2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@bertuğ teşekkürler hocam
-
@birgarip ayrı olsa çok iyi olur diye düşünüyorum farklı konularda dikkat kaybı olabilir inşallah ayrı olur hocam
-
@makif34 sağolun cevap için
-
@okanugur haklısınız teşekkür ederim tecrübem yok ya oyüzden kafa karışıklığı yaşıyodum
-
@kuzeyinkızı hocam çünkü bana bu Sayıştayda oldu alandan on boş kaldı yarım saat var Türkçeye başladım sorularda uzun sürdü okurken 4. Soruda bırakıp tekrar alana döndüm mecburen
-
@okanugur hımm bunu dikkate alıcam
-
Arkadaşlar şu soruma net ve dogru cevap verebilecek birisi var mı? Sınava ilk kez ve son kez gireceğim 35 yaşında oldugumdan dolayı. Alan bilgisi ve genel kültür kitapçıkları ayrı ayrı mı veriliyor ve cevap anahtarı kağıtları da farklı farklı mi? Yani birisini bitirip diğerine mi geçiyoruz yoksa her iki kitapcigi da dağıtıp hangisinden baslayacagamizi bize mi bırakıyorlar? Umarım ayrı ayrı sirayladir. Ama öyle olsa klavuzda yazardı.
-
@memurist o en son idari yargı sınavında ve son 2 kpss de yapıldı, ikisinin de başvuru kılavuzunda yazıyordu, ben en son 20gün önce sayıştaya girdim tek kitapçık
-
@can-mavi anladım teşekkürler, umarım panik yapmam. Ayrı ayrı olsaydı çok daha iyi olurdu kanımca.
-
Gitmiyor artık yürümüyor bıraksam mı çalışmayı kpssnin ardından taze bilgilerle çalışmak kolay olur sanmıştım ama olmuyor
-
https:// www. yakinegitim. com /duyuru/kaymakamlik-online-denemeler
Beleş deneme
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Gitmiyor artık yürümüyor bıraksam mı çalışmayı kpssnin ardından taze bilgilerle çalışmak kolay olur sanmıştım ama olmuyor
İstediğiniz kadar önceden çalış fakat biraz ara verdin mi bilgiler tuhaf şekilde ya karışıyor ya da unutuluyor.
-
Artık bu saatten sonrası sadece tekrar yapılır
-
Deneme çözen oldu mu? Süre konusunda sıkıntı oluyor mu?
-
@tiebout, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Deneme çözen oldu mu? Süre konusunda sıkıntı oluyor mu?
Deneme sipariş ettik hala gelen giden yok.
-
herkese başarılar dilerim . Bende busene mezun oluyorum ve çalışmalara başladım. Grubun daha önce çıkardığı notlara yanı dropbox daki notlara ulaşma imkanımız var mı ? fadalanmak istiyorum . teşekkür ederim
-
Bitti buda hızımı alamıyorum idari hakimlik filan yokmu ya ilan filan
-
@idealistbiri maşallah
-
Bu sınava bir daha girersem, İdare ve Anayasa'yı son aya bırakacağım. Sıkıldım artık tekrar yapmaya elim gitmiyor. En çok da sayıları aklımda tutamıyorum. Allah'tan İdari yargı falan sormuyorlar. Tek güvencem İktisattan gelecek tertemiz 10 net. İnsan hakları bitik zaten, yarı yarıya D/Y çıkarsa sevinirim yani. Gerisi Allah'a emanet.
-
@bertuğ kardeşim şu iktisattaki 10 neti bşze de söyle nerelere bakalım boşuna uğraşıp soru kaçırmayalım