2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@emr "sınav şansı ölçtü bilgiyi değil" bu sınavı en iyi tarif eden cümle bu.
-
İmalat sorusun da sürekli azalış vs yok zaten. 1980-2010 yılları arasında payı zaman içerisinde azalış göstermiş.
-
Arkadaşlar bu istatistiki idare bölgeleri idarenin hangi konusunda geçiyordu bileniniz varmi o kadar tekrar ettim şaşırıp kaldım resmen.Bir bilgi verin kafayı yiyecem.Saygılarımı sunarım.
-
Osym nın verdiği cevaplardan Muallakta veya yanlıs oldugu dusunulen sorular için cevaplar değişebilir bunun olmuşluğu var bekleyelım artı /eksı bir net dusunebılırız
-
Dostlar Ösym'i aradım. Uzunca konuştuk, danıştı, bekletti telefondaki hanımefendi. Sınavda "kesin olarak" standart sapma yok. Her soru 1 puan, kaç net yaptıysanız o puanı alacaksınız dedi.
-
@popescu hocam burdaki verilerle kestirmek cok zor kacla kapanacagini 28 bin kisi girdi sinava ben 70-75 bandinda 2 bin kisilik bir yigilma olacagini dusunuyorum
-
Bir atasözü vardı “hiç bilenle bilmeyen bir olur mu” diye, ÖSYM ne KPSS sınavında ne de kaymakamlık sınavında sorduğu sorularla bu atasözünü çöpe attı. Tüm mevzuatı didik didik et gelsin basit sorsunlar sonra 10 tane de saçma atmasyon soru sorsunlar onları sallayan hiç emek sarfetmeyen olursa olur düşünen tuttursun sen bu ne biçim soru de boş bırak. Sonra gelsin önüne geçsin. Her şey nasip ama bu emek abi kolay bişe değil para değil ki kazanasın zaman alın teri veriyorsun. Düşündükçe çalıştığım yerleri sinirlerim bozuluyor!!
-
Ayrıca sınav 1.si 85 net yaptıysa 85 mi alacak 100 mü diye sordum yine bekletti 85 alacak dedi. Bu her şeyi değiştirir.
-
@murky o zaman elveda umutlar
-
@murky o zaman 70 neti olmayan liste disi otomotikman
-
@fenecus bu durumda sözüm ona 68 net yapmış bir aday 200. Olsa puanı 68 olacağı için mülakata yalnızca 199 kişi kalacak
-
@safitürk69 95'e kadar artış göstermiş. Bunun yanında soruda nominal değerlerin mi reel değerler mi olduğunu belirtmesi gerekirdi. Kaldı ki ikisindede azalma eğilimi yok.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ayrıca sınav 1.si 85 net yaptıysa 85 mi alacak 100 mü diye sordum yine bekletti 85 alacak dedi. Bu her şeyi değiştirir.
Bu bilgi ÖSYM çağrı merkezinin bana aktardığı bilgi. Daha önce çağrı merkezinin yanlış bilgi aktardığı oldu bu benim kafama yatmıyor ama standart sapma hususunda çok kesin konuştu. Kesinlikle yok dedi.
-
En çok 84 net yapmış arkadaşa 100 puan sonraki 83 yapmış 99 öyle öyle 60 65 net yapan arkadaşa bile sıra gelir yığılma nerdeyse oralarda belli olur.inşallah banada sıra gelir
-
@murky kesin net yanlış biliyor oradakiler. O mantıkla gidilirse son kişinin diyelim 70 puanı var 400 değil milulakata kalan 800 olur belki de. Bu ülkede çalıştığı yerle ilgili bilgisiz çok memur var maalesef
-
@tyr61 doğrudur hocam, dediğim gibi benim de kafama yatmadı zaten. Ama oldukça bekletti telefonda sordu soruşturdu ve bu yanıtı verdi. İsterseniz arayabilirsiniz. 70 net üzerinde mülakata kalacaksınız dedi.
-
@murky sordu soruşturdu dediğiniz de yanında ki bilmeyen
-
@murky zahmet etmisler sinav yapmak icin kpss den bir puan turunden 70 uzerini mulakata cagirsalarmis o zaman sinava ne gerek vardi
-
Net olan şu ki standart sapma yok arkadaşlar.
-
@murky standart sapma olmayınca şöyle mi oluyor: misal 76 net yapan 43 kişi var hepsi 150. mi (örnek olarak) olacak?