2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Bu Şanlıurfa sorusunu anlayamadım. Bir de idari senaryo sorusunda il genel meclisi stratejik planı valiye sunmuyor mu? Bu senaryo da doğru değil mi?
-
@gencburokrat KHK KAYMAKAMLIK Facebook sayfasında da anket başlatılmıştır, bilginize...
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@conmaynard, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar bu Devlet memurlarının yargılanmasi ile ilgili sorunun cevap anahtarı yanlış değil mi sizcede? Cevap 1_2 değil 3_4 olacak gibi geliyor bana.
Arkadaşlar sahiden 4483 "görevleriyle ilgili suçlarda" uygulanmaz mı? Zimmet ve rüşvet direkt görevle ilgili, bu konuda açıklama yapacak var mı?
Hayır uygulanmaz , denetim teftiş eğitimini alalı daha 3 ay oldu ... 4483 sayılı Memurlar ve Diğer Kamu Görevlilerinin Yargılanması Hakkında Yasaya tabi tutulmayıp ayrı soruşturma usulüne tabi tutulan suçların bir kısmı da (zimmet irtibat vs) 3628 sayılı Mal Bildiriminde Bulunulması Rüşvet ve Yolsuzluklarla Mücadele Kanunu kapsamına giren suçlardır.
Kimseden soruşturma izni almadan rüşvet zimmet yapana direk çökmek için sanırım. Maalesef bende yanılanlardanom
-
@ysahin2, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@gencburokrat KHK KAYMAKAMLIK Facebook sayfasında da anket başlatılmıştır, bilginize...
Bence siz oradakileri buraya yönlendirin
-
@gencburokrat 20 bin kişilik Facebook sayfası. Ordan da katılım sağlanabilir. Burası yorucu sizin içinde. Bir yıllık iş var...
-
@cevatcobanli444 Rüşvet ve zimmet 3628 sayılı kanun kapsamında ama 4483 sayılı kanun kapsamında değil. Soru da zaten 3628 de düzenlenip 4483 de düzenlenmeyeni soruyor. Gayet temiz bir soru
-
@ysahin2 tıklık :))
-
@barocan hocam Büyükşehir olmadan önce (2012) normal belediyelerde köydeki adam belediye seçimlerinde oy kullanamaz, tertemiz bir soru ve sınavın en güzel sorusu bence.
-
@ysahin2 Katılmak isteyen arkadaşlar zaten okuyor bunları, katılabilirler
-
-
@gencburokrat 20 bin kişilik Facebook sayfası. Ordan da katılım sağlanabilir. Burası yorucu sizin içinde. Bir yıllık iş var...
Mühim olan nicelik değil niteliktir. Burası daha gerçekçi sonuçlar ortaya koyuyor. Daha önce tasdik edildi
-
@osaduman şuan nicelik önemli ama
-
Niteliksiz nicelik diyelim
-
Hocam size ankete göre yok 85 gibi kapatır işte, maşallah 89lar 90lar.. Hatta bi arkadaş 89 net yapmış 4 soruyu da hatırlamıyormuş vay anasını be
-
ÖSYM değişik farklı bir sınav olsun diye uğraşmış ama bu farklı soru sorma aşkı çalışan İle çalışmayanı eşitledi sınav bilgi değil tutturma şansını ölçtü resmen.
-
Arkadaşlar bu sınavda 85-90 net yapan adama yorum yapmayın. Şu sınavda bu neti yapan adam haketmiştir. Helal olsun. Böyle insanda gelip buralarda reklam yapmasın.
-
@ysahin2 Gruba bakıyım diye girdim, gruba katıl deyince karşıma çıkan "SAVAŞ YAYINLARININ DIŞINDA BAŞKA BİR KITABIN REKLAMINI YAPMAK VE ÖNERMEK YASAKTIR" uyarısını görünce grubun amacını az çok anladım ve vazgeçtim
-
@serdaristanbullu Hocam 6360 sayılı kanunla Büyükşehir belediyesi sınırları içindeki köyler mahalle olduğu için mi böyle? Bir de neden Büyükşehir belediye başkanı seçiyor da büyükşehir belediye meclis üyesi seçemiyor?
-
@isko61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
ÖSYM değişik farklı bir sınav olsun diye uğraşmış ama bu farklı soru sorma aşkı çalışan İle çalışmayanı eşitledi sınav bilgi değil tutturma şansını ölçtü resmen.
katılıyorum. hiç hoş olmadı bu. ayıp etti bizler gibi sağlama çalışanlara.
-
@serdaristanbullu Tamam anladım Büyükşehir olmadan önce belediye seçimlerinde oy kullanamıyordu gerçekten güzel soru