@aycannn şikayet etmeyin şimdilik. Aleyhinize dönebilir olası bir mülakata çağrıldığınızda.
ysahin2 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Biraz önce İnsan Kaynakları ile görüştüm. Kadro icra müdürlüğü kadrosu gibi dedi. 4000-5000₺ arası başlangıç maaşı dedi.
-
RE: Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı Uzman Yrd İlanı (2018)
Değerli arkadaşlar, yüreğe su serpmek adına, İçişleri Bakanlığı hizmet birimlerine dikkatinizi çekerim. İç Güvenlik Stratejileri Daire Başkanlığı oluşturulmuş fakat sitesi bile hazır değil. KGT personeli burada değerlendirilecek ve bizleri de burası için mülakata davet edeceklerdir diye düşünüyorum. Sabır...
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@serdaristanbullu benim de duyumum aynı yönde. İki kez mülakata kalıp elenen tanış, 75 net yapmış.
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
Bekar Olan seçim Müdürü 2018 Temmuz Ayında Net 5,445.89 maaş almıştır.
Evli ve eşi çalışmayan bir seçim müdürü ise 2018 Temmuz ayında net 5,716.35 TL maaş almıştır.
Aynı hizmet yılına sahip bir şube müdürü ise 2018 Temmuz ayında 4,967.40 TL maaş ödemesi almıştır.Seçim müdürü ile şube müdürü maaşları arasındaki maaş farkı seçim müdürlerinin adalet tazminatlarının yüksek olmasından kaynaklanmaktadır.
huhuuuuuuuu :))) -
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Evet, DGUY 80 aşağısı kapatacak diyen arkadaşlara selam olsun. 81 duyumu almıştık ona yakın gelmiş. Mülakata kalanlar kimler?
-
@zenginmemur Bir gün vezneye ataman yapıldığında gerçeklerle yüzleşmiş olacaksın
ysahin2 tarafından gönderilen son iletiler
-
Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan bellidir diyerekten Çarşamba sürpriz olur mu
-
@zenginmemur Bir gün vezneye ataman yapıldığında gerçeklerle yüzleşmiş olacaksın
-
Evet, DGUY 80 aşağısı kapatacak diyen arkadaşlara selam olsun. 81 duyumu almıştık ona yakın gelmiş. Mülakata kalanlar kimler?
-
Tahminim 72 net yapan birisi 77 puan alacağı yönünde.
-
@serdaristanbullu benim de duyumum aynı yönde. İki kez mülakata kalıp elenen tanış, 75 net yapmış.
-
@mami1616 o zaman bizimkiler sallıyor :)) kimseye güvenmeyecennn bu devirde misali. Bekleyelim madem...
-
@ysahin2 (Düzeltme) İnsan Kaynakları Eğitim Merkezi...
-
@açıklanmadı İnsan Kaynakları binası Yenimahalle’de. Gelir uzman yardımcılarının eğitimi de orada. Öğrenmek kolay olsa gerek.