2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@öğrenci kazandimmi
-
Dostlar burada mulakata kalamayanlara veya forumu takip edip yolun basinda kendini gorenlere bir kac kelam etmek istiyorum. Halihazirda kamuda calismiyorsaniz b kadro veya baska bir a grubu kadroda; sirf kaymakamlik icin calismak yerine alan sinavina calisip alternatifleri cogaltmak lazim bana gore. Eger bu altyapi olusursa diger A grubu sinavlarda isinize daha cok yarar. Kaymakamlik ilani geldiginde emin olun 2 ay sıkı calısıp kanun vs destekler iseniz ve sinavda da dogru bildiginiz sorulari dikkatsizlikle kacirmaz iseniz belki derece yapamazsiniz ama mulakata kalacak puan alinir diye dusunuyorum. 10 yillik kamu tecrubemle soyluyorum A grubu sinavlarda elde ettiginiz unvan ve ozluk haklari emin olun birkac meslek haric herhangi bir sinava girmeden atanan il muduru ve hatta b kadro teknik sinif memurluklari vs den fazla degil( b kadro atamalari da alan sinavi olmadigi icin bu kategoride goruyorum) Malesef verilen emegin karsiligi cok alinamiyor. Bu surecte Allah kolaylik ve cok sabir versin dostlar. Simdi dusundum de ne ara yaz oldu da bitti hic bir sey anlamadan sonbahar gelmis. Demek istedigim su; bazen fedakarlik yapmak gerekir ama hayatta bir sekilde devam ediyor bunun da farkinda olalim derim. Tekrar mulakata kalan arkadaslari tebrik ediyor ve basarilar diliyorum.
-
@ihc42 hocam muhtemelen kendi değerlendirmem de yanlış hesapladım. Optik yayınlansa daha net bir kanıya varacağım ama yanlış hesaplama yapıldığını düşünmüyorum kendi sonucumda. Siz 76 doğru da eminseniz itiraz dilekçesi verin bence olmazsa 2019 da diğer başlıkta buluşuruz
-
Sınav soruları elinde pdf olarak olan varsa bana gönderebilir mi özelden? bunu yapan bir kral çıkarsa çok memnun olurum.
-
@sbf1983 bu sene kpss alan ile kaymakamlik sinavi arasi az bir sureydi en buyuk olumsuzluk da bu oldu cogumuz icin.
-
@refik-soydam nasıl bir gizli kapaklı saçma sistem. Şeffaflık sıfır yüzde yüz böyledir diyememek. Ben 373. Oldum ayni sıralamadan Facebook da 3 kişide gördüm yazmışlar. Böyle adaletsizlik olmaz. Ne çalışmadan yılarım ne de kazanamamaktan sadece bu ÖSYM ye güvenmiyorum hiçbir işi düzgün değil. Emeklerimizi böyle saçma kuruma verip sonrasına da nasip dedirtiyorlar. Nasip falan değil düpedüz haksızlık emek hırsızlığı. Keşke su sınavlara harcadığım zamanı başka şeylere harcasaydım.
-
YOK MU BİR BABAYİĞİT ŞU ÖSYM NİN YAYINLADIĞI SORU CEVAPLARI BANA ÖZELDEN YA DA WHATSAPTAN ATABİLECEK, 72.25 beklerken 68.5 aldım , GYK de 3 doğrumu 3 yanlış olarak hesaplamışlar , ayrıca optik paylaşılmışmıydı hatırlıyor musunuz ?
-
ey herşey bitti diyenler
korkunun sofrasında yılgınlık yiyenler.
ne kırlarda direnen çiçekler
ne kentlerde devleşen öfkeler
henüz elveda demediler.
bitmedi daha sürüyor o kavga
ve sürecek ..Mücadeleye devam üstadlar : )
-
Cümleten geçmiş olsun güzel insanlar, kazananları tebrik ediyoruz, kazanamayanlar yılmasın, elbet haklarında hayırlısı olacaktır.
-
ZİRAAT BANKASI etkinlik için yazılacak metin (eksik ya da düzeltilmesi gereken yerleri belirtelim arkadaşlar ) ETKİNLİK YARIN SAAT 15.00 DA OLACAKTIR !!!(iletişim formunda başvuru tipini talep olarak şeçiniz)
ÇİFTÇİNİN VE HALKININ YANINDA OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMESİNİ İSTİYORUZ.DEVLETİMİZİN BÜYÜK KAMU BANKALARINDAN OLAN OLAN ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN SAĞLAYACAGI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR EN UFAK BİR ŞÜPHEMİZ YOK. ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİ UZUN ZAMANDIR SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI GERÇEKLEŞTİRMEMEKTEDİR.BİZLER ZİRAAT BANKASI VE İŞTİRAKLERİNİN EN YAKIN ZAMANDA SERVİS GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMINA ÇIKMASINI İSTİYORUZ.SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLİYORUZ.İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİZ.
