İncelediğim kadarıyla geçen seneye göre mülakat sonuçları erken açıklandı. Bu bize bir itici güç versin. Artık 2018 kapandı 2019 açıldı vira bismillah diyerek kapatılan kitaplarımızı açalım. Herkese kolay gelsin
NeedForYou tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Başlık çok erken açılmış. Ama hayırlı olsun yerimiz yurdumuz belli
İçimde bir burukluk var neden diyeceksiniz. 70 le kazanamadım. 6 puan fark olması biraz teselli gibi ama... geçen sene başlık açıldığında tanıdık simalar vardı. Bu sene onlar ya vazgeçti ya da mülakata kaldılar. Tanıdık sima görmemek biraz burukluk oluşturdu. Aslan reyiz bir daha girmeyeceğini söyledi mesela. Canmavi ile amirim daha yazmadı umarım yazarlar. Onların bana kattıgı motivasyonu ben kendime katamıyordum yalan söylemeyeyim. Ve daha ismini yazmadıgım bir kaç üyede gözükmüyor..
Hayırlısı diyeceğiz.
Nasipten öte köy yok tabi de bu senenin sloganı belli:
bu böyle yarım kalmayacak -
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Bu sene sınava girecek olanların geçen seneye göre sayısının baya az olduğunu düşünüyorum.(forumdaki hareketlilikten yola çıkarak ) Ayın 8ine kadar yoğun tekrarlı günlere girmiş bulunuyorum....
2gün idare
1gün tr ekosu
1gün anayasa
1gün inkılap+türkçe
1gün iktisat
ve maalesef 1 gün insan hakları
ayın 8 ine kadar bu hızda devam edeceğim. Kas+ritüel soru bankalarını beğendim. Ufak tefek hataları var ama hata olduğu anlaşılıyor zaten. 8i akşamı esenboğada olurum. 9u Allah kerimKalan 17 günü iyi değerlendirelim bol tekrarlı. sizde hedefi bilemem ama bende hedef +77. Azalıp artması tamamen insan haklarına ve iktisata bağlı Herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
-
RE: • 2019 Kaymakamlık Sınavı İlanı •
@can-mavi hocam küsmeyin bu foruma gerçekten siz ve @amirim in yönlendirmeleri duyumları ve tabi ki @Aslan-Reyiz in yardımları hem motive kaynağı hem de ilham kaynağı.
Bende zor durumdayım sınav tarihinin esnetilmesi beni yıpratıyor açıkcası. Ama eğer ki hedefimiz bu meslek ise kitaplara sarılmayı bırakmamalıyız diye motive olmaya calisiyorum
Önceliginiz ders kitaplarınıza, notlarınıza, mevzuata baglı kalmayı bırakmamak olsun...Sonrası da 27 ekim 2019 a baglı kalın.... malum kuşlu sitede aynı yukarda saydığım insanlar gibi yazılarına güvendiğim kişinin paylasmasıdır. O yüzden ciddiye alıp kendimi bu tarihe göre programlayacağım
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Normalde bu uyum yasasıyla ilgili bir taslak bugün cumhurbaşkanına götürülüp, kesinleşmiş olan konularla ilgili açıklama yapılacaktı. Tabi erken seçim ilanı olmadan önce söylenen buydu. Şimdi ne olur bilemiyorum.
Ayrıca merak ettiğim diyelim kaymakamlık istisnai memurluk konumuna getiriliyor. O zaman sıfırdan bir adayın kaymakam olması bana anlamsız geldi. Çünkü stajı eğitimi felan var sonuçta e cumhurbaşkanı tarafından seçildi diyelim. 2 yıl eğitim desek geri kalan 3 yıl görevini yapıp, yeni seçimle tazminatı verilip geri mi gönderilicek.
