TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. Hedef-Mulkiye
    H
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 12
    • En İyi 1
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

Hedef-Mulkiye

@Hedef-Mulkiye

1
    İtibar
    412
    Profil Görüntülemeleri
    12
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

Hedef-Mulkiye Takip etme Takip Et

Hedef-Mulkiye tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı

@1umut, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

@hedef-mulkiye firinda kurekci olarak calisanlarin okumaya haklari yokmu, anlayamadim?
      Helal olsun kendisine, azmi herkese ornek olsun. Herkes esit sartlarda dunyaya gelmiyor, imkanini yara yara bi yerlere gelmeye ugrasan kisilere hayran olmamiz lazim, kucumsememiz degil.

O adam okumamış kendisi anlatıyor liseden kaçtığını kızlarla takıldığını filan açıktan okumuş iktisat peki ya ben Boğaziçi iktisat mezunuyum bırak ayları yıllarca günlük 3-4 saat uyku ile yetiştim geçmişsin karşıma iyilik perisi gibi ben senin gibi taşrada okumadım tabiki karşıyım aofe iktisat fakültede öğrenilir.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hedef-Mulkiye

Hedef-Mulkiye tarafından gönderilen son iletiler

@genclerbirlikli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

Arkadaşlar yeni üye olmuş, bir kaç ileti girmiş üyelerin dediklerine hemen inanmayın çok bel bağlamayın. Geçmişte çok defa bu yaşandı. Profili inceledim 10 gün önce demiş ki haftaya ilan gelecek. Bugün de aynısını yazmış. 3. De TY havayolları iyi yolculuklar dileyecek kendisine.

Yorumun çok üzdü beni gidiyorum daha bu siteye girmeyecem hoşçakalın ayrıca inşallah seneye martta olur sınav 😄

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hedef-Mulkiye

@27ömer27 bu ayin sonuna doğru geliyor diyorum ve kanunname kitabınmı raftan indiriyorum haydi bismillah.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hedef-Mulkiye

Geliyooooor geliyor :))))

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hedef-Mulkiye

Sınav hakkında en iyi bilgi geçmiş yılların akademik takvim planı şaka bir yana tahminimce (Kaynak yok sormayın) eylül ya da aralıkta olacak gibi herkese başarılar diliyorum çok çalışın beyler bu sınava ben de girecem 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hedef-Mulkiye
    • RE: (Anket)Kpss A grubunda girilecek en iyi kurum hangisi

kendi mesleğimi seçtim hemen ama sayıştay en iyisi o tartışılmaz 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hedef-Mulkiye
    • RE: Ramazan ayında ders çalışmak..

@1umut ooo umut bey nasılsınız taşraya selam kolay gelsin canım benim saygılar 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hedef-Mulkiye

Haftaya ilan gelecek deseydim ne derdiniz ? 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hedef-Mulkiye

Hahaha hepinize başarılar dilerim iyi olan kazansın 😉

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hedef-Mulkiye

@1umut, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı

@hedef-mulkiye firinda kurekci olarak calisanlarin okumaya haklari yokmu, anlayamadim?
      Helal olsun kendisine, azmi herkese ornek olsun. Herkes esit sartlarda dunyaya gelmiyor, imkanini yara yara bi yerlere gelmeye ugrasan kisilere hayran olmamiz lazim, kucumsememiz degil.

O adam okumamış kendisi anlatıyor liseden kaçtığını kızlarla takıldığını filan açıktan okumuş iktisat peki ya ben Boğaziçi iktisat mezunuyum bırak ayları yıllarca günlük 3-4 saat uyku ile yetiştim geçmişsin karşıma iyilik perisi gibi ben senin gibi taşrada okumadım tabiki karşıyım aofe iktisat fakültede öğrenilir.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hedef-Mulkiye

Test olma ihtimali yok amaç zaten giren sayısını azaltmak malum bizim ülkede ÖSYM sınavlarını loto gibi ( şansımı deneyeyim mantığı ile ) gören çok 🙂 bizim mahallede ki fırının kürekçisi bile açıktan iktisat okuyor dün pide almaya gittim adam bana diyor bütün sınavlara girecem tek kaymakamlığa girmem o boşluk doldurmamış müfettişim.

KPSS A içinde yayımlandı
      H
      Hedef-Mulkiye