2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@ronin ama işte 1 net 1 puan değil mi ne farkeder?
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
İÇİŞLERİ İLE İMZALANAN PROTOKOL GEREĞİ STANDART SAPMA YOKMUŞ, konuştuğum kişi ilgili birim ile görüşüp cevapladı
bu hiç iyi olmadı ya
-
Baraj çekilebilir o zaman. 70 in altı direkt elendi bu şartlarda
-
@can-mavi Sınav 73 net ile kapattı o zaman
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ronin ama işte 1 net 1 puan değil mi ne farkeder?
bilmediğimden soruyorum 85 net yapan arkadas 100 puan ise diye dusundum oran orantı
-
Bir sonraki sınava görüşürüz arkadaslar:)
-
@cengizkan2 Eğer bu sınavda 73 üstü net yapan 400 kişi varsa vallahi helal olsun
-
O zaman 70 i bulan ne kadar az kişi olursa kazanma şansı o kadar yükselir
70 i geçen arkadaşlarıma başarılar diliyorum
Allah gönlüne göre versin herkesin -
@can-mavi sayın hocam standart sapmanın olmadığı kılavuzda zaten aleni, aleni olmayan 1. nin 84 yaptığı yerde puanının 100 e tamamlanıp tamamlanmayacağı, tamamlanırsa 70 net 70 puan değil 1. nin puanına göre 75 ya da 78 edecek. Tamamlanmazsa 70 net 70 puan edecek.
-
@dlkaptan bu söylediğimin standart sapmayla bir bağlantısı yok, ham puanın sınav puanına dönüştürülmesi.
-
@dlkaptan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@can-mavi sayın hocam standart sapmanın olmadığı kılavuzda zaten aleni, aleni olmayan 1. nin 84 yaptığı yerde puanının 100 e tamamlanıp tamamlanmayacağı, tamamlanırsa 70 net 70 puan değil 1. nin puanına göre 75 ya da 78 edecek. Tamamlanmazsa 70 net 70 puan edecek.
işte biz o anlattığın olaya standart sapma diyoruz, bölüm bazında standart sapma oluyor yani o anlattığın
-
Arkadaslar standart sapma baska bir sey birincinin puaninin 100 e tamamlanmasi baska birsey degil mi? Yanlis mi biliyorum:)
-
arkadaşlar standart sapma olmasa da 1 net 1puan değildir.1. olanın puanı 100dür.ona gore sıralanır puanlar
-
@discotheque iyi de 2014 sınavı öyle olmamış işte hocam
-
@can-mavi yapmayın sayın hocam, bu söylediğim standart sapma değil.
-
@rhadamanthus benim bildiğim birincinin puanının 100 e tamamlanıp 1 sorunun kaç puan edeceğinin bulunması bölüm bazında standart sapma oluyor işte, inşallah yanlış biliyordurum inşallah farklı şeylerdir
-
@can-mavi tamamiyle farklı şeyler
-
bi istatistikçi yok mu şu standart sapma işini çözecek
-
@larendeli vardır.
-
@can-mavi birinciyi 100 e tamamlayacaklar mı acaba... onu etseler bari...