2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@hasbayburtlu evet bu da doğru.. kaçtan kaça şeklinde kaç kişi diye duyurdu.. ama özel sıralama ilan eden ne ösym n bakanlık hiç bir yer yoktu.. aramadan öğrnemiyordun..
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@metinoktay kaçla kapatığını diğer türlü de bilemiyorduk ki.. tahmın ediyorduk... sosyal medyada paylaşım varsa da... görüyorduk...
Aynen .burdaki sıralamada olup mülakata kalan ve kalamayan sınırı ile bilebiliriz.
-
sayfanın sonunda şu mülki amir soru bankasının reklamını görünce sinirim bozuluyor, bu kitaplara bir daha işimin düşeceğini hissettiriyor
-
Yarın saat kaçta açıklanır belli mi
-
@hakimim_25 net saat belli değil 10 14 ve 16 kritik saatler eski tecrübelere göre
-
@new_user 6 bıçaklıdan aşağısı kesmez
-
Bence bugünkü 4 link sınav sonuçlarıydı, her şey hazırdır dolayısıyla ya 10 ya 14 olur daha da gecikmez.
-
10 bin ileti barajını geçemedik galiba... bu da ilk olacak:)......
-
@metinoktay alandan ve gk gy den ayrı ayrı kaç doğru kaç yanlış yaptığın yazıyor (2014 te yazıyordu yani) oradan kaç net ile kapadığı kazananlar yazarsa bulunabilir.
-
Yeni üye oldum foruma 71.25 netim var
73 bandinda kapanacagini dusunuyorum.
Az da olsa forum sayesinde umutvariyim. -
@refik-soydam hocam sorular yayınlandığı için olabilir yoksa uzun uzadıya soru tartışacaktık daha
-
@dlkaptan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@metinoktay alandan ve gk gy den ayrı ayrı kaç doğru kaç yanlış yaptığın yazıyor (2014 te yazıyordu yani) oradan kaç net ile kapadığı kazananlar yazarsa bulunabilir.
Tesekkürler. Sayıştay sınavı gibi yani.ben kaymakamlığa test usulü hiç girmedim.3 kez ucu açığa girdim.
-
"Sükut... Kıvrım kıvrım uzaklık uzar.
Tek nokta seçemez dünyadan nazar.
Yerinde mi acep, ölü ve mezar?
Yeryüzü boşaldı, habersiz miyiz?
Güneşe göç var da, kalan biz miyiz?" -
yarın bööyüh ğün sınav açıklanıcıh
-
Yarın ilk kez kazanacak arkadaşlar sevincinizi doya doya yaşayınız. Tarif edilemez bir duygu olacak hayatınızda. Ve belki hayatınızın dönüm noktası..
Daha önceden bu güzel duyguyu tatmış arkadaşlar siz zaten konuyu biliyorsunuz mülakata kalacak arkadaşlar şimdiden başarılar. 108. Dönemciler olarak 2019u beklemek ümidiyle.. -
kaymakamlık formuna laf atan, kavga, kan gövdeyi götürüyor diyenler... şuan tartışlıkları konuları okuyunca allahdan varlar da zaman geçiyor... acıdığım ösym calışanına.. yazık oldu kişiye:D....önüne kılavuzu alıp tek tek okuyordur:D... yakında ösym sesli yanıta bağlarsa bu birimi hiç şaşmam:D
-
başlığa 27 Haziran 2018 de ilan metniyle girdik,
ve yarın 27 Eylül 2018'de de sınav netleriyle çıkacağız,
kazanan arkadaşlara mülakatta, kaybedenlere de yeni sınavlarında başarılar dilerim.
her şey gönlünüzce olsun.. -
21.00 da 10.promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı ilani icin twitter etkinliğimiz var lütfen destek verin arkadaslar
-
Yanlış hatırlamıyorsam bir dönem gecede sonuçlar açıklanıyordu yine olabilir mi böyle bir sürpriz
-
@ofa, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Yanlış hatırlamıyorsam bir dönem gecede sonuçlar açıklanıyordu yine olabilir mi böyle bir sürpriz
Hocam gece yalnızca ygs, lys gibi kamuoyu tarafından dikkat çekecek sınavları açıklıyorlar. Ben hiç kaymakamlık, sayıştay, hakimliğin gece açıklandığını görmedim ki açıklanmaz. En iyi ihtimal yarın 10'da.