2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@a-kadir 84 Net, Plaka "Musul"
Bir Gece Ansızım Gelebiliriz.
-
@larendeli şu atmosferde 65 net aşağısı hayal gibi geliyor biraz realist olacaksak en makul değerlendirme 65-70 arası düşeceği min. nokta 67-68 net falan
-
@ese03 Ahmet Baklagiller A.Ş diyorum. Tamamen Umut Taciri, Reklam Kokulu Hocam.
70 bandında olacağını düşünüyorum bende, Sınavdan çıktığımda Nohutçu 75 üstü dediğinde, burada eleştiri olarak ileti paylaşmıştım. 75'in altında olacak diye...
-
@sucuklu_oralet
Senin netinle ortalama 68.9 nete yükseldi:) -
@avukatbey Biraz sınav sansı yanımdaydı. Biraz istisna bir net gibi geldi bana da.
-
yok mu ortalamayı düşüren gençler?:)
-
Kendimi şampiyonlar ligine 4. torbadan girmiş, grubuna Real Madrid, Liverpool ayarında rakipler düşmüş takım gibi hissediyorum. Maşallah netler iyi
-
@sucuklu_oralet nerdeyse 2 yıldır girmiyorum foruma yine formundasın sınav bırakmıyorsun ortada hepsinde anormal üstü netler. Valla helal olsun
-
@arpad Bilgileri, sevgimizi paylaşıyoruz, gönülden gönüle köprüler kuruyoruz böyle forumlarda. Allah'ta gönlümüze göre veriyor. Darısı senin başına Dostum.
-
Ortalama olarak soru başına 1.15-1.19 gibi bir değer çıkacak gibi görünüyor.
-
@sucuklu_oralet kardeş ben sakat bir atım. Vurulmam gerekiyor. Uğraştıkça hiçbir şey olmuyor.
-
Arkadaşlar birşey soracağım cevaplarsanız sevinirim. Puan hesaplama da standart sapma az yapılan soruya fazla puan olarak mı fark edecek yoksa 1. sıradandayız arkadaşımızın puanını 100 yaptıkları için mi netlerin puanı yükselecek?
-
@gencburokrat, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Kendimi şampiyonlar ligine 4. torbadan girmiş, grubuna Real Madrid, Liverpool ayarında rakipler düşmüş takım gibi hissediyorum. Maşallah netler iyi
Bende Fenerbahçe gibi.. Hep bi eskiye özlem
-
@a-kadir forum dışından üç arkadaşın neti söyleyeyim isterseniz listeye ekleyin genel bilgi oluşması açısından
Netler sırasıyla 65-70.25-79.25 -
74,5 da benden 70-75 bandında yığılma olur
-
@arpad ne mutevazi bir insansın Allah gönlüne göre versin hocam
-
2 Senedir kitap açmadığımdan hayli gerilemişim hadi yine iyisiniz ortalamayı çektim aşağı 50 netle :))
-
Sapmalar belirler yığılmaları
-
Herkese merhaba arkadaşlar bende de 70.75 net var.bu 3.girişim oldu sınava. 2015 ve 2017 de mülakata kaldım. Bu sınav bence en zor olanıydı. Tecrübeli arkadaslar taban için güzel yazmışlar. İstatistiklere göre yüzde 75 77 doğru barajı astiriyor .240 kişinin mülakata kaldığı sinavlarda bu oran oluyordu .400 olunca yüzde 75 doğru barajı atlatir bana kalırsa. Doğrunun yanlısı götürmesi de hesaba katılırsa yüksek ihtimalle 69 net üstü kapatacak gibi ama ben kendimi kazanamayacagim diye hazırlıyorum .73 net üstü kesin gibi bişey olur.yine arada kaldık işte bakalım hayırlısı sonra mülakatta elenmek çok daha kötü oluyor.standart sapma da var arkadaşlar. Az yapılan sorular iyi puan getirir.misal şu saçma sapan iller Bankası sorusu ankara 2010 sorusu urfalilarin demokrasi mucadelesi:)zaten 68 71 arasında olanlar için bu tip sorular çok mühim olacak
-
@kd6 :))