2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@krky maasef.... kan soyu ile geçiyor bu dna da:) edecek bişey yok uzaktan izlemeye devam....(en adil olan yazılı kısmı takibe devam)... sanki bugün bu iş bitecek gibi his var içimde bu arada nedendir aceba:)
-
Rüyamda, kontenjan nedeniyle mülakata hak kazanamadığı görüyordum ve üzülüyordum...Netim 68.5 ti bu arada.
-
@refik-soydam bu boş linkler bir şeyle dolacak da neyle bakalım
-
@larendeli onların ne olduğu belli de... zaman:) taşını yerine oturtamadım sadece:D
-
@refik-soydam hocam bazen düşününce hep ömürden yiyoruz ve bir arpa yolu boy alamıyoruz. İibf liyim diye de demiyorum her bölümde var olabilirde ama inanın bizde göz göre alenen büyük bir insan kaynağını heba ediyorlar şimdi çeşitli kurumlar için mücadele eden arkadaşlarımızdan 1000 kişiyi alıp zamanında farklı bölümlere koysaydık inanın hepsi kariyer yolunu yarılamıştı bile. Bir kere net bir odaklanma noktamız yok bir sınav olur hukuka ağırlık veririz bir sınav olur muhasebe eklenir ona kafa yorarız bir klasik olur açık uçlu olur test olur hep bir yama yapıyoruz hocam
-
@zapata hocam bismillah deyin kabustur o ciddiye almayın :)))
-
@zapata bence senin iş tamam kardeşim :))
-
@ofa maasef "almanlar asfaltı bulduğunda, Türklere gösterdiğimizde bize YAMALAMAYI öğrettiler demişlerdi:)" nitekim 80 milyon nufüslü ülkeden çıkarttığımız dünya çaplı sporcularımız belli iken, bir kaç grup türkten çıkarttıkları aynı alanda sporcularımız ortada:)... bu 2 bin yıllık Türk tarihinde hiç mi değişik olmaz.. (bir kaç dönemsel işleyişler hariç).. istisnai bir dönem yaşar mıyız bilemem ama korkarım bunu bizim görmemiz zor... en azından basamak olaydık kalben ona bile razıyım.....
-
@mike06 Ay hadi inşallah
-
Bugün 'Vali' filmini ve 'Köprü Dizisi' nin bazı bölümlerini izledim ve bir kez daha neden kaymakam olmak istediğimi anladım. İçimizde de çok kişi vardır Recep Yazıcıoğlu'nu, Muhammed Fatih Safitürk'ü örnek alarak bu yolu seçen. Ama acaba kaç kişi gerçekten bu yoldan gidecek ? Kaç kişi gerçekten vatan ve millet için doğru-dürüst şekilde çalışacak ? Kaç kişi ailesinden, canından vazgeçmeyi göze alabilecek ? Diğer taraftan kaç kişi makamı elde edince değişecek ve daha da yükselebilmek için gelene ağam gidene paşam diyecek ? Sistemin bozukluğunu sürekli eleştirdiği halde makamı elde edince kaç kişi düzene ayak uydurup kaybolup gidecek ? Allah'tan dileğim bu meslekleri hakkıyla yerine getirebilecek olanlara nasip etmesidir. Ülke olarak buna çok ihtiyacımız var ve kaliteli adam eksiğimiz çok maalesef.
-
@refik-soydam Yazdıklarınıza katılmamak elde değil
-
@refik-soydam bencede 16:00 da aciklanacak gibi duruyo...
-
ben F5 yapmaya başladım belki bir gün erken açıklarlar diye
-
@new_user google'a bir eklenti eklediler allahdan yoksa benim klavye bu süreçte çok f5 ler yedi:)
-
Arkadaşlar selamlar, bu son kaymakamlık sınavı mıydı ? Fikri olan var mı ? Eğer bu soru önceden cevaplandıysa özür dilerim.
-
@dlkaptan hocam son düzlüğe girerken tahmini net listesini paylaşır mısınız ?
-
@new_user f5 yerine tırnaklarını yee nasılsa ertesi gün uzuyolar:)
-
Heyecan dorukta
-
@ölürümtürki̇yem iyi fikir bunu hemen uyguluyorum :)))))
-
Umut ne guzel bir sey Allah kimseyi umutsuz birakmasin ... şu söz aklıma geldi umut,belki gelecek sayfadadır kapatma kitabı