2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@mavkav bu hocadan izleyerek başla bence https://www.youtube.com/watch?v=qSaQ_5AVg7s&list=PLO8WfbCjmR7UGccz55YsMn8qwjOWdPSg5 ama ben bu dersi yapamam deme kimler kimler yapıyor ön yargını yık vallahi kolay bi ders billahi kolay bi ders.
-
@popescu eyvallah hocam
-
Gençler allah aşkına heyecan yaratıp durmayın bi.ösym çok akıllı olsa proflar ortaya adam akıllı sorular çıkarırlardı ama proflar eğitimsizken bilgi işlemcilerden ne bekliyorsunuz ki?
-
Geçen sene nihai listeyi dört gözle bekledik burda liste ortaya çıkınca her şey ortaya çıktı kaç tane 90lı puan vardı ? Son sıralardan yerleşen kaaaaç kişi vardı sayamadım Bazı arkadaşlar gerçekten neyden bahsediyor anlamıyorum!
-
@dnd geçen sene ilk 100 den sadece 30 kişi mülakati geçebildi yalnız 90 puanlarla elendi çoğunluk.
-
@conmaynard olması gereken bu mudur bilemem ama mülakata kalan 400 kişi sıfırdan başlamalı. madem sözlü mülakatta konuşma becerisine bilgisine vs. bakılıyorsa olması gereken budur diye düşünüyorum.
-
Merhaba, aranıza yeni katıldım. Sınavım berbat geçmişti 68 netim var ama burayı okuyunca minik bir umuda sahip oldum açıkçası. Benim merak ettiğim şey, sınav sonuç belgelerinde puanlarımız ve sıralamamız da yazacak mı yoksa "kazanamadınız", "Kontenjan nedeniyle mülakata çağrılmadınız" ya da "...mülakata katılmaya hak kazandınız" mı yazacak sadece? Böyle yazıyor da direkt.
-
İstanbul Siyasal veya Ankara siyasal mezunu var mı ?
-
@sinav1453 Ben varım hocam, İstanbul siyasal
-
@sinav1453 +1
-
@bendeniz hem puan hem sıralama hem de belirttiğiniz ifadeler yazıyor hocam
-
@dnd kardeşim biz onu tartışmıyoruz 84 net yapan 100 puan alacakmı onu tartıştık doğrusunda 100 puan alması öyle öyle puanlar oluşacak 65 neti olanda 70 üzeri bi puan alacak zaten sınavların kuralıda böyledir.buna açıklık getirdik heyecanlanma sen
-
@larendeli,
@antoniogramsci içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani@sinav1453 +1
İstanbul ve Ankara siyasal mezunu arkadaşlarımın sınav sonuçlarına bakarak sınavın kaçla kapatacağına dair tahminde bulunuyorum burada da sormak istedim. Anadolu üniversitelerinden mezun olan arkadaşlar yanlış anlamasın. Genel itibariyle mülakata kalan arkadaşların neredeyse yarısı siyasallardan oluyor çünkü
-
@sinav1453, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@larendeli,
@antoniogramsci içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani@sinav1453 +1
İstanbul ve Ankara siyasal mezunu arkadaşlarımın sınav sonuçlarına bakarak sınavın kaçla kapatacağına dair tahminde bulunuyorum burada da sormak istedim. Anadolu üniversitelerinden mezun olan arkadaşlar yanlış anlamasın. Genel itibariyle mülakata kalan arkadaşların neredeyse yarısı siyasallardan oluyor çünkü
geçti o dünya.
şu kibrinizi bırakın artık.
gören de der kaliteli okullar,o da ayrı mevzu... -
@sinav1453 nasıl tahminler?
-
@sinav1453 Hocam ben kaymakamlığa özel olarak hazırlanmadım o yüzden yanıltıcı olabilirim 70,5 netim var.
-
@cengizkan2 Teşekkürler hocam. Diğer şekilde şeffaflık açısından büyük sıkıntı olacaktı, gelecek yıl için de önümüzü göremeyecektik. Bir şeyi daha hatırlatmak istiyorum, toplam netlerin çok önemi olduğunu sanmıyorum çünkü alan 0.6 ile gky 0.4 ile çarpılacak bu netler içinde alan netleri yüksek olan alır gibi.
-
Son 100 kişilik alımda da mülakatı geçenlerin neredeyse %40’ı İstanbul Siyasaldı sanırım. Ankara siyasalı tam bilmiyorum. Son dönem İstanbul Siyasal bir adım önde.
-
@k-k bir mülkiyeli olarak olarak söylüyorum adam haklı dağılın beyler
-
@bendeniz bu 0.6 ve 0.4 ibaresi kılavuzda yazmıyor, genel olarak böyle yapıldığı için mi söylediniz bunu? varsa benim işime gelecek çünkü