2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Arkadaşlar acil !! Rahatsız verdim k bakmayın ama Gazi Anadolu lisesinde girecek sınava en yakın yerden kalacak yer bilen varsa yardımcı olabilir mi bulamadım bir türlü
-
Tam 18 saat sonra sınavımız başlamış olacak
-
@rootofallevil hocam gerilim verme
-
Sınavda fırtına grisi rengi takım elbisemi giymeyi planlıyorum sorun olur mu?
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sınavda fırtına grisi rengi takım elbisemi giymeyi planlıyorum sorun olur mu?
Hocam yapma gözünü seveyim, çektim eşofmanları rahat rahat gireceğim :))
-
@bertuğ aaa ne demek aşortmanla gitmek? :))
2015 sınavında 2 kişi vardı takım elbiseli, sınav öncesinde de ciddi ciddi sınava takım elbiseli mi gitmeli muhabbeti dönmüştü bir forumda o geldi aklıma. 28bin kişi giriyorsa sınava emin olun takım elbiseli gelenler olur
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@bertuğ aaa ne demek aşortmanla gitmek? :))
2015 sınavında 2 kişi vardı takım elbiseli, sınav öncesinde de ciddi ciddi sınava takım elbiseli mi gitmeli muhabbeti dönmüştü bir forumda o geldi aklıma. 28bin kişi giriyorsa sınava emin olun takım elbiseli gelenler olur
Mülakatta çekeriz inşallah hocam gök mavisi takımları
-
Selam arkadaşlar. Hepinize başarılar diliyorum. Bu kez pek iddialı değilşm, çalışma şansı bulamadım. Tecrübe umarım bizi de bi yerlere sürükler. Hak edenlerin mülakatta olması dileğiyle.
-
Dostlar hepinize Merhaba.
2018 Kaymakamlık sınavına geldik nihayet. En çok kan, ter, gözyaşı ihtiva eden başlıklarımızdan oldu Kaymakamlık başlıkları. Yine ciddi bir emek ve çalışma süreci geçti bu başlıkta. Yine bir çok hikaye sakladı içerisine. Önceki sınavdan bu sınava kalan çok çok kıymetli dostlarımız ve yarışa yeni katılmış dostlarımız var. Hepiniz belli ölçüde emek verdiniz, hazırlandınız sınava.
Yarın için bir kaç önerim var dostlar, öncelikle 28 bin başvuru rakamı gibi ya da diğer rakipler gibi değişkenleri hiç ama hiç aklınızı takmayın. Bu yarış en nihayetinde ilk 1000'in yarışı. İlk bin içerisinde yer alanlar yakın puanlar ile sıralanacak ve ilk 400 başarılı sayılacak. Aslında bin hakeden arasından 400 başarılı. İlk binde bir şekilde yer alacak her dostumuz, diğer sınavlarda da ciddi başarı adayıdır bunu unutmasın.
Diğer yandan sınavın test olmasından kaynaklı bir ikazda bulunayım sizlere. ÖSYM bu tip sınavlarda, özellikle Kaymakamlık sınavında çeldiricileri çok kullanacaktır. Acele etmeyin, 150 dakika sürenizi sakince ve idareli kullanın. Heyecana kapılmadan soruları okuyun ve tuzaklara gözünüzü açık tutun. Her soru altın olacak, o nedenle her hatada bir adım daha hayalinizden uzaklaşmayın.
Sınav velev ki zor olsun, unutmayın bu bir sıralama sınavı dostlar. Yeise kapılmayın sınavda zorlandığınızı hissederseniz. Çünkü unutmayın zorsa sınav birincisine de 400. ye de zor olacak. En az hata eden, en az zorlanan birinci olacak sınavda. O nedenle seviyeniz diğer kişilere kıyasen kaçıncı sırada ise yine o sırada olacaksanız. Sınav zor diyerek sakın ha sınavda dağılmayın. Aklınız sadece sınav esnasında yapabildiğinizin en iyisini ortaya koymakta olsun.
Çok güzel insanlar çıkardı bu forum bu mesleğe. Yenileri neden siz olmayasınız?
Dualarımız sizlerle olacak dostlar.
Gönlünüzü ferah ve güzel tutun, düşlerinize sadık olun, onlar da sizinle birlikte yürüsün bu yolda. Güzel gönlünüzün karşılığı gerek bu sınavda gerekse mülakatta size nasip olsun.Not: Giriş belgelerinizin çıktılarını bugünden almayı unutmayın! Yarın çıktı arayışında olmayın!
Not 2: 15 dakika kuralına dikkat! Saat 10:00'dan evvel muhakkak sınav salonuna girecek şekilde hazır olun dostlar! Onca emek heba olmasın!
Not 3: T.C. Kimlik Kartı/Nüfus Cüzdanı ile gidin! Ehliyet gibi diğer evrak kabul edilmiyor!Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun inşallah en çok hakeden ve en çok emek verenlere nasip olsun
-
@paretowilfredo yeni kimlik gelmedi ve eskisi delikse( nüfus müdürlüğündekiler deldi) geçici kimlik belgesi ile girilemiyor mu ?
-
@genclerbirlikli Evet dostum bu durumlarda geçici kimlik belgesi ile girilebilir.
-
@paretowilfredo heh tamam
-
@genclerbirlikli Kastım ehliyet gibi evraktı çok kavgalar gördü bu gözler salon girişinde
-
@emrkn üstad arıyorum ama çalmadan kapanıyor telefon hangi numaradan ulaştınız siz ?
-
Rabbim sınavı hayırlara vesile kılsın. Başarılar dilerim..
-
X ilçesine bağlı Y Köy'ünün , özel hukuk tüzel kişileri lehine yaptığı kamulaştırma kararını kim onaylar?
A)İhtiyar Meclisi
B)Kaymakam
C)Vali
D Köy DerneğiSoruyu kendim yazdım.
-
Kalacak yer sıkıntısı olan bi kişi için kızılayda yardımcı olabilirim benim arkadaşa 2 kişilik yer tuttum yanı boş 60tl
-
10 yıl çalışma şartı olan görev hangisiydi
-
@bertuğ, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
X ilçesine bağlı Y Köy'ünün , özel hukuk tüzel kişileri lehine yaptığı kamulaştırma kararını kim onaylar?
A)İhtiyar Meclisi
B)Kaymakam
C)Vali
D Köy DerneğiSoruyu kendim yazdım.
Vali