2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@kuzeyinkızı liste eliniz de mi bende ki listede yok
-
Tabi siyaset te 24 saat çok uzun bi süre bakalım hayırlısı ama su anki listede sayin soylu yok yarin akşam açıklanır hepsi...
-
@amirim valla soylu yok kardeşim listede istihbarat yayınladı umarım yanlış bilgidir bekleyip göreceğiz yarın
-
@kuzeyinkızı nerde yayınladı
-
Ya arkadaşlar yapmayın liste hazırlamadan kolay ne var ben de şimdi bir tane wordden hazırlar çıkartırım :)) O paylaşılan listede bakanlık ismi bile yanlış yazılmış inanmayın bu tarz şeylere.
-
@kilici vasip şahin ismi gündem de idi zaten
-
@amirim Gündemdeki isimlerin hepsinin yazılıp oluşturulduğu bir liste olabilir hocam. Ben sızacağını düşünmüyorum isimlerin
-
@amirim https://www.instagram.com/p/Bk-5veKl3e-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=lse0fzv4y2ei bu sayfa gerçekten şuana kadar hiç yanılmadı elindeki bilgileride emin olmadan araştırarak yayınlar bir kişi değil çalışan o sayfa da yine bekleyip görücez
-
@kuzeyinkızı ben burdan görmedim ama listeyi
-
@amirim) ya resim atabilsem atacağımda nasıl atılıyor ki denemedim hiç
-
Milli Savunmaya İsmail Demir deniyor. Ama Vasip Şahinin İçişleri bakanı olması benim için umut verici bir durum. Kaymakamlık'tan bakanlığa kadar ilerlemek kaymakamlık düşünen birisi olarak beni daha çok heveslendirir. Süleyman Soylu artık milletvekili kimse vekil sayısını düşürüp bakan yardımcısı yapmayı göze almaz.
-
@mulkihakim elimde ki listede onun adı var dediğiniz gibi milli savunmada
-
@kuzeyinkızı yok açıldı da ıntagram dan görmedim yani başka kaynak ...
-
-
@amirim burdan bakın hocam
-
Bayburtlu hemşerimiz sn. Vasip Şahin'in olması harika ve müthiş olur
-
@kuzeyinkızı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Sayfa güvenilir değil hocam. Açıkçası kendilerine gizem yaratmaya çalışan bir takım ergen kişilerin oluşturduğu bir sayfa gibi duruyor. Kurdukları cümleye bakıyorum; .... ekibinin uzun uğraşlar sonucu elde ettiği kabine listesi demişler Paylaşımı yapalı 1 saat olmuş ben bu fotoğrafı 2-3 saat önceden görmüştüm. Benim yazdığım kişi de tamamen gündem de olan bir isim. Yoksa her hangi bir bilgim yok haber sitelerinden çıkarımlarım ile olasılıkları yazdım. Tahminimce bu sayfadakiler de öyle yaptı veya içeriden bir kişi listeyi paylaştı şimdi elden ele dolaşıyor.
-
Galiba sınavı, mülakatı kazandıktan sonraki süreci en zor olan meslek kaymakamlık.
-
bu liste konusunda en tepedeki hariç:) kalanı uydurmadır:).. bu çok net ama attım tuttu misali de denk gelenler olabilir:)... hayırlı geceler
-
@kuzeyinkızı bizim 15 şubata kadar listede adımız var mı diye beklediğimiz gibi şimdi Süleyman Soylu da bekliyodur.İnşallah o da torpil bulamaz ahsjshs