2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@cevatcobanli444, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@cengizkan2
Trol bence yanlışlarını söylesin inanıyım 79 muş. Neden bizim ülkemizde böyle insanlar var anlamıyorum.
Sonuç açıklanınca mutlaka ama mutlaka (eğer sapma yok 70’in altını almıyoruz demezlerse) 70’in altında kapatacaktır, hatta benim şahsi kanaatim 66-67 civarıdır.Böyle 79-80 diyenleri sonuç zamanı görecegiz.
Var mısınız kazananlar sonucunu paylaşsın, isim kısmı gizli kalmak suretiyle?
Kazanamazsak zaten sıkıntı yok, ama böyle sınav sonrası günlerde üye olup şu kadar netim var diyenleri bekliyor olacagız merakla..Katılıyorum. Şahsen ben de eğer standart sapma varsa 70'in altına düşüneceğini yoksa da 400'den daha az kişinin mülakata kalacağını düşünüyorum. Bakalım 27'sine çok kalmadı, ayın 15'i gelecek sonra 1 hafta geçecek o hafta açıklanacak diye düşünüyorum. Böyle düşününce yarın açıklanacak kadar yakın geliyor
-
@gncfb Dostum onun da açıklaması diyorlar ya -bebe- , bebe'yim yani, Tövbe estağfurullah
-
Okuduğunu anlamaktan, anlamı çözmekten biçare olanlar için yazıyorum; diğer anlayan ve ortak hissi paylaşanlar susup güldüler zaten köşelerinde yazdıklarıma . Anlamayanlar icin yazdıklarımın açıklaması :" Hayır" iş bağıra bağıra yapılmayacağı gibi ben hayirliyim diye de bagirilmaz, mülakata girene dek açıkça topril bulduğunu yazıp elenince şunlar toprilliydi denilmez, referans vesiledir denilmez referans hak yemektir makamı mevkiyi adamın farkına varmadan başına ören coraptir. Ceket meselesi geçmiş... Memurluk için mülakata girdiğimde ceketim de yoktu torpilimde ve yırtık yemyeşil spor ayakkabılarla girdim mülakata... Kazanmamın ardından muhtelif forumlarda adam kotla thsirtle geldi aldılar biz takım giydik yine almadılar bu ülkede her şey torpil diye bagirmislar, benle atanan dostlarım görüp söylemişlerdi. Sözün özü, her birimiz nefsimizi yenmiş yüce gönüller rolüyle bence çok mutsusuz, eleştirmekten çok güldürmek gülmek istemiştim fakat o nefsini eritmiş rolüne bürünmüş dostların hincina ugrayiverdim birden, Herneyse, forumda olan biten her şey böyle ucuz değil elbet, sınavla ilgili çok şey öğreniyorum ve tesekkurler, (Listeyi yapan arkadasim emeğine sağlık listenin de faydasını görüyorum ve takip ediyorum)
-
Arkadaşlar netini söylemek isteyen olursa ekleyebilirim. Açıkça netini söylemekten çekinenler olursa özelden mesaj atabilirler onları dışarıdan dipnotu ile ekleyebilirim sonuçta bu liste hem bu sene hem de gelecek seneki sınavlara yönelik bize yol gösterici olacaktır
-
@makamsevdalisi yuhh Türkçe katili lafın aldın otur oturduğun yerde yuhh
-
Prim vermeyin arkadaşlar...
-
bugünü de bitirdik...
-
@makamSevdalisi Saymüd bu sene erken geldi..
-
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@cengizkan2
Trol bence yanlışlarını söylesin inanıyım 79 muş. Neden bizim ülkemizde böyle insanlar var anlamıyorum.
Sonuç açıklanınca mutlaka ama mutlaka (eğer sapma yok 70’in altını almıyoruz demezlerse) 70’in altında kapatacaktır, hatta benim şahsi kanaatim 66-67 civarıdır.Böyle 79-80 diyenleri sonuç zamanı görecegiz.
Kazanamazsak zaten sıkıntı yok, ama böyle sınav sonrası günlerde üye olup şu kadar netim var diyenleri bekliyor olacagız merakla..Katılıyorum. Şahsen ben de eğer standart sapma varsa 70'in altına düşüneceğini yoksa da 400'den daha az kişinin mülakata kalacağını düşünüyorum. Bakalım 27'sine çok kalmadı, ayın 15'i gelecek sonra 1 hafta geçecek o hafta açıklanacak diye düşünüyorum. Böyle düşününce yarın açıklanacak kadar yakın geliyor
Memurun hali başka dostum memur musun
-
Seneye mevzuat karmaşası olmaz en azından.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@cengizkan2
Çok belli ettik eskiden ayın 7'sini beklerdik, 7'si ile 10'u arası yalan yok kral gibiydik. Gider İskender yer, sonrasında oturur kahve içer. Bazen de 7'sinde gider iyi bir gömlek alırdım. Çoğu zaman da devlet yurdunda kantin fişleriyle bolca peynir, domates alır 3 öğün onları yer sonrasında ise dikimevinden cebeci'ye yürüyüp sosyalleştirdik. Hey gidi. Şimdi bakıyorum da ben ayın 7'lerinde daha mutluymuşum be.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@cengizkan2
Çok belli ettik eskiden ayın 7'sini beklerdik, 7'si ile 10'u arası yalan yok kral gibiydik. Gider İskender yer, sonrasında oturur kahve içer. Bazen de 7'sinde gider iyi bir gömlek alırdım. Çoğu zaman da devlet yurdunda kantin fişleriyle bolca peynir, domates alır 3 öğün onları yer sonrasında ise dikimevinden cebeci'ye yürüyüp sosyalleştirdik. Hey gidi. Şimdi bakıyorum da ben ayın 7'lerinde daha mutluymuşum be.
Cebeci demişim ya Kızılay olacak o
-
@murky düşündürdü..
-
@murky aynı durum çoğumuda var , ben de kordon a atardım kendimi
-
@can-mavi üstad sen iyiymişim. kordon'u tercih ederdim ya bizim ankara sevdası üniversiteden kalma tam bir Stockholm sendromu, eminim benim gibi Ankara'da okuyan bir çok arkadaş bana katılacaktır kurtulamıyoruz yardım edin
-
Sınavdan 70 net bekliyor olsam kıvranır dururdum ne zaman açıklanacak diye şimdi hiç umursamıyorum
-
@cevatcobanli444 hocam inşallah dediginiz gibi olur 73-75le kapatır diyenler cogaldi baya bir moralim bozuldu
-
@murky dikimevi öğrenci yurdunda kaldim deme
-
@y-oguz90 hocam bakmayın siz 73 -75 tayfaya sınav gayet zordu 68 - 70 bandında kapatacaktır