2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
58,5 net
-
@avukatbey yüksel bilgiliden çalıştım ben ve sadece ağ dışsallığını yanlış yaptım
-
forumu seviyorum ve gerçekten içtenlikle kişilerin paylaşım ettiğini inanıyorum... evet elbette sanal ortam olduğu için arada sapma olan kişilikler oluyor, araya dalıyor...ama kaç adet kaymakamlık hazırlık süreci tamamlayan bu forumda, sınav sürecinde olan adayların %90 ı ya yazılı olarak ya sadece okuma olarak bu forumu takip ediyor (bu sadece gözlemim) samimiyetle bilgilerini paylaşan arkadaşlara adıma teşekkür ederim, ama özellikle ricam, neti yüksek yazana çok sert bir saldırı oluyor... elbette bu sınav olduğu için bazılarının netleri yüksek bazılarının ki düşük olacak... neti düşük olanlar için samimi paylaşımlar etmekte sıkıntı yokken, neti yüksek olan kişiler için linç edilme potansiyeli, (geçmiş yıl örnekleri var) ve ağır hakaretlere maruz kalma potansiyeli olduğu için yazmada zorlanıyor, ki bence yazamıyor da olabilir...bu konu da güzel bir ortam oluşturabilirsek, sağ duyulu ve kaymakamlık sınav sürecine yakışır... eminim burayı takip edenlerin tüme yakını samimiyetle dahil olacaktır... (admin arkadaşlardan özel ricam lütfen araya kaynayan, parazitleri temizleme de az daha hızlı olunuz...) ve kimse kimse ile karşılıklı tartışmaya, atışmaya gerilmeye girmeden, varsa sıkıntı adminlere bayraklayarak göndermek forumun havasını da bozmayacaktır... bayraklanan yazışmalar ve sorunlar adminler babında çözülürse harika olabilir...... harika bir bir ay geçirmemiz dileklerimle...
-
arkadaşlar 20. sorunun cevabı yanlış değil mi ya ?? olmayanı soruyor 1-2 demiş 3-4 olması gerekmiyor mu ??
-
@sonery ben de o soruyu görünce şaşırdım..3-4 olması gerekiyordu sanki..
-
@mavi rüşvetli soru mu
-
@ese03 evet o soru
-
@mavi aynen ben de öyle hatırlıyordum yanlış çıktı
-
@circassian abi o sorunun cevabı şöyle bazı suçlar var o suçlarda memur hakkında soruşturma açmak için izin almaya gerek yok. soruyu biraz ters sormuşlar. o da 1-2 ve oluyor.
-
70, 28=63
su iktisatı bi halletsem olacak bu iş 2 dogru 9 yanlış 1 boş
-
76.75 net
-
Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşlar.
Net: 72.5 -
74.75 net
-
@a-kadir dostum iki Arkadaşım var buraya üye değil onlarida ekle biri 70,75 diğeri 74,75. Tyr1 tyr2 diye ekle istersen
-
Herkes 70 küsürlerde şaka maka böyle bir sınav 75 i görecek galiba
-
@rootofallevil Seneye kaldı Eylül 2019 a
-
Yazılanlara bakılırsa 70'in altına inmesi çok zor gibi, 73-75 gibi kapanacak sanki.
-
@circassian net olarak mı puan olarak mı?
-
@muzgor net hocam baksanıza
-
@circassian 74,75 benim net nolur sizce