2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Netten araştırdım tam kesin cevap bulamadım .
Dernekler siyasi partilerden maddi yardım alabilir ve verebilir mi?
Böyle bir değişiklik vardı yakın tarihte ama hatırlayamadım . -
Başvuru sayfasının eğitim bölümünde yöksis var onu tıklıyormuyuz? Birde askerlik durumu yazan yeri ve çalıştığı kurumu boş bırakıyorum sıkıntı olmaz değil mi acele cevap verirseniz sevinirim gençler
-
@mehmetemir yaklaşımın takdire şayan kardeşim helal olsun. ben de elimdeki bazı kaynakları verebilirim (kullanılmış ama iş görürler) olayı netleştirip gelişmeleri bana da haber verin yeter.
-
Eşlerden biri Kaymakam diğeri Cumhuriyet Savcısı ise atama nasıl oluyor acaba?
-
-
@kuzeyinkızı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Başvuru sayfasının eğitim bölümünde yöksis var onu tıklıyormuyuz? Birde askerlik durumu yazan yeri ve çalıştığı kurumu boş bırakıyorum sıkıntı olmaz değil mi acele cevap verirseniz sevinirim gençler
Yabancı dile İngilizce veya her hangi bir dili seçebilirsin. Sınavda sana sorulmayacak. Neden istenildiği hakkında bilgim yok. Çalıştığınız kurum kısmını boş bırak. Askerlik kısmını ise siz boş bırakın kabul etmezse ilişiği yok gibi bir şey varsa onu işaretleyin. O sayfada yazanları tam hatırlayamadım.
-
@tyr61 derneklerin siyasi partilere maddi yardımda bulunabileceklerine dair hükmün 2007'de aym tarafından iptal edilmesi durumu var hocam. sendikalar, kooperatifler, kknmk ve vakıflar maddi yardımda bulunabilirler ama dernekler bulunamazlar.
-
@kuzeyinkızı askerlik durumu ilgisi bulunmuyor dil ingilizce çalıştığı yer arama butonundan bulabilirsin benimki bakanlık taşra değil merkez teşkilatı olarak yaziyor
-
@kuzeyinkızı hocam ayrıca basvuru suresi icinde güncelleme de yapılabiliyor sistem uzerinden
-
@mehmetemir tabi ki msj atıyorum hemen
-
@jumper3x Allah razı olsun...
Hayırlı geceler...
-
Arkadaşlar ben sözleşmeli katip olarak çalışıyorum, iş bölümüne ne yazacağım bir türlü bulamadım
-
@mehmetemir, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@jumper3x Allah razı olsun...
Hayırlı geceler...
-
@hakim89 peki çok teşekkür ederim
-
@qrats Allah Yardımcıları olsun çok zor bir hayat sürecekler Kaymakama göre atıyorlar kardeşim.
-
@oseflu Adalet Bakanlığı yazacaksın kardeşim.
-
Acaba t.ekonomisinden ve dil bilgisinden kaç soru sorulacak
-
Arkadaşlar bir şey sorucam tecil sürem haziran 28 de bitti ve ağustos da tecil bozdurup kasım celbinde askere gidicem nasip olursa.Şimdi başvuruyu yaparken askerlikle ilişkim yok olarak işaretledim doğru mudur benle aynı durumda olan var mı ?
-
@idealistbiri, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Acaba t.ekonomisinden ve dil bilgisinden kaç soru sorulacak
Dil bilgisi çıkar mı bilmiyorum tc eko dan 10 soru ilanda yer alıyor.
-
TC ekodan değil genel ekonomiden o dağılım ben daha çok onun alt bölümlerinden bahsediyorum beyefendi.