2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@richie-rich 40 yaşında ki amcayı teyzeyi sınavda geçemeyen Gençlere de! bir lafın var mı acep?
-
Bugüne kadar bizlere bildikleriyle duyduklarıyla yardımcı olan kardeşlerime teşekkür ederim. Siz buradakilere bakmayın. Paylaşmak hakkınız olduğu gibi paylaşmamak da hakkınızdır.
-
@kopanoğlu çok zekice bir espri yapmış niye yasakladınız ki
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kopanoğlu çok zekice bir espri yapmış niye yasakladınız ki
Aynen çok zekice bir espiri yapmış ama etkinlik düzenlerken bencillik yapip sadece kendini ilgilendiren bir etkinlik düzenlediği için yasaklanmıştır belki
-
@larendeli size katılıyorum. Ancak son virajda insanlar kafalarını bir şeylerle dağıtmaya çalışırken bir anda suyu bulandırmak da mı hak?
-
@can-mavi bilmiyorum onunla aranızdaki sorun ne ama ben gerçekten güldüm onun söylediğine kötü niyet aramayın. Komik geldi yani okuyunca. Hem bu tarz tartışmaları bırakıp nihai hedefimize odaklanalım hocam
-
@selmanersoy o kişiyle aramda hiçbir sorun yok ,tanımam etmem
-
Şuan sınavın açıklanma tarihi belli .
Olur ya ! Sınavı geçer de mülakata kalırsanız önce mülakat tarihleri icin sonra mülakat açıklanma tarihleri icin @amirim @can-mavi @paretowilfredo @KaymakamAdaylıgı gibi arakdaslardan sıkça duyum isteyeceğinize eminim.O yüzden geçmişte de aldığı duyumu bizlerle paylaşan bu arkadaşlara en azından saygısızlık etmeyin isterseniz .
-
@bozkırlı1 ortada bulanan bir şey yok hocam. Sitenin haberi belli arkadaşlar da yorum yaptılar üstüne. Şu an 70 üstü 400 kişi olmadığı yönünde bir izlenim var. Zaten Pazartesi Salı bu iş biter inşallah. Top bakanlık ve ÖSYM’de..
-
@larendeli Eyvallah hocam.
-
http://i.hizliresim.com/g61a9O.jpg
Ahmet Nohutçu :Kaymakamlık sınavının sonuçlarına ilişkin öngörülerimle en çok örtüşen Can Çelik’in tahminleri.. Kendisini tebrik ederim
Diye bir sey paylasmis...
-
@jamey-osborne, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
sınav sorularının pdf'si var mı?
Elinde olan varmi ?
-
Arkadaslar sizi tebrik ediyorum.Sabahtan beri takip ediyorum.Duygudan duyguya soktunuz beni.6.000.000 farklı duygu tattım sayenizde.Artik aciklansinda bitsin bu anlamsiz tartisma.Insallah hakeden kazanir ne diyelim baska...
-
@rhadamanthus bu tabloya benzer bir şey gelirse demek ki 70 altına inmemiş.
-
@arpad Ben bu paylasimdan, sıralamayı anladım..Yani 66-67 net yapam ilk 400 diye..Yanlış mi cikarim yapiyorum?
-
@rhadamanthus ben de tam tersini anladım aslında yanılıyor da olabilirim. 70 üstü yapan 200 kişi gibi falan.
-
Son günler yaklasinca sap ile saman birbirine karıştı ..
Hem bu sınav olsun hem daha önceki sınavlar olsun birçok duyum paylaştım burada , itimat edenler de oldu etmeyenler de , ancak hiçbir zaman dalga geçilmedi ...
Karşı çıkanlar oldu , trol diyenler oldu yine de paylaştım ..
Cimer e şikayet edenler oldu yine de paylaştım ..
Ancak son günlere yaklaştıkça artık anlamsız bir hal aldi bazı şeyler ...
Kaymakamlık için bu başlık benim için miladını doldurmuş oldu ..
Eğer kazanirsam mülakat başlığında , kazanamazsam ise bir sonraki sınavın başlığında görüşmek üzere ... -
@arpad hoca gönderisini düzenlemiş 68-70 arası bekliyormuş.
-
@amirim @can-mavi @paretowilfredo @KaymakamAdaylıgı @Aslan-Reyiz hocam şu forumda yeriniz her zaman farklı. Önceki başlıklarda çok nezih, insanların bir birine saygı duyduğu bir ortam vardı. Fakat sınavdan sonra bu başlıkta çığırından çıktı. Sınava kadar günlük anlık takip ederdim ama sınavdan sonra gördüğüm kadarıyla çoğu kişide kendinden pek bir emin, bencil bir düşünce hakim olmuş. Gereksiz konu dışı tartışmalar, saygısız konuşmalar, millet kendini iş güç derdine değilde gırgır, şamata, trolle vermiş durumda. Bazende seviniyorum aslında bunları rakip olarak bile görmeyip kuru kalabalık olarak görüyorum. 35 yaşıma daha 12 yaş var. Eğitim hakkı anayayasa gereği engellenemez. Yaşı kaç olursa olsun insan kendini geliştiriyorsa bunun karşılığı olarak istediği kuruma girmek için uğraşmaşı bunun külfetidir, hakkıdır.
-
@shadowmoon Ben hep dedim 69.5-70.5 net ile kapatır bilemedin en kötü ihtimal 69 net ile kapatır daha fazla aşağıya inmez. Galiba 70 neti aşan 300 kişi falan var tabiki kural olarak 400 kişi mülakata cagirmalari gerekiyor zorunlu yani o yüzden 69 nete kadar düşer daha fazla düşmez.