Bu konu ciddi olarak moralimi çok bozdu. Bir an önce uyum yasalarının en azından içeriğini dört gözle bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı -
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Eskiden yatmadan önce sosyal medyaya bakar öyle yatardım. Şimdi sosyal medya + foruma bakmadan yatamıyorum sınav benim için iyi fakat mülakata kalma açısından belirsiz geçti.60-70 arası birşey gelecek. Kalırsam ucu ucuna kalırım kalamazsam da ucu ucuna kaçırırım. İlk postlarımda gözükür; bu sınava sadece bi kere gireceğimi kısmetse olur tarzı söylemişimdir her platformda. Fakat buranın ambiyansı ve de sınavın verdiği şevk diyeyim arkadaşlar...kesinlikle bir daha gireceğim yazın hazırlanırken en fazla bir yaz tatil yapmam hayat uzun tarzı kendimi motive ediyordum. Şimdi yazı kışı gözüm görmüyor kazanacak arkadaşları şimdiden kutluyorum. Ben kazanamamışım gibi düşünüp kendimi hayal kırıklıgına sokmamaya gayret gösteriyorum az giriyordum buraya ama buranın havası istanbul havası gibi...bir soluyunca ondan ayrı kalamıyosun
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@the-kaymakam yanılıyorsunuz. 9 kasım 2014 te genel yönetmelikteki değişiklik ile kaymakamlık sınavına girecekler için kpss de 80 alma şartını kaldırmışlar. 30 ocak 2015 te sınav ilanı gelmiş. 28 martta sınav gerçekleşmiş. Yani eğer öyle olursa önümüzdeki ay test olacağını söylerler diye düşünüyorum. Ama sınav öncesi belirtmeden sınavın yapılış şeklini değiştirmezler.
Kendi açımdan belirteyim. Test de olsa klasik de olsa her türlü sınava hazır olmaya gayret gösteriyoruz. Sonuçta tek kişiye değil herkese ne olacaksa olacak. Ona göre puanlar düşer ya da yükselir. Hayırlısı
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@new_user ya üstat inanıyormusun 1 hafta çalışmayla olduğuna 1haftalık çalışma olmaz 1 haftalık tekrar olur. 1 haftalık tekrar da konuları bildiği için olur. Bilen insana bi hafta değil bi gün yeter. Ama sıfırdan başlayana bi hafta ne kadar yeter..sınava çalışanlar biliyordur hayırlı olsun tabi inşallah istediğine ulaşır. Bu post u da o bir hafta vurgusunu, sınavı küçümseme anlamında söylemişse şayet olarak yazıyorum
-
şu başlığın güzelliğine bak be :)) @amirim @can-mavi tekrar tekrar teşekkür ediyorum duyumlarından dolayı.
65 gün kaldı belki hergün günü buraya yazarım hem bana hemde size kamçılayıcı olur ümidiyle. Gerçekten azımsanamayacak bir zaman dilimi. Tabi günlük 7-8 saatin altına düşmemek kaydı ileHerkese hayırlı olsun
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
Liste açıklanmış, adımın olmadıgını bildigim halde yine bi girip baktım. İmrendim sizlere gerçekten sınav motivem ne zaman düşerse açıp o listeye bakıcam. Ben bu yola baş koydum seneye kısmetse o listede olmak ümidiyle
Selametle
NeedForYou tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2022 yılı Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar Bu sınav bu hayal öyle birşey ki bir bulaşınca akıldan çıkmıyor tekrar tekrar hayal ediyorsun...
2018 eylül sınavı düzgün hazırlanmadan yeni de dil egitiminden dönmüşken girdim 50 aldım
2019 kasım sınavı için kendimi kapadım resmen ilk 400 76 ile kapattı ben 72 aldım gözümden alev çıkıyordu öyle hırslanmıştım bir dahaki sene için
2020 ekim sınavı yine mükemmel ötesi çalıştım ama sınav günü gerçekten olağandışı gelişmeden dolayı giremedim. Bu sefer ne hırs kaldı ne bişey nasip değilmiş dedik geçtik
2021 o yüzden girmedim sınava kendim istemedim.
