2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@okan26, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@iremhanım çalıştığı kurum kısmı sınırlı zaten çağrı merkezi yazsan koda ne yazacaksın bulamayacaksın çünkü
diğer kurumlar kısmı var. o olabilir ama bende emin değilim ve yanlış birşey yapmaktan korkuyorum.
-
@iremhanım ben kamuda çalıştığım halde boş bırakabilirsin dedi sen ösmyi bi ara istersen
-
@nebube ne alacaz o var
-
la bi allahın kulu nerden çalıştığını söylemeyecek mi?
-
@iremhanım Arkadaşım korkmana gerek yok. Boş bırakıp geçin.
-
@semihylc üstat tam benim düşündüğüm gibi yapmışsın. tecil daha var benim ama agustos ta bozup eylülde sınava girerim. Kasımda da askere giderim diyordum. Fakat şöyle bi durum olsa,
askerde olduğumuz zaman özellikle acemi birliğindeyken, mülakata çağırılırsak nasıl gidilecek ? -
@needforyou geçenlerde facebook da bir grup da bunu tartışıyorlardı kpss ile alakalı ama şöyle demişdi arkadaşın birisi askerde sınavlara girmede sıkıntı olmayıp hatta kazandığınız vakit bile askerlik bittiği zaman işlemlerinize devam edip memur olabiliyorsunuz diyordu bencede bu şekilde olur .Önemli olan kazanmak acemiliktede olsa bence izin alabilirsin
-
@aslan-reyiz genelde ilanlarda ekonomi başlığı altında ayrımı yapıyor. Bunda para banka çıkacağından emin misin?
-
@semihylc Bende böyle düşünüyorum, kaymakamlık sınavına girip yüksek lisansı dondurup tecil bozup askere gideceğim. Askerde yardımcı oluyorlar.
-
Teşekkürler,idare mahkemesinde zabıt katibiyim@idealistbiri
-
@mia_1071, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz genelde ilanlarda ekonomi başlığı altında ayrımı yapıyor. Bunda para banka çıkacağından emin misin?
Çıktığı yıllar mevcut şansa bırakma derim.
-
@aslan-reyiz o zamanki ilanlarda acaba para banka diye yazılmış mı sınav içeriğinde. Para banka çalışana kadar bi tur türkiye ekonomisi dönerdik.
-
Anayasa ve idare dışında güzel kaynak önerebilir misiniz diğer dersler için ilk girişim ve hukuk mezunuyum bilgim yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
-
@mia_1071, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@aslan-reyiz o zamanki ilanlarda acaba para banka diye yazılmış mı sınav içeriğinde. Para banka çalışana kadar bi tur türkiye ekonomisi dönerdik.
Yok hocam yazılmazdı "ekonomi" yazılıyordu ama işte dediğim gibi ayrım olmuyor iktisat okullarından bile gelen sorular var 2009-2012 sorularını inceleyebilirsiniz.Makronun içinde değerlendiriyor komisyon anlaşılan.
-
Arkadaslar ozellikle iktisat tectubesi olanlara bir sorum olacak. Mikro iktisatta hangi kaynaktan calismak daha faydali olur? Yuksel bilgili mi, erdal unsal mi zeynel dinler mi bu konuda dusuncelerinizi alabilirmiyim (not yuksel hocanin 2012 si var onu iki defa bitirdim)
-
@böğürtlen Mikro yüksel, Makro Erdal Ünsal Kardeşim
-
@böğürtlen Ben Yüksel Bilgili'nin mikrosunu daha anlaşılır buluyorum onu tavsiye ederim ancak iki kez bitirdim demişsiniz yine ona bakmayı bırakmadan Zeynel Dinler'den de bakılabilir. Sınav test olacak nasılsa, bir yerde pratik olur. Çok ayrıntılı sorularda takılmamak kaydıyla. Bir de Erdal Ünsal'a ilk kez bakacaksanız çok vaktinizi alır.
-
Ben ilkesel olarak "ders kitabı-sınav kitabı" ayrımı diyorum.
Örneğin Anayasa ve İdare Hukuku için Üstad-ı Azam Kemal Gözler'in üstüne elbette yoktur (ve olamaz). Ama onunkiler ders kitabı gibi.
Bundan dolayı Yüksel Bilgili derim Erdal Ünsal'a karşı.
Diğer yandan Yüksel Bilgili'nin bu iki kitabı son derece iyi kitaplardır kurum sınavları için.
Elbette yiğit-yoğurt yeme durumu da vardır. -
@böğürtlen Erdal Ünsal şu kalan süre için sizi aşırı zorlar.Yüksel Bilgili,Erol Bulut,Zeynel Dinler arasında seçim yapsanız daha iyi olur.Yüksel Bilgili'nin konu anlatımını bilmiyorum.Zeynel Dinler'in çıkmış sorular kitabı faydalı olur.Konu anlatımına bakmadım hiç.Konu anlatımda Erdal Ünsal iktisat mezunu degilseniz ya da iktisata yabancıysanız şu kısa sürede acı çektirir size.Belki de çektirmez.Bilemiyorum Erol Bulut Hoca'nın veya Nurdan Aslan Hoca'nın konu anlatımlarını tavsiye edebilirim.Özgün soru için Analiz ya da Tufan Samet Hoca'nın kitabını alabilirsiniz.A kadro içinde çok övgü var ama övgüler haklı mı bilmiyorum.
-
Hayırlı günler arkadaşlar İnsan hakları konu anlatımı için Ahmet Nohutcu dışında önerebileceginiz kısa ve güzel bir kitap var mı?