2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
Karışmış burası
-
ayrıca ösym uzmanı tanıdığı olan varsa çok rahat bilgi alabilir, bizzat şahidim
-
@can-mavi Hocam soyledigim gibi ben de bizzat sahit oldum sinav aciklanmadan bilgi alanlara.. O yuzden arkadasin aldigi bilginin dogru olmasini o kadar cok umut ediyorum ki
-
@new_user elbette ben genele etki etmez.. ortalama kısmında kişi bazlı bakıldığında benim gördüğüm tek hadi görmedim 1 2 daha çıksın ... max bu kadar.. kalanı zati 70 li netlerde yığılmış...
-
@can-mavi haklısınız bir ÖSYM tanıdığımız yok ki soralım tanıyan varsa net bilgi alabiliriz
-
@ronin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@derzulya, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@daywalkers hakarete karşıyım ama ama ronin denen arkdaş hakareti değil köteği hakediyor hocam valla: ) eskiden de böyleydi hiç değişmiycek
adresını ver nerdeysen geleyım nasıl atacaksın bır gorleım köteği kaymakam olunca da falakaya yatırırsın vatandası bu kafayla
adresini ver geleyim ne demek yahu, mahalle maçında mıyız
-
@cengizkan2 osym de tanıdığı olan varsa standart sapmanin olup olmadığını da ogreniversin
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ronin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@derzulya, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@daywalkers hakarete karşıyım ama ama ronin denen arkdaş hakareti değil köteği hakediyor hocam valla: ) eskiden de böyleydi hiç değişmiycek
adresını ver nerdeysen geleyım nasıl atacaksın bır gorleım köteği kaymakam olunca da falakaya yatırırsın vatandası bu kafayla
adresini ver geleyim ne demek yahu, mahalle maçında mıyız
can mavi kötek atmak lazımı neden eleştirmiyorsun
-
@sehri-emin ben aradım şmdi Ösym yi , bağlandım , sorumu ilettim, öğrenmek için birin ile görüşüyor, bekliyorum
-
@can-mavi kardeşim çok sagol kralsin
-
kardeşim çünkü o arkadaş sonuna gülme simgesi koymuş , yani ciddi değil, kötek atabileceğine mi inanıyorsun, al sen de bana kötek at
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@sehri-emin ben aradım şmdi Ösym yi , bağlandım , sorumu ilettim, öğrenmek için birin ile görüşüyor, bekliyorum
standart sapma var dedi, kesin olarak emin miyiz dedim çok önemli bir durum dedim, eminim ama kesinleştirelim biraz bekleyin dedi, bekliyorum
-
@can-mavi aynı yoldan gitti.. kaç net etti ise okadar puan alırsın diyecek 5 dak sonra:)... şaka bir yana değişik bişey demesi ümidi ile...
-
@can-mavi radyodan maç izler gibiyim şu an..
-
@larendeli dinler diyeyim
-
@can-mavi Hocam üçüncü sigarayı yaktım acele etsin
-
İÇİŞLERİ İLE İMZALANAN PROTOKOL GEREĞİ STANDART SAPMA YOKMUŞ, konuştuğum kişi ilgili birim ile görüşüp cevapladı
-
standart sapma yok kesın bılgı
-
Hakkımızda hayırlısı olsun. 70 altında yapan sevgili kardeşlerimle bir sonraki sınavda yarışmak üzere...
-
70 puan diyor 70 net demiyor