Yani uzun sayılabilecek bir süredir sürekli hayatmın bir kösesinde olan bir sınav ve an itibari ile tüm yoğunluğumu vererek yine başlıyorum çalışmayaHiçbir duyum vs bende yok eskiden amirim vardı canmavi bir sürü iyi insan vardı buralarda sağolsunlar hem motive edip hemde duyum paylaşıyorlardı. Ama bence sınav sonbaharda olur. Bana hep sonbahar denk geldiği için başka türlü hissedemiyorum
Kısaca diyelim bende dahil oldum aranıza herkese kolay gelsin. (Bana bu sınavı ne kazandırır deseler iktisat der başka bişey demem)
-
Bu sene çok sessiz ilerliyor ne eskisi gibi duyum ne de hava var. Bir de virüs eklendi. Alım olur mu belli olmaz beklemedeyiz bakalım.
Bu böyle yarım kalmayacak -
Başlık çok erken açılmış. Ama hayırlı olsun yerimiz yurdumuz belli
İçimde bir burukluk var neden diyeceksiniz. 70 le kazanamadım. 6 puan fark olması biraz teselli gibi ama... geçen sene başlık açıldığında tanıdık simalar vardı. Bu sene onlar ya vazgeçti ya da mülakata kaldılar. Tanıdık sima görmemek biraz burukluk oluşturdu. Aslan reyiz bir daha girmeyeceğini söyledi mesela. Canmavi ile amirim daha yazmadı umarım yazarlar. Onların bana kattıgı motivasyonu ben kendime katamıyordum yalan söylemeyeyim. Ve daha ismini yazmadıgım bir kaç üyede gözükmüyor..
Hayırlısı diyeceğiz.
Nasipten öte köy yok tabi de bu senenin sloganı belli:
bu böyle yarım kalmayacak -
@amirim e söylenen olumsuz laflar çöp niteliği taşımaktadır. Bir insan kendi yaptığından nasıl bir sonuç geleceğini, girdiği sınavın zorluğuna göre ne ile kapatacağını tahmin edebilir. Tıpkı amirim gibi. Onun verdiği duyumlar ve tavsiyelere kimse laf söyleyemez. Tekrardan teşekkür ediyorum.
-70 yaptım olmadı. Bu böyle yarım kalmayacak seneye yeni duyumlar ve koca süreçte tekrar varım. Kazananları tebrik ediyorum
-
liste kendim için sıkıntılı ilerliyor. 70.25 netim. Sanırım sıralamaya giremeyeceğiz
Geçen sene 52 yapmıştım. Bu senede böyle seneye ?Türkçe yaktı beni 3 yanlış....
Olanda hayır vardır. Başta @Aslan-Reyiz @can-mavi @amirim olmak üzere hakkıyla paylaşımda bulunanlara çok teşekkür ederim. Bayadır yazmıyorlar aman buraları unutmasınlar
Seneye mücadeleye devam yeni başlık açılınca kendimi kaydederim oraya direk
Bu böyle yarım kalmayacak seneye derece inşallah...
-
Kitapçık açıklansın da netlerimizi geçen seneki gibi sıralama yapalım. Aşağı yukarı bir ortalama çıkıyor göz önüne açıkçası türkçe, benim 70i geçip geçemeyeceğimi belirleyecek.
-
Bu benim 2.sınavım. Geçen sene girmiştim bir de. Şimdi 2 ve daha uzun süreli sınava giren arkadaşlara sorayım. Bu seneki sınav daha zor değilmiydi ?
Şahsen benim kıyaslamam gecen seneyle olucak:
Gecen sene sınav daha kolaydı. Ama daha az çalıştığım için sınav benim kötü geçmişti.
Bu sene sınav bence kat be kat daha zor geçen seneye göre. Ama benim iyi geçti geçen seneye kıyaslaSonuç olarak 70 i 400 bulamaz diye düşünüyorum
-
@AkenoSan o soru yanlıs ya. Bütün iller yazıyor sitesinde
-
off off forum alev alev olmuş yaklaşık 4 saattir ders bakmıyordum. Galiba yeter artık diye düşünüyordum. Forum tekrar alevlendirdi beni sagolun heyecan en üst seviyede neyi ne kadar tekrar ettiğimi unuttum artık