2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Mülakata kalacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum herşey gönlünüzce olsun Allah'a emanet olun
-
@delikupeli son sınav diye bir şey yok kardeşim muhakkak sınav olacaktır ama alım sayısı yine bu kadar olur mu bilinmez.
-
@new_user Allah razı olsun kardeşim bir ara öyle bir dedikodu vardı ondan bir sorayım dedim. Kolay gelsin
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@new_user google'a bir eklenti eklediler allahdan yoksa benim klavye bu süreçte çok f5 ler yedi:)
Eklentinin adi neydi hocam
-
@tiebout easy auto refresh yazıyor hocam...:)
-
En son yapılan test sınavında sınavın 80 ile kapattığı ve sonuç açıklandığında sıralamanın yazılmadığı doğru mu?
-
@tardukağan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
En son yapılan test sınavında sınavın 80 ile kapattığı ve sonuç açıklandığında sıralamanın yazılmadığı doğru mu?
yanlış -
@tardukağan açık uclu da her veri vardı... test olanda kazandı yazıyor ama sıralama yok.. diğer herşey vardı.. yine aynı olur büyük olasılıkla.. sırayı bakanlığı arayarak öğrenebiliyorsun
-
@refik-soydam ne kadar ilginç değil mi hocam? Ne gerek var, kendileri açıklasa ne olur sanki .. Bu arada teşekkür ederim cevap için.
-
Linklerden bir haber var mı
-
@çölkaplanı yakında turşusunu kuracağız:)
-
@çölkaplanı acaba diyorum ÖSYM'de bu linkleri açan kişi forumu takip edip gülüyor mudur?
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@tardukağan açık uclu da her veri vardı... test olanda kazandı yazıyor ama sıralama yok.. diğer herşey vardı.. yine aynı olur büyük olasılıkla.. sırayı bakanlığı arayarak öğrenebiliyorsun
O zaman kaç netle kapatacağını sadece tahminen bilecez.sıralama neden olmaz ki
-
severim
-
@metinoktay kaçla kapatığını diğer türlü de bilemiyorduk ki.. tahmın ediyorduk... sosyal medyada paylaşım varsa da... görüyorduk...
-
Sınav yarın sabah mi yoksa mesai bitiminde mi açıklanır
-
@larendeli Linkleri takip eden formu görse "adamlara sonuç tarihini verdik hala link takip ediyorlar,bundan sonra sonuç tarihi vermeyelim" diyecektir:)
-
@bozkırlı1 Bu şey bonzaiden tehlikeli
-
@larendeli değişik milletiz vesselam
-
@metinoktay Bakanlık 2014 sınavında en düşük ve en yüksek puanı ve mülakata girecek aday sayısını yayımlamış.