2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Düşünsenize o kadar çaba, çalışma neticesinde normalde ilk 400 e giriyorsunuz ama mülakata kalmaya hak kazanamıyorsunuz.
-
@fenecus İRTİBAT TELEFON NO: (0312) 422 41 70-71-72-73-74
-
@popescu tamamdır arıyorum bekleyin.
-
28 bin kişinin girdiği sınavda 400.sıradakinin aldığı netde binlerce yığılma olur mu olur. mülakata giren sayısı uçar gider. tuhafmış.
-
@ultras06, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
28 bin kişinin girdiği sınavda 400.sıradakinin aldığı netde binlerce yığılma olur mu olur. mülakata giren sayısı uçar gider. tuhafmış.
Arkadaşlar sınavın 70 altına düşeceğini düşünüyorduk genel olarak 70 üstünde binlerce yığılma olmaz.
-
MAALESEF KAYMAKAM ADAYLIĞI ŞUBESİ BU HUSUSTA BİRŞEY BİLMİYORMUŞ
-
@fenecus geçen soruların açıklanmasını beklerken yaşadığım heyecanı tekrar yaşattınız hocam resmen
-
Aradım Önce sapma Yok dedi sonra ben doğru yanlışı götürme örneğini verdim o zaman doğrudur öyle dedi bu bişe bilmiyor yanlış doğruyu götürmenin mantığı ne Ozaman arkadaşlar bırakın bunları tlf nunuza yazık ağzınıza yazık boşuna konuşmayın arayıp da bi şey bildiği Yok
-
toplam etki : standart sapma etkisi + alan netleri etkisi :))) bi de böyle düşün :))) şahsi fikir ve tecrübem budur...
-
@ilerlemeyedevam Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde kalkınma ajansları kısmında vardı sanki
-
bizim memlekette "bilmiyorum" kelimesi pek kullanılmaz, bilmese bile muhakkak bir fikri vardır, verdiği yanlış bilginin insanları yanlış yönlendireceğini ve bunun sonuçlarını düşünmezler. neticede sapma olacak veya olmayacak göreceğiz ama bilmiyorsan emin değilsen bilgi verme be kardeşim Allah aşkına verme :))))
-
@new_user 400. den öncekiler dediğiniz gibi sıralanamaz aynı neti yapanları yaş diploma notu gibi kıstaslara göre sıralarlar 400. adaylar için böyle bir sıralama olmaz. Sizin dedğiniz gibi yaparlarsa 400. 0 puan almış olması gerekir bu da mantıksız.
-
@ugur1144 ben ne demiştim ki kardeşim inan unuttum :)))))
-
Standart sapma yoksa netlerim le uğraşma kardeşim yanlış doğruyu götürmesin mantık bu oh ne ala ver benim 5 netimi 70 netim olsun Ozaman 70 puanım olur ilk 400 e giremesem de derim hayırlısı şimdi bu nebiçim iş yanlışlarımı al doğrularımı götür standart sapma Yok de oh ne ala
-
@ugur1144 yasa gore diploma notuna gore siralama da esitlige aykiri boyle bir sey olabilir mi
-
@aslasorma bu ilk 399 içindeki adaylar için olacağı için aykırılık olmaz sonuçta hak kaybına uğramıyorlar. 400. için böyle birşey olmaz onuda zaten kılavuzda yazmışlar.
-
@gncfb hocam bende aradim sapma yok dedi birinci 90 net yapmissa 100 tam puan mi alacak yoksa 90 puan mi alacak dedim onu aciklandiginda ogrenirsiniz kilavuzda oyle bir ibare yok bir sey diyemem dedi
-
hocam aynı puana gelenler arasında bir sıralama yapmıyorlar bildiğim kadarıyla. 10 kişi aynı puanla 150. olduysa onlardan az puan alan sıradaki aday direk 161. oluyor. Diğerlerinin sıralamasında 150 yazıyor.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@rhadamanthus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar standart sapmasız bu işin olabileceği mantık dışı..OSYM'de vatandas temsilcisi olan kisilerin bu konuda bir bilgisi oldugu kanaatinde degilim..Bir kere bu sınav mantigina ters..Kimseyi belli bir siraya sokamazsiniz standart sapmasiz..
Hocam standart sapma yok. O konuya umut bağlamayın. Benim arama sebebim şuydu: Tüm standart sapma olan sınavlarda kılavuzda bu belirtiliyor ve puan hesaplama anlatılıyor. Kaymakamlık 2018 kılavuzunda standart sapmaya yer verilmemiş. O yüzden aradım zaten.
2014 kılavuzunda da sapma ama hesaplandı. O nasıl olacak.
-
@ugur1144 kardeş oda benim dediğimi demiş 90 net yapan 100 alır öyle devam eder yani 65 neti olana bile sıra gelir akıllanmış biraz