ADRES:Anafartalar Mahallesi Atatürk Bulvarı NO:8 Altındağ /ANKARA
Mail adresi iletişim formu : https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bankamiz/musteri-iliskileri/iletisim-formuHALKBANKASINA etkinlik için yazılacak metin (eksik ya da düzeltilmesi gereken yerleri belirtelim arkadaşlar ) ETKİNLİK YARIN SAAT 15.00 DA OLACAKTIR !!!!!
HALKIN VE ESNAFIN YANINDA OLAN HALKBANKASI’NIN HER YIL BU TARİHLERDE GERÇEKLEŞEN PERSONEL ALIM İLANININ BU YIL DA GERÇEKLEŞMESİNİ İSTİYORUZ. DEVLETİMİZİN BÜYÜK BANKALARINDAN OLAN HALKBANK’IN SAĞLAYACAĞI İSTİHDAM İLE EKONOMİMİZİN DAHA İYİ OLACAĞINDAN VE BANKA BÜNYESİNDEKİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİN ARTACAĞINA DAİR ŞÜPHEMİZ YOK.2017 ARALIK SINAVINDAN SONRA YAPILAN PERSONEL GİRİŞLERİNİN AKABİNDE HALKBANKASI GENEL MÜDÜRÜ SAYIN OSMAN ARSLAN’IN YAPTIĞI AÇIKLAMADA “2018’DE 1300 PERSONEL DAHA ALACAĞIZ” DİYE BAHSETTİĞİ 1300 PERSONEL ALIMININ İLANA ÇIKMASINI BEKLİYORUZ. SİZLERDEN TALEPLERİMİZE EN YAKIN ZAMANDA GÜZEL HABERLERLE CEVAP VERMENİZİ BEKLER İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM.Adres: BARBAROS MAHALLESİ ŞEBBOY SOKAK NO: 4 ATAŞEHİR /İSTANBUL
Mail:dialog@halkbank.com.tr -
arkadaşlar yarın halkbankası ve ziraat bankası için etkinlik düzenliyoruz lütfen destek olun
-
Mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim emeğiniz oranında yolunuz açık olması dileğiyle.
-
Kaymakamlık 1.olan arkadaş 87.5 almış (themis grubu yayınladı)
33-1 gkgy 56-5 alan
-
@tyr61 hep bu uygulanıyor hocam aynı neti edenler kaç kişi ise okadar kişiye aynı puanı veriyrlar geride okadar kişi sırayı boş bırakıyorlar...ben de gecen yıl 18. olarak 3 kişi girdik... ilk okuduğumda şok olmuştum ama arkaşlarla da danıştık, birebir aynı şeyi etmişiz... sizle de aynı şeyi eden kişi sayısı kaç ise okadar kişi 373. sıra verielcek.. kalan 374.375. 376. sıra boş sizden bir tık az edene 377 sırası verielcek.. aynısı sizin önünüzdekilere de uygulanıyor.. bu sistemi en tepeden 400 kişi sıralaması ediyor(70 puanı gecen) liste belirleniyor.... yani totalde aynı yere çıkıyor.. sadece her sırada bir kişi var demek imkansız oluyor
-
@popescu hocam elinize geçerse bana da atabilir misiniz?
-
@onuktekin gelirse gönderirim abi, tamamdır.
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
bu sınavın birincisi 88 netten fazla yaparsa bulun beni, 88.25 dahi yapamaz sınav açıklandığı gün buradayım açık adres vericem.
evet, bildik.. sınav birincisi 87.5 net
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Net olarak yazmak gerekirse 1 net = 1 puan
Dolayısıyla başarılı sayılmak için 70 puan şartı arandığından 70 net aşağısının mülakata girme şansı bulunmamaktadır.
Mülakat aşamasına kalan arkadaşları tebrik ederken, mülakata kalamayan arkadaşlara geçmiş olsun demek istiyorum. Duyduğum kadarıyla 370 küsür kişi mülakata girecek. Bu zorlu süreçte Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
@kamucu-1 hocam bende de aynisi var gk gy de 3 doğrum yanlış olmus acaba siklar mi değişti neden böyle oldu itiraz edeceğim ben sizde edin
-
Ösym'nin uefa dan farkı yok gözümde