2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@vamos doğru değil de net demek istedin herhalde benim 70 doğru ama kalamadım
-
kazananları tebrik ederim Allah yolunuzu açık etsin arkadaşlar benden bu kadar...
-
Arkadaşlar forumda yazdırdığım gibi 75 net ve 75 puan almışım sıralamam 97
-
@sucuklu_oralet senin sonuç nasıl hocam 84 le kaçıncı oldun?
-
@deulu 72 puan 218 sıralama
-
@gölkentli sıralama kac hocam sızın
-
@y-oguz90, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@murky cagirmadilar kardesim acisini yasiyorum
http://i.hizliresim.com/MDjAG7.png
Kazananlari tebrik ederimHocam geçmiş olsun. Allah bu emeklerinizin karşılığını bambaşka kapılar açarak versin inşallah.
-
@modesteptt Hocam Çok Önlerdeyim. Sıralama Söyleyip İfşa olmıyayım. Ancak, öyle bahsedildiği gibi 91'ler 90'lar 89 netler yok. Olsaydı Sıralamam Bu Kadar Yüksek Olmazdı.
-
son giren arkadaşın sırası ne acaba ?
-
@sucuklu_oralet ilginç ama bence 80 üstü de yok.
-
70,75 oldu şükür
-
Anladığım kadarıyla mülakata 360 kişi civarında kişi kaldı.
-
@larendeli sıra kaç hocam
-
70,25 puan sıralama 325
-
@modesteptt 289
-
Allah’a şükürler olsun kazanmışım,hesapladığım netten düşük geldi.70,25 sıralama 325
-
70,50 net beklerken, 68 net geldi İnşallah soru-cevap kağıtlarını yayınlarlar.
-
70 barajına buradan selam olsun, 1 soruyla kaçırdık. Geçen sene sınav sonucundan sonra en azından yeni sınav başlığında buluşuyorduk ancak malum kaymakam atama usulleri de değişti, bu sebeple görünen o ki bu meslek içimizde buruk bir heves olarak kalacak. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, Allah hakkınızda her şeyin hayırlısını versin.
-
Mülakata kalan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bize nasip olmadı, geçen sene 5 puanla bu sene 2.75 puanla kaçtı. Sonraki sınav için çalışmalara başlıyorum. İnşallah mülakatta en çok hak eden, işi en iyi şekilde yapacak olanlar kazanır. Allah yardımcınız olsun mülakatta.
-
Elhamdülillah ️