2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@gncfb hocam şimdi de işte birincinin neti 100 tamamlanıp katsayı hesaplanacak herkesin ki o katsayı ile çarpılacak birinci 90 net yaptiysa 1.11 gibi bir katsayi çıkacak netimiz onla çarpılacak bu örnekte 63.5 yapan adam 70 puanı geçiyor mantık bu olsa gerek az çok
-
@pablomu mantıklı
-
Günaydın arkadaşlar ,, ben 2016 2017 de iki kez mülakata kaldım , malum onlar açık uçluydu , teste ilk kez girdim 72 net yaptım , 2017 sınavında sonlarda kazandım 390 lardaydım .. Yani listeye sonlardan girmek nasıl bir duygu bilirim , ama bu sınav için sonlarda olacağımı pek düşünmüyoeum ..Ben bu sınavı en az bir kez kazanan arkadaşlarımı referans aldığımda bir istisna hariç 65-73 net arasına sıkıştık kaldık hepimiz ,, arkadaşlar evet emek önemli ama tecrübe de kapı gibi olmalı , ben bu tecrübeli arkadaşları referans aldığımda 70 üstünde kapatmasına ihtimal vermiyorum , nokta hedef söyleyecek olursam da 68 en makul gibi duruyor.. Hepimiz netleri hesaplayınca bence şu cümleyi sık kurduk “Daha iyi olabilirdi,keşke şunu şunu boş bırakmasaydım,keşke şunu değiştirmeseydim,evet eminim 5-6 neti kendi elimle verdim kendi ayağıma sıktım”.. sınavın da doğası bu zaten , ben 72 net yaptım ama dikkatsizlikten vs öyle sorular kaçtı ki 80 net yapmak daha olasıydı benim için ama 12 yanlış yapmayı becerdim göz göre göre böyle oldu ama NASİP , herkes benim gibi herkesin kendisine çok kızdığı yanlışları dikkatsizliği pişmanlığı var .. Böyle düşündüğüm için , istisnalar hariç herkes için her şey dört dörtlük yolunda gitmediğini düşündüğüm için normal şarlarda 68 net ile kapatacağını , hatta sürpriz yapacaksa eğer daha da düşük kapatacağını düşünüyorum..
-
@pablomu aynen öyle olacak kardeşim..Şimdi burda mesele kaç puan ile kapatacağı... tahminim net olarak degil, puan olarak 75-76 ile kapatacagi.
-
Arkadaşlar biliyorum farklı bir başlık ama birlikten kuvvet doğar mantığındayım
BUGÜN (SALI) ÖĞLEN SAAT 12 DE ETKİNLİĞE DEVAM EDİLECEKTİR, KATILIMIN SAĞLANMASINI RİCA EDERİM.
hazır ileti sadece kopyala yapıştır yapacaksınız yahu hadi
#GuyDguyAçıklansın
1.Devlet Gelir uzm ve Gelir uzm yrd sınav sonucu hala açıklanmadı
2.Sınava 3 gün kala ertelenen vergi müfettiş yardımcılığı sınavının akıbeti hala belli olmadı
@beratalbayrak @nureddinnebati @vdkgovtr
@gibsosyalmedya @MaliyeBakanlıgı @huseyinkarakum -
@moonlight kardeşim net tahminin inşallah doğru çıkar ben 71,5 bekliyorum ama diken üstündeyim 67-68 yapan arkadaşlarım da var onlar da çok emek verdiler onların da mülakata kalmasını istiyorum buradaki kardeşlerimin de çok emek verdiğini biliyorum yani netler makul bir seviyeye inerse birçok arkadaşımız emeğinin karşılığını alacaktır.
-
@pablomu kardeş umarım öyledir ama arkadaşın yaptığı hesap da doğru 100 puan bölü soru sayısı 80 oda 1.25 yapıyor ama benim burda düşüncem yanlışların doğruyu götürmesi haksızlık oluyor diğer kardeşlerimde aynı düşünüyordur inşallah
-
@rhadamanthus inşallah kardeş ben korkuyorum ÖSYM den
-
Mantılı kardeş 84 net yapan kardeşim 84 alıp 70 kadar sıralama yapılacak belki 400 dolmayacak hesaba göre ama senin dediğin gibi 84 nete 100 gelecek öyle şıralama yapıp 400 kişiyi çağıracaklar inşallah öyle olur
-
Allah hayırlısını nasip etsin herkese hakkımızdan hayırlısı olur inşallah
-
@can-mavi etkinlik nerde kardeşim bilmiyorum
-
@pablomu İnşallah dediğiniz gibi olur.
-
Şu kamu şartı konusu olmasa çok güzel hazırlanmayı düşünüyorum ve tek hedefim bu ama şart gelirse emeklerim boşa gider diye korkuyorum bu yüzden idari yargıya da çalışıcam sanırım idari yargıya çalışınca kaymakamlık ve kpss a yı da yaparım gibi geliyor
-
Yazmayım dedim tutamadım kendimi. Kim aklınıza soktu arkadaş şu sapma hesaplanmazsa düşüncesini? Öyle bir şey yok hem yanlış doğruyu götürecek hem sapma olmayacak ha olacak iş değil. Bunu yayanların kafası güzel herhalde
-
Formda 65. Net üstü yapan 128 kişi eğer standart sapma olursa 65 lere düşecek gibi bu arada formun popülerliği ortada forma bakıp netini yazmayan 100 kişi olsa 228 kişi yapar formdan habersiz olup yüksek yapan 150 kişi olsa ki bence imkansız yine 400 yapmıyor
-
-
Hocam dışarıdan bir arkadaş var demiştim 71.75 listeye eklememişsiniz gözden kaçtı galiba
-
İki grup var bence foruma yazmayan. birincisi çok düşük net yapıp zaten kazanamayacağım deyip yazmıyor, ikincisi yüksek yapıp yazma ihtiyacı duymuyor.
-
Bence bu liste olayında yanlış başta yapıldı. Adminlerden veya burdan bizlerden bir kişi liste yapma isini üstlenecekti. Herkes özelden netini mesaj olarak atacaktı. Bak o zaman listeye uzaktan bakanlar nasıl hemen netlerini yazdırıyordu.
-
@kafdağınınarkası inşallah senin hesapladigin gibidir kardesim ancak bence foruma netini soylemeyen hatta forumu hic okumayan ciddi bir kitle oldugunu dusunuyorum..Bunlarin icinde de mutlaka 70 ve uzeri yapan cok kisi vardir...Insallah yanilirim , insallah bu guzel insanlar hep beraber mulakata gider.