Ahmet hoca mümbiç’e girmemizi bekliyor o zaman açıklama yapar
kaymakammia
@kaymakammia
kaymakammia tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar güncel duyum; çok ihtiyaç var toplamda 200 kişi alacaklar ve 100+100 şeklinde olacak, maliye bakanlığından kadro bekleniyor kadro gelince alım yapılacak kasım falan hikaye eğer yetişirse temmuzda bu sınav olur.
-
@issiz temmuz, ağustos, eylül duyumları var normalde bende duyduğum sağlam yerler neticesinde eylül’e İnanıyordum lakin 10 gündür gelen duyum ve söylemler temmuz olabileceğini gösteriyor inşAllah temmuzda olur.
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı
Merhaba arkadaşlar sınava başvuran sayısı 15 bin civarında diye bir duyum almıştık yani açıklanmama sebebi başvuran sayısının geçen seneye oranla fazla olması olmadığını gösteriyor. Sabırla bekliyoruz hakkımızda hayırlısı..
-
@kaymakamadaylıgı kardeşim 106. Dönemin mülakat sonuçlarının açıklanmasıyla alakalı bir duyumun var mı ?
-
@sasvesas üstad kesin diye bir şey Yok diyorsun saat tarih veriyorsun kaynağının sağlamlığını söyle bende Eylül’e kadar sınav Yok diye duydum kime inanalım
-
@paretowilffredo hocam kulağımız senden gelecek haberde umutla bekliyoruz
-
@fenerbahceli 100 kişi bir alacaklar sonra bir 100 kişi daha
-
@paretowilfredo en doğru ve en güncel Bilgi yine sizde inşAllah erkenden netleşir. Çok teşekkürler
kaymakammia tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Şimdi 73 puanla kapattı diyen arkadaş yanlış mı 73 ile kapatmadı değil mi?
-
@makif34 Kanun okuyun görürsünüz meslek memurluğu mu değil mi? Yukarıda yazdığımda açık olmayan bir şey Yok gayet meslek memurluğu olduğunu anlatır şekilde dayanakları ve kanunlarına varana kadar yazdım siz neye dayanarak söylüyorsunuz? Yanlış bilgilerle yanlış yönlendirme yapmayalım.
-
@tardukağan kardeş dışardan atama nedir? Kimi dışardan atamışlar öyle bir şey Yok. Cb kararnamesiyle 5 yıl kamu şartı geldi. Aynı kararnameye özel sınavla girilen mesleklerde bu şart aranmaz dendi. Dahiliye memurları kanununda kaymakam adaylığı için sınav şartı yıllardır var. Yani dışardan 1 kişi bile atanmadı atanmayacak her zaman sınav olacak.
-
@captainblack bende açık uçlu olacağını duydum hocam ama ne denli doğru bilemiyorum inşAllah açık uçlu olur
-
İlk açık uçluda sınava giren arkadaşlarım kasım 2014 gibi açık uçlu olacağı belirtildi ve Mart 2015 de sunan yapıldı dediler.
-
@amirim bu konuda yanlışınız var açık uçlu olacağı önceden duyuruldu ilanla değil
-
@hedef-mulkiye Daha 2 gün önce sınav eylül ya da aralık da olacak dedin haftaya gelecek ilanın sınavı en geç Temmuz’un son haftasıdır bu kadar çelişki içinde sana kim inansın.
-
@paretowilfredo en doğru ve en güncel Bilgi yine sizde inşAllah erkenden netleşir. Çok teşekkürler