkı silip değiştirdim ya
-
Sınavın yüksek kapatma ihtimali olduğunu hiç sanmıyorum.kolay demenin hiç anlamı yok ama aşırıya kaçıcak kadar da zor denilmez.
Baraj sınırına yakın bir puanda kapatacağına inaniyorum.
Gazi iibfde girdim 40 kişilik sınıfta 10 kişi gelmedi.Birçok kişi kafasını koydu yattı 12.05ten itibaren sınıfta boşaldı ve üstelik o süreden itibaren tüm sınıflarda çok az kişi kaldı.
Yani demem o ki sınav kolay değil tabiki bu gözlemlediğim şahsi yorumum.
-
@circassian strateji yaptım ben bütçe stratejinin işi
-
@orion bende orada girdim yanımdaki arkadaş IŞIK hızında yaptı galiba
-
@rootofallevil tasarrufla ilgili bi şık vardı onu yaptım
-
@kocer Size katılıyorum hocam. Geçen yılki kaymakamlık sınavına göre zor bir sınavdı. İnsan hakları ve demokratikleşme çalışan biri boşa çalışmış oldu. İdare hukuku konusunda çok celdirici şıklar vardi. Anayasa hukuku yine iyiydi.
Genel kültür genel yetenek den Türkçe soruları çok kolaydı , Türkiye’nin Sosyo ekonomik yapısı da kolaydı. Fakat alan belirleyici oldu. Genel olarak 65-75 arası kapatır. -
@circassian soykırımla ilgili soruyu; soykırımı kabul etmemek yaptım. Kadın hakları; kopenhag