2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ofa hangi sorular iptal edilebilir hocam ? Biri imalat sanayi sorusuydu sanırım, diğerini hatırlayamadım , sizin hatırınızda mıdır acaba?
-
@cevatcobanli444 Vali CB temsilcisi ve idari yürütme vasıtasıdır cevaplı soru içinde dilekçe verilmiş hocam.
-
@cevatcobanli444 hocam şu an bende hatırlayamadım ama 2 soru için tartışıldı wp grupta olacak bulursam atarım hocam
-
@conmaynard il idaresi kanunda cevap yazıyor ordan bişey çıkmaz gibi
-
@ofa bahsedilen 2 soru imalat+vali ile ilgili soruysa ben 2sini de osym ye gore dogru yaptim iptal edilirse eger 2 dogrum gidiyor 70.25e iniyorum. puanlar 98 soru uzerinden hesaplanir ama durum o 2 soruyu yanlis isaretleyenlere yarar 0.50 + puan kazanirlar
-
@y-oguz90 tabi sorular hataliysa arkadaslar haklarini alsin da osym delirtecek dogru duzgun soru soramiyorlar
-
@ayıntap aynen il idaresi kanunu md.9 da yazıyor ordan iptallik bi durum çıkmaz
-
@mia_1071 En son çıkan kararnamelerden birinde veya bir yönetmelik değişikliğiyle "Vali ilde devletin ve Cumhurbaşkanının temsilcisi ve idari yürütme vasıtasıdır" oldu ösym'nin cevabında devlet ibaresi yok yalnızca Cumhurbaşkanı ibaresi var bu yüzden iptal başvurusu olabilir.
-
@ugur1144 Yönetmelik değişikliğiymiş.
-
@ugur1144 Evet aynı yönetmelikle ilçede kaymakam da cb nın temsilcisi yapıldı. Fakat şöyle bi durum var, Yönetmelikle kanun hükmünü değiştiremezsin. Ama aykırı olmamak şartıyla açıklayıcı ve ya uygulayıcı kurallar oluşturabilirsin. Burada yönetmelikte geçen ifade kanun ifadesinin geçerliliğini etkilemeyecektir. Yani valinin ilde devleti temsil ettiğini ifade eden bir yönetmelik il idaresi kanununun 9.maddesindeki hükmün geçerliliğinde bir etkiye yol açmaz. Bu sebeple de sorunun iptaline ilişkin yapılan itirazda ilgili kanun maddesi gösterilerek talep reddedilir. (Şahsi düşüncem)
-
Bugün doğum günüm.14eylül. Bazi şeyler semboliktir. Rakamlar yerler işaretler. Bu da öyle birşey. Mülakat gözüyle baktığım dguy sınavından 81 ile kalamadigimi ögrendim. Bilmediğimden veya çok bildiğimden değil, Nasipten öteye köy yoktur ama insan üzülüyor emeğini göremeyince. Umarım kaymakamlık da olmaz. Yıllardır sınırlarda dolanıp kaybediyorum. Şimdi 71 net ile kaymakamlık bekliyoruz. Sevinenlerden olmak ümidiyle ...
-
Vallahi öyle ki benimde 20 Eylül doğum günüm. Ösym bu tarihte sınav sonuçlarını açıklar ve 8,25 Türkçe, 6,75 Türkiye Ekonomisi ve 8,5 İktisat neti; Alan Bilgisinde 43,00 Net, Gy-Gk'da 21,25 toplamda 64,25 netle beni mülakata bırakırsa inanın bu bana verilebilecek en kıymetli doğum günü hediyesi olacak.
-
Daha ilerisi, sınavın açıklanacağı 27 eylül de benim doğum günüm dostlar İnşallah hayırlısı olur.
-
@ugur1144 kanunun ve CB kararnamesinin farklı hükümler içermesi durumunda kanun hükümleri uygulanır anayasa madde 104 tu galiba ordan bişey çıkmaz reis
-
@dlkaptan hocam listede son durum nedir ?
-
Arkadaşlar dün arkadaşın zehirli oku doğru okmuş ben de öyle duydum aynı hocadan. bilginize... Fakat hesaplamanın nasıl yapıldığına dair bir şey bilinmiyor. 73-74 puan olması muhtemel.
Eğer sapma yoksa bence soru iptali olmuştur ve o sayede 71 civarı neti olan girebilir. Bu bana mantıklı geliyor.Fakat bir şekilde 1 net 1 puana tekabül etmiyorsa 73 74 puanı kaç net yapan alır bilmiyorum.
Forumda paylaşılan bilgilerin büyük oranda doğru olduğunu düşünürsek ve diğer sosyal platformlardaki anketleri de değerlendirirsek bu sınavda 70 üstünde yapan 400 kişi bence yoktur. Bu daha çok temenni şeklinde.
-
@larendeli hoca doğru duymuş mu acaba bu hoca 2018 de iki tane sınav olacak diyen hoca değil mi
-
@larendeli, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Arkadaşlar dün arkadaşın zehirli oku doğru okmuş ben de öyle duydum aynı hocadan. bilginize... Fakat hesaplamanın nasıl yapıldığına dair bir şey bilinmiyor. 73-74 puan olması muhtemel.
Eğer sapma yoksa bence soru iptali olmuştur ve o sayede 71 civarı neti olan girebilir. Bu bana mantıklı geliyor.Fakat bir şekilde 1 net 1 puana tekabül etmiyorsa 73 74 puanı kaç net yapan alır bilmiyorum.
Forumda paylaşılan bilgilerin büyük oranda doğru olduğunu düşünürsek ve diğer sosyal platformlardaki anketleri de değerlendirirsek bu sınavda 70 üstünde yapan 400 kişi bence yoktur. Bu daha çok temenni şeklinde.
Hala aklım almıyor. ÖSYM'nin yaptığı bir sınavdan dışarıya bilgi nasıl sızıyor? Kimdir bu bilgiyi veren hoca acaba, sözüne itibar edilir biri mi?
-
@larendeli hocanın doğru duyduğunu hiç sanmıyorum. Bu bilgiyi bu şekilde ulu orta ortaya atmak işsiz kalmayi göze almaktan başka bir şey değildir. Ekmeğin aslanın midesinde olduğu şu devirde hangi çılgın böyle bir şeye girişebilirki.
-
Valla arkadaşlar dün burada konusu geçmese hocaya bunu sormazdım. Ancak böyle bir bilgi paylaşımı olup olmadığını anlamak adına sordum. öğrenilen şey sadece kağıtların okunduğu. kaçla kapattığını bana kendi düşüncesi olarak aktardı. tabi buna da bilgi neticesinde ulaşmış olabilir ben onu bilmiyorum.