2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Saat 8'den beri yatıp uyuyayım ve yarın olsun istiyorum. Erken erken diyordum 21.30 iyidir: "haydi çocuklar uyku vakti" Yarın inşallah güzel haberler alırız ve az sayıda hayal kırıklığına şahit oluruz.
-
Ben de son olarak şunu belirtmek istiyorum. 2 senedir sınav kurban bayramını takip eden hafta yapılıyor ve 2 yıldır 9 gün tatil durumu vardı. Hayalleri uğruna sevdikleriyle bayramı bile öteleyip gurbette bir başına bayramı geçirip hayalleri uğruna o mahsunluğu yaşayan Anadolu'nun gururlu gençlerine selam olsun.
-
İlk sınavı olanlar da ne tatlı heyecan vardır hele birde netler umutlanmaya elverişli ise. Ama ben defalarca elenenlerin hislerini daha iyi anlıyorum daha tanıdık. Hüzünle korku bir arada. Kazanamasak bir dert kazansak apayrı bir dert. Allah yarın tüm emek verenlere, bu yola baş koyup bir çok şeyi kaçırmış olanlara çok şükür oldu demeyi nasip etsin.
-
Emek veren tüm arkadaşlara..
-
@serdaristanbullu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Ben de son olarak şunu belirtmek istiyorum. 2 senedir sınav kurban bayramını takip eden hafta yapılıyor ve 2 yıldır 9 gün tatil durumu vardı. Hayalleri uğruna sevdikleriyle bayramı bile öteleyip gurbette bir başına bayramı geçirip hayalleri uğruna o mahsunluğu yaşayan Anadolu'nun gururlu gençlerine selam olsun.
İki yıldır bu durumdayım bende.Geçen yıl mülakatta olmadı.Bu yıl ya nasip dedim tekrar.Hakkımızda hayırlı olanın gönlümüze razı gelmesi temennisiyle.
-
Ertesi gün final sınavın vardır ama sen calısmamıssındır öyle bir rahatlık çöker ya insana ben o moddayım 63 netle:) saka bir yana simdiden mulakata kalacak bu forumdaki arkadasları canı gönülden tebrik ediyorum. Allah yardımcınız olsun ilerleyen sureclerde.
-
67-69 arası için iftar vakti olacak yarın 70 ve üstü orucunu açtı bile
-
yas 35, gecen yıl bır soru ile kactı, bu sene 66.5 net, acaba gelırmı...gergın bekleyısler...tekrar gıreme... bır umut..sessızlık...
-
Geçen yıl bir Kurban Bayramı öncesiydi. Telefonla anamı aradım. “Ana!” dedim. “Sınav var, beni beklemeyin” Boynu büküldüğünü görür gibiydim. İlk defa bir bayramı anamdan ayrı geçiriyordum. “Gelsen iyi olurdu ama olsun, çalış oğlum” dedi. Sonra bayram geldi. Bayramlaşmak için telefona sarıldım. Ana bayramın mübarek olsun diyecektim ki “ “ Elemeseler gelirdin” dedi ve katıla katıla ağladı. Boynum düştü, delikanlılığın verdiği gururla dudağımı ısırdım, “ Olacak inşallah bu kez dedim . Olmadı, yine olmadı.
Bu yıl yine bir Kurban Bayramı arefesiydi. Kaybedersem kaybedeyim dedim. Yıllık iznimi bayramla birleştirip bu kez ders çalışmak için memlekete doğru koyuldum. Bir aylık zaman sürecinde belki 5-6 saat toplamda konuşabildiğim ailemle sınav süreci yaşadık. Gönül isterdi ki onlardan habersiz bu sınava gireyim ve elenirsem üzülmesinler. Ama bayram girince mecbur haberleri oldu.
Liyakat demeyeceğim başkaları gibi. Hak, adalet demeyeceğim. Kim okur bilmiorum ama bu yazıyı.
ŞAHSIMA DEĞİL, GENÇLERE, GENÇLİĞE SAHİP ÇIKIN EFENDİLER!..
ANALARA KIYMAYIN EFENDİLER..ALLAH(cc) görüyor, biliyor, duyuyor...
Azze ve celle..Divan hazır
Ferman hazır..
Kurban da geçti..
Ama
KURBAN DA HAZIR.. -
Bir şey dikkatinizi çekti mi https://www.tercihiniyap.net/haber/kaymakamlik-sinav-sonuclarina-dair-onemli-gelisme sınavın açıklanmasına saatler kala haber hala sitede @paretowilfredo nun duyumu sağlam olmasa bence şimdiye kaldırılırdı... herkesin hakkında hayırlısı olur inşallah Rabb'im kazananların şükrünü şimdilik kazanamayanlarında sabrını arttırsın iyi geceler dilerim..
-
bu haber dogru ıse kac nete kadar duser
-
@frudow hocam inşallah kazanırsınız sınavı umudunuzu kaybetmeyin 66 netle kapatmıştır belki
-
Ösym anasayfasında Kaymakamlık sonuç ve Ysk sonuç kaldırılmış. Fırtına öncesi sessizlik mi? Haydi bakalım belki gün ağırmadan bir sürpriz yapabilirler.
-
Geri sayım başladı...
-
Bu ösym sayfasında kaldırılma hususunda bir bilgisi olan var mı? Geçmiş dönemlerde de açıklanmadan önce yakındakiler kısmından kaldırılıyor muydu? Ya da daha açık bir şekilde sormak gerekirse sınavın açıklanma tarihi ertelendi de ondan dolayı mı bu şekilde oldu? Böyle düşünmemin sebebi KPSS geç başvuru bugün başlamış olmasına rağmen yanındakilerden kaldırılmadı
-
@fenecus aynı güne girildiğinde kaldırılıyor öncekilerde benim de dikkatimi çekmişti ordan biliyorum
-
@fenecus hocam 00.00 dan sonra otomatik olarak çıkmış olabilir. Nitekim artık yakınında değil tam içindeyiz
-
@sbf1983 üstat hayırlısı olsun ama senin kıyıda köşede 2-3 netin vardır gibime geliyor kalırsın mülakata hayırlısıyla
-
@makif34 eksik cikmasinda:) pek olacak gibi degil isin gercegi. Insallah siz ve buradaki bircok arkadas hayirli sonuclar alirlar.
-
Dostlar cevaplarınız için ayrı ayrı teşekur ederim hayırlı akşamlar inşaallah Rabbim cümlemize en hayırlı sonuçları nasip etsin En hayırlı sonuç gönlümüzdeki değilse de pes etmemeyi nasip etsin