2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@hoffafd Allah Şahit, Kaymakam Olursam. Makam Odam,
1.Yoksullara ve Fakirlere
2. Çocuklara ve Yaşlılara
3. Derdi Olup Derman Arayanlara
4. Gazilere, Sakatlara, Engelli Güzel Yüreklere, Yakınlarına Refakatçisine
6. ÖĞRENCİLERE VE İİBF MAĞDURLARINAHer daim açık olacaktır. Allah Şahit.
***Belki Bizler Makam odasında Kısır Günleri Yapmayız, Ancak Hoş Sohbetlerle hoş Sedalar bırakmaya Hazırız.
-
@sucuklu_oralet Allah gönlüne göre versin kardeşim, bizlere de nasip etsin inşallah.
-
@new_user Kalbi Güzel Olan Herkese Allah Nasip Etsin. Hatta Kalbi benim Kalbimden daha iyi olup, daha fazla ihtiyacı olana Rabbim daha öncelik versin.
-
@hoffafd hocam haberi tekrar teyit edin bunu kaymakam değil sosyal yardımlaşma müdürü yapmış. Tabi onun yapmış olması daha üst kademe kamu yöneticilerinin yapmayacağı anlamına gelmez. Rabbim KOLTUĞU Devletimize ve Necip Milletimize hizmet vasıtası olarak görmeyi cümlemize nasip etsin.
-
Geçen yıl 30,5 ile sınırda kalanlardan biriyim. Geçen yıl sorular bu kadar zor değildi. Açık uçlu olduğu için her şeyi soru olarak soramıyorlar tabi o avantajı da vardı ama tabi insan şık olmayacak deyince önce bir çekiniyor doğal olarak ayrıca geçen yıl bu kadar yüksek kapatmasının diğer bir nedeni de alternatif çok fazla cevap olmasıydı. Kağıdımı incelemiştim. En sinir olduğum nokta iptal edilen soru için değerlendirme kağıtlarında bazılarında puan vardı bazılarında yoktu bu durum için epey itiraz etmiştim tekrardan kontrol edilecek denilip geçiştirildi bir kişinin adını vermişlerdi durumun akıbetini öğrenebilirsiniz diye tabi aradık verilen cevap kağıtlar okunmaya başlandıktan sonra sorunun iptal edildiği ve kağıtlarda farklı sonuçlar yazsa bile biz soruyu sistemde iptal ettik cevabını aldık. Burada en büyük sıkıntı doğru veya yanlış söyledikleri ile ilgili değildi zaten sonucu içine sinmeyen itiraz eden 200-300 kişinin önüne yine içine sinmeyen bir kağıt konulmasıydı kurumun geçmiş sicilini de düşünce güvenmek için hiçbir sebepte yoktu. Bu arada iptal edilen soru hariç 30,5 doğrum vardı iptal edilen sorunun puanını nasıl verdiler inanın tam hatırlamıyorum. Ben bu yılın daha zor olduğunu düşünüyorum.
-
İnşallah face hesaplarında rabia işaretinden tut da erdoğan ve ak partiye övgüler düzen hatta ve hatta ak partiden milletvekili aday adayı olan kişileri almazlar. Çünkü bunlar omurgalı insanlar değil kaypak insanlar yani devrin adamları mesele devrin adamı olmak değil mesele "ADAM" olmak mesele halkı dokunabilmek, mesele birilerine yaranmak değil, mesele her devrin adamı olmak değil. Gemi su aldığında ilk terkedenler işte bu tip insanlar olur... İnşallah komisyon üyeleri bu tip kaypak insanları almazlar.
-
70 ustu net yapanlar azar azar geliyor mecraya..tahminden yuksek kapatabilir yani 74 lerde kalabilir.
-
@kaya87 birde kimden duyduğunuz söylesene super olacak
-
@tiebout ama galatasarayin grubu değil:)) galatasarayliyim
-
Sayın @KaymakamAdaylığı nerelerdesiniz ? Gelin biraz sohbet muhabbet edelim , öldük buralarda...
-
@ese03 hocam mulakat gunu aklima geldi daha dun gibi, personel genel mudurlugu merdivenlerinde az dikilmedik ayakta. Bir de bana aksam 5 gibi sira gelmisti... neyse torunlara anlatacak bir animiz oldu ilaveten:)
-
Haydaaaa 69-70lerden 73-75lere ciktik ben beklentimi bir kenara birakayim o zaman hayirlisi diyelim nasipte yok herhalde iktisat olmadikca hep boyle kil payi gidecek herhalde
-
@fenecus ...ve ilaveten koltuktan şeref alan değil, koltuğa şeref veren kimselerden olmak temennisiyle...
-
Bu sınav halkında tahmin yürütmek çok zor yav. Kim ne derse mantıklı geliyo..
-
@popescu mantıksız bi sınavdan mantıklı çıkarımlar yapmak yanlış bence kardeşim kim vurduya gidecez demedi deme
-
valla 75 ile kapatacağı hiç de mantıklı gelmiyor ya
insanlar temenni ile analizi karıştırıyor bana göre
burada şu listedeki adamların birçoğu geçen sınavı,bir o kadarı bir önceki bir kısmı da her ikisini de,bazıları da dereceyle kazanmış kişiler var,onlar bile 75 altında ve bu sınav 75 üstü kapatacak. 66 ile kapatması daha olası geliyor bana -
75 uzeri net yapan 400 kişi... yani son mülakattan 300 kişinin 200 ü yeni mülakatta olmayacak....zor ama imkansız değil...
-
Bilen iki kişiye sordum: Bu sınavda mulakatı kaç net üstü görür? Cevabı 70 oldu. Ki kendisinin bu sınava hazırlanan bir çok öğrencisi vardi. Öteki ise bir çok kez mülakat görüp ongorulerinde tutarlı olan bir büyüğüm. Kendisine netimi(72) söyleyerek mülakata kalip kalamayacagim sorusunu yönelttim. Cevabı, kalabilecegim oldu. Bunlar umut veriyor ancak şimdilik gerçek dışı.. Temennim o ki hiçbirimizin heyecanı boşa çıkmasın, yüreğimizi doldurup tasiracak güzel sonuçlar karşımıza çıksın.
-
@özmerlin_06, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Bilen iki kişiye sordum: Bu sınavda mulakatı kaç net üstü görür? Cevabı 70 oldu. Ki kendisinin bu sınava hazırlanan bir çok öğrencisi vardi. Öteki ise bir çok kez mülakat görüp ongorulerinde tutarlı olan bir büyüğüm. Kendisine netimi(72) söyleyerek mülakata kalip kalamayacagim sorusunu yönelttim. Cevabı, kalabilecegim oldu. Bunlar umut veriyor ancak şimdilik gerçek dışı.. Temennim o ki hiçbirimizin heyecanı boşa çıkmasın, yüreğimizi doldurup tasiracak güzel sonuçlar karşımıza çıksın.
Bana mı sordunuz acaba ben de 70 diyorum da.
-
@serdaristanbullu demek ki bu dusuncenizde yalnız degilmissiniz