2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@fenecus Haydaaaaaaaaa ama yani :))
-
Şimdi 73 puanla kapattı diyen arkadaş yanlış mı 73 ile kapatmadı değil mi?
-
iibf/sbf linin mezuniyet sonrasi verdigi emekle muhendislik falan bitirilirdi herhalde. Ben a grubu kariyer mesleklerin gelecegini iyi gormuyorum artik. Eskiden belli gorevler acisindan a grubu kokenli olmak avantajdi ama artik o da kayboluyor. Allah kolaylik versin bizlere.
-
@kamikaze, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi hocam yapmayın hem 2016 hem de 2017 birincilerinin puanı 100 verilmiş.
Kardeşim o sınavlarda standart sapma vardı ve ilanda alenen yazıyordu , benim dediğim sapma olmayan sınavlar
-
@kaymakammia dostum benim aldığım bilgiye göre standart sapma var arkadaş tam netlestirip yeniden haber verecek ama rahat olun
-
Biri 73 küsürle kapatmış dedi diye onu doğru kabul ediyoruz çok yanlış..açıklanana kadar sabır arkadaşlar
-
@fenecus hocam reisin açıklamasına karşın faiz artıran mb başkanı gibisin
Piyasaları şaşırttın -
Arkadaşlar artık bir şey demiyorum sapma var Yok fark edermi rahat olun rabbim alnına yazmışssa mülakata girmeyi kaymakam olmayı hiç bir şeyin önemi Yok kimsenin kalbini umudunu kırmayın açıklanınca zaten üzülen üzülecek sevinen sevinecek belki sevinen sonunda üzülecek unutmayın 400 kişiden 100 kaymakam adayı alınacak allah cc hakkımızdan hayırlısını nasip etsin inşallah
-
@new_user birinde katılım 1200 diğerinde 25000 sayın hocam..
-
@can-mavi sadece takip ederek aynı duyguyu hissediyorum:) yazılı soru cevap etsem ....siz iyisiniz sinirler kısmında:) çalıştığınız kurum katkıs ağlıyor sinirler konusunda:) epey kas etmişsiniz:)
-
@refik-soydam vallahi öyle kardesim
-
@fenecus hocam zahmet olmayacaksa ysk sınavı için sapma durumunu da sorabilir misiniz?
-
@dlkaptan katılım sayısının bu kadar yüksek olması analizimizi ne şekilde etkiler hocam?
-
@new_user menfi.
-
@dlkaptan inanın o liste yarışında ciddi emek veren ve listenin en sert yarışı yine 1200 kişi arasında geceçek.. yani ötesi kpss de eleniyordu fark yok... bence
-
Sevgili dostlar, belki bu sınav 73 puan/net ile kapatacaktir ancak bunun bugünden dışarıya soylenmesini ihtimal dışında görüyorum. Zira bu bilgiye vakıf olanlar bir elin parmağını gecmeyecektir bence. Bunu sızdırmak demek işinden ekmeginden olmakla birdir. Sizin söylediğiniz gibi bu bir uzmanın bileceği bir mevzu değildir kanaatimce. Daha da kendimi üzmemek ve yipratmamak adına artık okumak yerine 27'sine kadar beklemeye ve bu konuyu düşünmeme yolunu seciyorum. Sizlere de bunu salık veririm. Herşey gönlünüzce olsun, Allah bu kutsal görevi bizlere nasip etsin.
-
@refik-soydam dediğiniz gerçek olabilir ama olmayabilir de, dediğiniz gibi bu sizin kanaatinizdir, gerçek olan ortada 25000 talibin olduğu bu sayı çok yüksek.
-
@dlkaptan işte nasıl menfi onu soruyorum, yarışılan kişi sayısı 1000 i geçmez, bu 1000 kişi dışında milyonlarca insan girse ne fark eder? hele bir de standart sapma yoksa giren sayısının kesinlikle bir önemi yok.
-
Yorumları okuyunca gözüm seğirmeye başladı galiba sinirim bozuldu
-
@new_user 1000 kişi sizin öngörünüz sayın hocam, yani dediğiniz gibi sınav 1000 kişinin arasında olsa 75 net sayısını bu 1000 kişiden kaç kişinin yapabileceğine dair bir fikir yürütebilirsiniz, yazılan netlerden kabataslak bir fikriniz oluşabilir lakin 25 bin kişide bu pek mümkün değil, 1000 kişi de 75 neti 50 kişi yapar diyorken 25 bin kişi de "kazara da olsa" 150 kişi yapmış olabilir. Sınavın 1000 kişi arasında geçtiğine inanmıyorum, ortada 25 bin gerçek talip varsa, 25 bin kişi yarışıyordur. Diğerleri varsayımdan ibaret.