2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@can-mavi kaç puan geldi sıralama neydi
-
30 netim olduğunu düşünmüyorum geçen yıl için
-
@sinav1453, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bir de şöyle bir inanış var; geçtiğimiz yıllarda bu sınavı iyi derece ile kazanmış veya ortalama bir puanla kazanmış arkadaşların bu sınavda düşük yapması veya kazanamayacak olması bu sınavın düşük kapatacağı anlamına gelmez. Çünkü geçtiğimiz yıllarda sınavı kazanıp mülakatta elenen arkadaşlar mülakatta elenmiş olmanın verdiği duygu ile istisnalar haricinde diğer sınava gerektiği kadar özeni göstermiyor ve haliyle de puanı düşüyor. Ancak bir önceki sınavları ucundan kıyısından kaybedip son sınava da iyi bir şekilde hazırlanan arkadaşların da düşük yapmış olmaları belki sınavın beklenenden düşük kapatacağına veya en azından yüksek kapatmayacağına yorulabilir.
Bu tespitine katılmam kardeşim.
Bir önceki sınavda mülakatta "elenen" arkadaşlarım bir sonraki sınava daha bi teknik,stratejik ve istekli hazırlanıyor. Ve genelde de ya aynı puanı alıyor ya da 2-5 puan üstünde alıyor -
@gss15 o aralıkta ( 16 alan 8 gkgy ) ben kazanmıştım 85 puan ile, ama buradaki netler türkçe hariç ve şüpheli sorular hariç tutularak hazırlanmıştı.
-
@refik-soydam nasıl yani yazılmayan 20kişi mi var yoksa bu yılkı sıralama,zor sınavdan ve cevaplara bakılmasından dolayı mı 20eklicez
-
@gss15 20 e yakın ayzılmayan var hocam evet... kendi iradeleri elbette,,, lakin biz sağlıklı sonuç için 20 kişi var bilelim... bunun için eklemek istedim ben de kalmasın veri
-
@avukatbey 5 cevabı son derece doğru bir problem yok o soruda.
-
@gss15 ben 51.siradaydim bu listede ama sinav sonucunda 149. Oldum, Cunku 1.5 soru eksik saymisim ve Turkce full gelmis muhtemelen
-
@k-k aynen hocam bence de mülakatı tatmış olan bu yarışı kolay kolay bırakmaz en azından yüzde 85 i falan
-
birinci kaç net yapmıştır? tahmininiz ne?
-
Bence en fazla 87 ama 90 yapan varsa dogrudan vali olsun zaten:)
-
arkadaşlar öncelikle herkesin hakkında hayırlısı olsun,bu sene kendime bir faydam olmadı malesef foruma ufak bir katkım olsun. 66,5 netim de benim var listeye ekleyebilirsiniz.
not: bazı platformlarda sınavın çok kolay olduğu yazılıp çizilmiş. yine uçuk kaçık netlerden bahsedilmiş. geçen sene ki tabloyu paylaşmış bir arkadaş, orada 40 küsürlerdeymişim sınavda ilk 20 içerisindeydim. tabi o zaman sorular yayınlanmadığından ufak tefek farklılıklar olmuştu. diyeceğim şu ki, kendi naçizane görüşüm yine o tabloda ki sıralamanın en az %40 ı mülakatta olacaklardır. o sıralarda yer alan arkadaşlar uçuk kaçık rakamları okuyupta karamsarlığa kapılmasın. ona yakın yerlerdeki arkadaşlarda umudunu kaybetmesin tabi ki ama daha sonra hayal kırıklığı yaşamamaları için biraz daha gerçekçi baksınlar olaya. her şey gönlünüzce olsun, mülakata kalacak arkadaşların da Allah yardımcısı olsun. -
@k-k, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sinav1453, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bir de şöyle bir inanış var; geçtiğimiz yıllarda bu sınavı iyi derece ile kazanmış veya ortalama bir puanla kazanmış arkadaşların bu sınavda düşük yapması veya kazanamayacak olması bu sınavın düşük kapatacağı anlamına gelmez. Çünkü geçtiğimiz yıllarda sınavı kazanıp mülakatta elenen arkadaşlar mülakatta elenmiş olmanın verdiği duygu ile istisnalar haricinde diğer sınava gerektiği kadar özeni göstermiyor ve haliyle de puanı düşüyor. Ancak bir önceki sınavları ucundan kıyısından kaybedip son sınava da iyi bir şekilde hazırlanan arkadaşların da düşük yapmış olmaları belki sınavın beklenenden düşük kapatacağına veya en azından yüksek kapatmayacağına yorulabilir.
Bu tespitine katılmam kardeşim.
Bir önceki sınavda mülakatta "elenen" arkadaşlarım bir sonraki sınava daha bi teknik,stratejik ve istekli hazırlanıyor. Ve genelde de ya aynı puanı alıyor ya da 2-5 puan üstünde alıyorİstisnalar olabileceğini söylemiştim. Belki sadece bir kere mülakatta elenenler için geçerli olabilir dediğiniz ama bunu hem kendimden hem yakın çevremdeki arkadaşlarımdan biliyorum ve iki veya daha fazla elenmilmişse kesinlikle yine istisnalar hariç o eski çalışma azmi olmuyor.
-
@sbf1983 yersiz espri sebebiyle silinmiştir
-
@avukatbey bu yolda yürüyen bizlere yakışmaz hocam bu cümleler...
-
@refik-soydam hocam şakaydı yaaa ciddiye almayın:)
-
arkdaşlar 2014 sınav sonuçlarına göre bir analiz yapmıştım paylaşmayı unuttum. şimdi 2014 sınavında 240. kişi 63 doğru 17 yanlış yapmış. bu sınavda yanlış doğruyu götürmüyordu o yüzden bütün sorular işaretlendi, eğer yanlış doğruyu götürseydi bazı sorular boş bırakılacaktı, yani 240. kişi mesela 60 doğru 8 yanlış 58 net yapmış olacaktı. buradan 80 soruda 58 net yapılıyorsa 100 soruda 71,5 net yapılır gibi bir çıkarım yapabiliriz. lakin bu 71,5 net 240. kişinin neti olacak. bu yılki sınav daha zordu kanımca ve 240 kişi değil 400 kişi mülakata gireceğinden net sayıları daha da düşebilir. ama yine de ihtiyatlı olmak ve her an her şeye hazırlıklı olmak lazım diyorum ben, bilmem katılır mısınız görüşüme
-
@avukatbey niyetinizi kavramada sorunum yok ve anladım... lakin kelime işte duyguyu yansıtmadığı için buralara bırakmayalım ki.. engelli kardeşlerimizi zerre de olsa üzmesin kelimelerimiz..
-
@avukatbey, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sbf1983 adam soruları çok iyi içinden okumuştur 90 almıştır ama adam kekemedir yani sı sı sı sı na na vı vı vı kazan mışmmışntır.d
sen baya iğrençleşmeye başladın haberin olsun farkına var bence
-
@avukatbey kardeş o insanlarında kalbi onuru var onlar kekeme olmayı istemezlerdi bu yazdığını okusa bi kardeşim onun mahcupluğunu düşünebilirmisin..hakkın yok kimseyi taklit etmeye